Csúcsformában 3 (Rush Hour 3)

Azt hiszem ez erőteljesen guilty pleasure eset, mivel hiába nulla a film, néhol felkacagtam, nem is kicsit. Főleg Chris Tucker dumáján. Nem érdemelte meg a bazisok pénzt amit a filmért kapott, de például amikor bemennek valami küzdősport edzésre, és a gyerekek elállják az útját.. hát amit ott levágott az szerintem baromi jó. Vagy amikor egy nővér segítségével vallatnak egy franciát. Nem akarok túl sok karaktert erre a filmre szánni, de 6/10-es agyatlan (de tényleg) szórakozás. Néhol borzasztó blu vagy green vagy akármilyen box technikával, elég öreg Jackie Channal, és jó sok poénnal. Na, jöhetnek a kövek.

Hogy miről szól? Van a triád főnökökről egy lista, azt kell megszereznie a két hülyének. Ennyi. Ide a végére azért annyit, hogy Max von Sydow-nak ezt nem kellett volna bevállalni. Gondolom kapott egy valag pénzt azért az 5 jelenetért amiben szerepel, szóval meggyőzték.

Chris Tucker a Csúcsformában 3-ban (Rush Hour 3) - A hátteret figyeljétek

19 hozzászólás a “Csúcsformában 3 (Rush Hour 3)” bejegyzéshez

 1. hehe, én nem:)

  egyrészt tökéletesen nézhetetlen. (én vagyok a barom, mert az első kettő is az volt:)

  másrészt meg

  “Nem érdemelte meg a bazisok pénzt amit a filmért kapott”

  há bazz! ha valaki, akkor ő megérdemelte, azt a 30-40 milliót, vagy többet a részesedéssel. nélküle sehol nincs nyilván JC – viszont ő rá bementek a nézők.

  CR csinálja jól. pár évente csinál egy RH-filmet, amúgy meg elvan a nemmozis melókkal. ha ugyan van neki:)

 2. “senki nem érdemel meg 30-40 milliót egy filmért. Soha.”

  agree

  btw a kritikával én sem értek egyet, de olyan szempontból, hogy sztem messze alulmúlta az első kettőt, pedig nekem azok nagyon tetszettek, ez egy gyenge 4/10 lett sajna

 3. winnie, az elit :)
  már miért lenne nézhetetlen az első kettő?(erről nem tudok nyilatkozni, mert még nem láttam).
  szerintem, amire vállalkoztak a filmek, azt bőven teljesítették (szórakoztatóak voltak, jó verekedések…)
  ha azok nézhetetlenek, akkor Uwe Boll és Donald J. Jackson filmjei mik? :)

  (nem akartam kötekedni)

 4. Winnie, ki az a CR? Chris Rock? Ebben a filmben Chris Tucker játszik. Vagy annyira nézhetetlen, hogy az opening creditig sem jutottál el? :D

 5. hehe, jogos.
  ct

  “senki nem érdemel meg 30-40 milliót egy filmért. Soha.”

  ez persze egy orbitális baromság. a színészek a termelt bevételért kapják a bérüket – hadd legyen már ez egyenesen arányos. nyilván úgy lenne fair, hogy százalékot kap, de ha van rezervációs ára, istenem…

  ha egy ceo übernyereségessé tesz egy céget, az is sok pénzt érdemel. ha valakit mutatsz nekem, aki termel 200 milliót, ahhoz szívesen hozzávágok 190-et is, nemhogy 40-et, de nyilván a stúdiók nem kicsire utaznak és kell is nekik valamire a pénz:)

  a new line csak bukott mostanában, kellett a tuti bevétel. ha 40 millióba van nekik ct, akkor megérdemli. miért ne érdemelné meg? mert csóró magyaroknak nagy pénz?

  (lol, de hát, akkor mennyit érdemel? 30M? 20M? 10M, 35e? annyit érdemel, amennyit a munkaadó jónak lát. innen fütyülni, hogy “nem érdemli meg”, nem kicsit komolytalan.:)

 6. “már miért lenne nézhetetlen az első kettő?(erről nem tudok nyilatkozni, mert még nem láttam).”

  túloztam. (amolyan frankótmegmondógyerekes kivagyi túlzás volt, ofkoz) 4 és 3. nyilván csak hatalmas csalódás volt. ez viszont jóval gyengébb volt. komolyan megnézem inkább még kétszer a tuxedot vagy a mr. nice guy-t. azok is amerikában készült jc-mozik.

 7. annyira tudtam h az lesz a választ, hogy annyit ér amennyit nyugodt szívvel kap érte (plusz egy kis lekomolytalanozás, whatever). Ez teljesen logikus, ettől még _szerintem_ (blogposzt, tudod) jelenleg nincs színész aki 1 szerepért 30-40 milliót érjen, főleg nem egy ilyenért, amire 1 év múlva senki nem emlékszik, de úgy, hogy ezt már a forgatókönyv elolvasásánál tudni lehetett kb. Mármint ha a filmre nem bevételként tekintünk, hanem esetleg nézőként. Igen, mielőtt még jön a válasz, hogy “de hát én is őt tartottam értékelhetőnek a filmben (ez így egyre komolytalanabb)”, akkor is, ez a film limonádé, azok közül sem emelkedik ki, erre a közepes pontszámmal utaltam. Ez többet ért mint Tim Robins és Morgan Freeman a Shawshakban? Nézőként? Nem.

  Ettől még persze hogy ő csinálja jól, ha odaadták neki érte, de ettől még had legyen az a véleményem, hogy “Nem érdemelte meg a bazisok pénzt amit a filmért kapott”.

 8. Ez többet ért mint Tim Robins és Morgan Freeman a Shawshakban?

  Nézőként annál semmi nem ér többet.

 9. Elnézést, hogy offolok, de nem lehetne megoldani, hogy mondjuk a fejlécre kattintva a főoldalra jussunk? Részemről sokszor jövök a sorozatjunkie-ról, és kényelmesebb volna, de talán másnak is :).

 10. Eskü én is most gondolkodtam hogy Yummie-n és Junkien is van vissza a főoldalra csak itt nincs! Mekkora ciki :)

 11. Human mindig osztja itten az észt, csak sokszor hiányzik a tartalom. Remélem, megtisztel minket egy minden igényt kielégítő reflexióval…vagy halkan, de megoldja a problémát.

 12. nos, ha a böngésző ablak minimum 1024-es akkor mindenképp megy a filmbuzi feliraton a link. IEben és firefoxban és operában egyaránt. Nem tudom mit kell megoldani, ha nincs hiba (a legfelül a filmbuzi felirtra kell kattintani). Azt meg főleg, hogy a gyalázásom “észosztás” hogy jön egy ilyesmihez (amikor webdesignban alig szoktam)?

  (a yummie meg junkie ide keverése meg tényleg felesleges, hiszen azokon VAN MENÜ, míg itt nincs, ergó -> más kialakítású oldal)

  Azért örülök, hogy levélírás helyett egy filmvéleménynél kell kifakadnotok.

 13. Off: Nekem sem megy a főoldara visszavezető kattintás, sem a logón, sem a feliraton. 7-es IE alatt, WinVistán.

  Moziban láttam a filmet, szerintem az “egynek bőven elmegy” kategória, ha az embernek nincs épp jobb dolga, meg lehet nézni :)

 14. Bejovos film, az iramanyoddal egyetertek. Szamomra a pl Sunshine volt nezhetetlen, ez eleg vidam film, hatalmas poenokkal, jar ra 6\10 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.