Heti mozi bemutatók: október 18.

Nos azt hiszem ha már kapok a fejemre, hogy a Knocked Up-ot hogy tarthatom jónak, akkor a Superbad miatt is járni fog pár tockos haha. Ezek ilyen kilógó vígjátékok, ez van. Na lássuk a bemutatókat.

 • Superbad – avagy miért ciki a szex? – Egyértelműen a hét kötelezően nézős vígjátéka, kár hogy ilyen ciki alcímet kapott. Továbbra sem tudjuk ki adott ennek így zöld utat.
 • Flandria – Francia dráma, pasi és nő nyugiban barátkozik, pasi elmegy katonának, megkeményedik, visszatér és.
 • Frank és Wendy – észt animációs film, titkosügynökkel.
 • A másik én (The Brave One) – Jodie Foster bukta filmje. Tényleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy Charles Bronsonként osztja valaki az igazságot a rendőrség jóváhagyásával. Éldegél nyugiban Foster amikor egy éjszaka a vőlegényével megtámadják.. aztán meg igazságosztás, mert meghal a pasi meg mittomén. Kihagyós.
 • Kerékbe törve – magyar film, szemünket a tolókocsisok felé felnyitandó.
 • Megy a gőzös – magyar vígjáték, Koltaival a főszerepben.
 • A Nap utcai fiúk – Magyar film, október 23 sztori.
human
írta
2007. 10. 18. 12:35
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: október 18.” bejegyzéshez

 1. Nekem a Felkoppintva k-ra de nagyon bejött. Az a film úgy volt jóság ahogy!! Hirdetem ahol tudom, bár találkoztam én is jópár ellenvéleménnyel, de lehet csak nekem van ilyen kifinomult humorom?!?! :)))

 2. Azért a Death Sentence -nek is valami hasonló a története és nekem tuti nézzős lesz… De ez nem!

 3. Frank és Wendy eszméletlenül jó, gyerekek! A többi – a Superbad kivételével persze- kihagyós.

 4. Mondjuk nem azért de engem kurvára érdekel a Jodie Fosteres film. Most miért kell rögtön verni a nyálad Human amikor még meg sem nézted.Érdekes.

 5. Hat, szerintem a “Masik en” c. filmet nem kell annyira temetni… Ahhoz kepest, hogy mennyire kaptafat vart az ember (olcsoert lattam), ahhoz kepest nekem kellemes meglepi volt a film

 6. uTomi: csak a kinti kritikákból levontam hogy én nem nézem meg, mivel az én blogom. Aki pl tudja, hogy “humannak nem jön be, akkor nézős?” az is el tud igazodni így :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.