Righteous Kill bemutató

Nagyon sok duma van a Righteous filmről, mindenki kitolja a kikerülő képeket amint lehet, úgyhogy egy kezdetleges trailert, vagy teasert vagy mi ez, nem igazán lehet kihagyni. Nine Inch Nails mint zene, Al Pacino és Robert De Niro mint színészek, na meg 50 cent mint nem színész. Meglátjuk.

20 hozzászólás a “Righteous Kill bemutató” bejegyzéshez

 1. Soha nem értettem hogy miért kell a thetségtelen magukat szinésznek képzelő rapereket meg “popdívákat” meg még a fene tudja miket beleeröltetni a jónak igérkező filmekbe.

 2. Basszus, ez nagyon kemény lesz, már várom. Sztem illik a zene a trailerhez. 50 Centet meg majd csak akkor írom le, ha láttam a filmet, addig felesleges pofázni. Sztem. Egyébként azért rakják bele ezeket a popsztárokat a filmekbe, hogy többen nézzék meg, ez ilyen egyszerű. De végülis van amikor még jól is sül el, és nem is alakítanak rosszul. Lásd Alpha Dog.

 3. “when you walk outside watch back” , majd nézzen hátra amikor odakint járkál :)
  öregem, a hideg kirázott ahogy mondta.
  Mosolyogva, de a szar belémfagyott

 4. az alpha dog 1 dögunalmas szar múvi.. ez lehet nézős lesz de féldolcsi sztem se kellene bele..
  1ébként annyit mondott h. mikor odakint vagy vigyázz magadra ( whacs jor bek ) aztán madafakázott párat :)

 5. danNN: látom, megértetted mit írtam, én nem magát az Alpha Dogot méltattam, csak arra céloztam, hogy Justin Timberlake jól játszott benne. Egyébként meg elég erős, hogy dögunalmas, és szarnak nevezed a filmet, mert nem az. Bár az tény, hogy Sharon Stone annyira szánalmas volt benne, hogy rossz volt nézni….

 6. Tyler: Bocsi de 50centet alapból leírom. Láttad te a filmjét? Azokután előttem nem igazán bizonyíthat. Amúgy aláírom néha tényleg jól sül el ez a “zenészeket a filmekbe” dolog pl.: Justin Timberlake kellemes csalódás volt, de átlagban ritka.

 7. tyler miért ne értettem volna amit írtál?:D btw dögunalmas volt és szar is és timberlake nemtom miért nyújtott benne olyan nagyot.. hozta amit kellett, ha ez a “nagy” akkor én kérek elnézést :)

 8. És az ugyanebben a filmben szereplő Donnie Wahlberg? Valamikor ő is ilyen rapper-popdíva-zenészakármi volt. S tesója is játszott már 1-2 jobb filmben, jobb alakítást. Sorolhatnánk még.
  Feltehetőleg annyi lesz ötvencentnek a dolga, hogy adja a néger surmót a sztárok mellett. Ahhoz nem kell túl nagy tehetség. :-)

 9. hát mit ne mondjak nem azért rakják a filmegbe a sztárokat hogy meg nézzék hanem azért hogy fasza legyen a film

 10. Hi all! Szerintem aAlpha Dog egy rakás …. -volt jó igaztörténet de 2xelaludtam rajta 1.túl hosszú 2 vontatott. Az meg h 50′ filmje gagyi lenne…hát nemtom neketek(nekem) film neki az élete!!!!!(kisebb retusálásokkal) Azé az aki ezt végigélte és az utánna leforgatja és újraéli hááát nemtom azé nem lehet egyszerű! Sztem ez a “Big Blusted” lesz olyan a szerepválogatás a történet és olyan időpontra van kiírva szóval.. pont 50 Cent kell ehez a filmhez mint ahogy Pacino és Deniro számomra parádés szereposztás és izgatottan várom!!!

  Peace

 11. “When you walk out, watch your back. Watch your back. Ok, mutt? You fuckin’ mutt.”

  Mutt=korcs, i.e. PG13 szintű fenyegetés.

 12. Akkor Daito te nem ismered Donnie Walhberget! Az NKOTB-ben ő rapolgatott,lásd No More Games és még sorolhatnám.
  A film szerintem tuti jó csak látnánk már!

 13. Huh bazze.. ez olyan lesz mint a heat /szemtől szemben/? Mert akkor ez naggggyon várós. Vagy itt hogy van? nem figyeltem, mindketten zsaruk?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.