Na ez mennyire ütős [REC] trailer!

Volt már a siteon egy teaser, csekkoljátok ha be akartok fosni. Namost a “trailer”-hez sem hétköznapi megoldást választottak, de ezt majd meglátjátok. Csekk az 1 perces videót. (linkért köszönet Kiskisnek)

human
írta
2007. 10. 26. 20:15
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Na ez mennyire ütős [REC] trailer!” bejegyzéshez

 1. hehe :)
  viszont már a trailer is kicsit ilyen reality vagy doksi beütésű cuccost takart, ez csak jobban rátesz egy lapáttal… ilyen lesz, vagy csak a trailerek?

 2. Zseniális ötlet!

  De sajnos ezt már ellőtték jó pár éve az Alien: Director’s cut-nál.

  MTV-n futott egy ilyen spot, aminek teljesen ugyan ez a konceptciója.

 3. Az ötlet eredeti, de ilyen közönséggel nem ülnék be. Mi ez a hosszas ováció?! Mediterrán népség…

 4. hardfloor: Nem, félreérted, az amcsi “remake” jön 2009-re. A filmet novemberben lesz spanyolba és olaszba, de már aug végén volt a velencei film fesztiválon. (imdb)

 5. De a film miről szól? Zombik vannak benne? Alig tudok róla valamit. Pls aki vágja az szóljon :S Előre is köszi

 6. Nem semmi, ma néztem meg! Vannak benne itt-ott tulzások, de nagyon fain! Amugy egy tipikus vírusos, harapdálós horror, csak olyan beütéssel mintha ott lennél! Szóval nagyon komoly kis film!

 7. pár perccel ezelőtt láttam és meg hagyni , egészen korrekt film…érdemes megnézni…
  …volt egy olyan jelenet ahol majdnem leestem a székről ijedtemben…

 8. Az egyik legjobb horror amit mostanában láttam.Pörgős végig,húú nekem nagyon bejött.

 9. húú hát nekem nem tetszett!
  azt a bizonyos aszpirint mindenki vegyebe mert iszonyat kamera rángások vannak benne.megjegyzem attól nem lett számomra hitelesebb!

 10. Sziasztok!
  Pár napja néztem meg, miután láttam ezen az oldalon a trailert.Egyébként nem szeretem a horrort, legalább is ritkán nézek.
  Ez a film,a műfaj kedvelőinek (szerintem) kötelező darab.Utoljára az Ideglelés c. film adott hasonló élményt bár szerény véleményem szerint ez jobban sikerült.
  Éjszaka,egyedül,sötétben…..Uoááá!!!!!!

 11. Vérkemény a film és jön a második. Ha az is ilyen húzós lesz akkor kiköltözöm hozzájuk…

 12. Vasárnap este néztem meg a fimet,persze nem egyedül:D
  Basszus nagyon huzos film,a végét máugy néztem h betakartam a szemem(Pedig én nagy horrorfilm rajongo vok.)
  De ez a lihegés a kamerásnak ez azé belevisz a filbe,hogy érezd át milyen lehetne…szóval nagyon jól megvan csinálva,már hármszor néztem meg,de a végénél szinte megint csukott szemmel nézem xD
  Szóval aki szeretei ezeket a kamerarángásos filmeket,meg a zombisat,hirtelen sötétből elűtőnő zombis filmeket…azok ki nemhagyhatják!

 13. Pont most fejeztem be a filmet. Olyan sok jót olvastam róla, hogy ilyen meg olyan félelmetes, de szerintem csak egy átlagos horror. Pedig beleadtam apait-anyait, hogy megteremtsem a szobámban is a hangulatot. Korom sötétség, és csönd…
  A trailer szerint elég beszarik lehetnek a spanyolok :P

 14. egy vélemény a sok közül…
  Hát ez irtó gyönge lett.Sántit az egész történet, a szinésznő idegesitően béna, és álltalában túl van játszva az egész…szerintem egy-két eredeti ötletnél nem sokkal több van az egészben…kár érte, és az időmért.

 15. Mammut!

  Nem csak a trailer doku szerű, hanem az egész film! Valóban nagyon ütős! DE! Az eredeti (spanyol) milliószor dúrvább, ugyanis az amerikaiban már az elején lelövik a végét és csak az eseményeket izgulhatod végig, viszont a spanyol az atuti! Semmit nem tudsz a film közben jössz rá dolgokra és nem teszik a szádba, mintha hülye lennél (amerikai).
  Ebben csak az a szomorú, hogy az amerikai lesz a híres, pedig az a sz..rabb verzió! Hidd el! Mind a kettőt láttam. Az amerikaiak olyan szinten lenyúlták a spanyolokat, hogy a csajon a ruha is ugyanolyan. Egy különbség van: spanyol: szőke, amerikai: fekete. Én azt tanácsolom MINDENKINEK, hogy ha tudja, először nézze meg a spanyolt, amit nagyon szívesen lemásolok akárkinek, ha postán küld nekem DVD-t!
  e-mail: horvaths.csongor@freemail.hu

 16. Őszinte leszek!
  Nagy horrorfilm rajongó vagyok. De az utolsó 10 perben, bevágtam magam háttal a TV-nek, és a Jó Isten sem tudott megfordítani. Azóta is gyűjtök erőt, hogy meg tudjam nézni. Pont elég volt a haverom arca, ahogy magába folytja a sikolyát. Nem tudom mit láthatott, de lesokkolta. Egy biztos: fényes nappal, társaságban. Egyedül, éjszaka tutira nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.