Mindenki hagyta a fenébe az Escape from NY remaket

Rendezői székből Wiseman (DH4) és a később pletykált Brett Ratner (Csúcsformában filmek) távozott közben. Vagyis bele sem ültek. De most a tutibiztosnak hirdetett főszereplő Gerard Butler (300) is lelépett a fenébe. Na ezt még jelenti biztosan azt, hogy nem készül el, ne aggódjatok.

human
írta
2007. 10. 31. 17:51
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Mindenki hagyta a fenébe az Escape from NY remaket” bejegyzéshez

 1. Pont tegnap pótoltam be az eredetit,és nagyon el tudnék képzelni egy remaket. Azért ezek nélkül az emberek nélkül is el tudnék képzelni egyet… Mondjuk lehetne snake Russel Crowe is.

 2. Ha már rimékelni kell (pedig nem kell), és Kurt Russell-t nagyon nem akarják Snake-nek (pedig séróból hozná), akkor én Viggót simán el tudnám képzelni.

 3. “Na ezt még jelenti biztosan azt, hogy nem készül el, ne aggódjatok.”

  én pont emiatt aggódom, a címből már kezdtem örülni

  inkább egy harmadikat Russellel!

 4. Szerintem ez pontosan azt mutatja hogy Hollywood mennyire el van laposodva. Miért kell egy 1X éves filmet remake-elni. ) ha jól tudom akkor a Predátort is remakeelni akarják John Cenaval a főszerepben, ami hihetetlenül szánalmas a véleményem szerint) Pláne olyat amiben Kurt Russel kiválló Snake Pliskin figurát hozott.

  A mottóm a végére:
  Hollywood a pénzedből vegyél szemléyiséget/kretivitást és alkoss valami újszerűt!

 5. Visszatért John McClane, a jó 50 éves Bruce Wilisszel, és Rocky Balboa, plusz John Rambo is, a 60 éves Sylvesterrel. Szerintem az 56 éves Kurt Russelt még nem kell lecserélni fiatalabb színészre, főleg most, hogy a Death Proof valamelyest visszahozta a köztudatba. Meg ugyebár Kurt nem olyan pasas – szerintem -, aki egyszerűen kijelentené, hogy nem csinál 3. részt, akármennyit is ígérnek neki. És most, hogy divatban vannak az 5. X fölött is zúzó akciósztárok, én lazán meglépném ezt mind a producerek, mind Kurt helyében. És onnantól, hogy megvan Kurt, már csak egy olyan rendezőt kéne szerezni, aki képes lenne levezényelni egy erős hangulatú darkos akció sci-fit. Ötletek? :)

 6. Hát, ha senki sem ír, akkor nekem kell itt magányosan ötletelgetnem.. :)

  Mondjuk én megnézném Francis Lawrence-t a rendezői székben (Constantine, I Am Legend), bár ő az IMDB szerint eléggé elfoglalt, bár szerintem az I Am Legend utáni két filmjét is félre tehetné, egyik se tűnik valami elképesztőnek.

  Akár Ridley Scott is elvállalhatná, most, hogy az American Gangster-rel lemosta magáról a “Bor, mámor, Provence” szégyenfoltját (nem olyan rossz, de Ridley Scott-tól azért ne ilyet, ha lehet..), de őt mondjuk nem kérném, hogy halassza a készülőben lévő filmjeit, különösen a Nottingham érdekel.

  Andy meg Larry Wachowski viszont eléggé lustálkodni fognak a Speed Racer után, ami már post-production állapotban van, és nincs utána semmi bejegyzés, tőlük is megnézném az Escape from NY-t, bár nem tudom, mit lassítanának le benne, a töltényekett és a késeket már sikerült, vajh mi lesz a következő? :)

  James Cameronról szólni sem merek, nagyon be van táblázva, pedig vele aztán megnézném a filmet..

  Alfonso Cuarónt is elfogadnám, de neki négy készülőben lévő filmhe is van – sajna egyik se tűnik Children of Men szintűnek.. :(

  Rábíznám a filmet QTre vagy Rodriguezre is, de nem akarnám halasztani se a Sin City 2-t, se az Inglorious Bastards-ot.

  Ejha, de szép hosszú komment lett :)

 7. Mármint a NY remake-jét? És ha lenne egy harmadik rész, valami másik városban? (hehe, rendezőként csak John Carpenterre nem gondoltam, pedig ráérne simán)Csak mert én megnéznék még egy Escape from.. filmet, csak a rendező ne valami elsőfilmes legyen.. Nézném még Plisskent akcióban szívesen, nálam ő McClane szintű karakter :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.