A végleges Nemzet aranya 2 előzetes

Na, akkor mára ennyi a trailerekből váá. Cage vajon hányszor tudja még meg a JFK ügy kimenetelét? Lásd a Szikla című oktatófilmet. Szóval új infót nem tudtunk meg az előző trailerhez képest: nagy-nagy-nagyapa rossz hírbe hozva, hogy Lincoln kinyírásában segített, tisztázni kell a nevét. Ehhez persze el kell rabolni az elnököt, meg annak a nagy titokkönyvét, amiben minden a köz számára tiltott infó bennevan. Ásít. (HD-ben a yahoonál, na nem az ásításom)

9 hozzászólás a “A végleges Nemzet aranya 2 előzetes” bejegyzéshez

 1. Lol, nekem is ez ugrott be még moziban az előzetesnél, hogy Cage már *spoiler* a Szikla végén megnézte egy mikrofilmen a JFK-ügy végét, meg a Roswell ügyet, stb, erre megint ezt kergeti :)
  Mindenesetre nem várom tűkön ülve, így, hogy lesz Indy 4, a Nemzet Aranya 2 elbújhat :)(amúgy rendesen versengenek, hogy melyik nyer meg magának több nagy nevet..)

 2. váá, már alig várom, hogy megnézzem és fordíthassam :D az első élvezet volt, az tuti

  “Ásít.”
  remélem, az első rész klasszikus kalandfilm vonalát tartani tudja, onnantól meg hukerz, hogy lerágott csont az egyik főszál

  “így, hogy lesz Indy 4, a Nemzet Aranya 2 elbújhat”

  indy majd csak jövőre lesz, nagyon kevés tényleg jó kalandfilm van mostanában, úgyhogy el ne bújjon szvsz

 3. Persze az Indy 4 mellett labdába sem rúghat, de azért nem rossz ez az előzetes és az a tény sem, hogy az első rész színészei vissszatérnek (köztük Jon Voight és Harvey Keitel), sőt a gárda Helen Mirren-nel és Ed Harris-sal is bővült.

 4. Ok, kalandfilmnek jó, egyszeri nézésre oké volt az első rész, tökéletes popcorn szórakozás, az meg tényleg szép, hogy a második részbe ennyi jó színészt leigazoltak az eddigiek mellé (na nem mintha egy ilyen filmben annyira bizonyíthatnák a képességeiket), nekem csak a főhőssel van bajom (nem Nic Cage-el, hanem a karakterével), legalább lesz 1 kalandfilm amit nézhetek (Tomb Raidereket nem bírtam, Szahara elment, Titkok könyvtára meg csak poénnak volt jó), ha unatkozok, lehet hogy betévedek rá a moziba :)

 5. uTomi: word. de erre mondják, hogy van “stílusa”.
  :)

  human “szállítja az eyecandyt” insect…

 6. 1, senkit sem seggeztem le, csak mert neki velem ellentétben tetszik a sztori
  2, az miért stílus, ha nem jött be nekem az alaptörténet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.