És erre még Spock is itt van

Mondjuk én nem vagyok nagy trekkie, de gondolom sok olvasó akad aki szívesen bepillant, hogy fog kinézni Zachary “Sylar” Quinto a jó öreg Spockként.

Star Trek Spock Zachary Quinto épp megszemélyesíti

human
írta
2007. 11. 13. 12:31
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “És erre még Spock is itt van” bejegyzéshez

 1. Szerintem nincs gond vele, fekszik neki ez a külső. Kiváncsi vagyok tudja-e hozni a figurát. Bár én sem vagyok nagy Star Trek fan…

 2. spock kötöttpulcsiban? megint ilyen back-to-earth-to-the-20th-century cucc lesz?
  szvsz a ‘the voyage home’ volt a legjobb rész a mozis részekből.

 3. Béke veletek…de miért érzem folyton, hogy emberek agyát akarom megenni? És ki lehet az a furcsa alak a szarukeretes szemüvegben. Azt mondta a Cégnek dolgozik, biztos a Föderációra gondolt. Elvégre milyen más cég lehetséges? És mintha Zulu is furcsán viselkedne. Olyan érdekes szemüveget visel, és az utóbbi időben megszállottan érdekelni kezdték az ősi kardok. A kapitányról ne is beszéljünk. Tudtam, hogy az újoncok a hajó gravitációs központjában szoktak lazítani, mert ott tudnak “repülni” de azért mikor a kapitány a hídon elkezdett lebegni, nehezen hittem el, hogy csak egy tachion mező generálta gravitációs anomália történt. A doki meg állandóan vért akar venni mindenkitől, és mintha üldözési mániája lenne. Bevallom érdekes döntés volt a Föderációtól, hogy teljes családok legyenek a hajón. Meg is történt egyből a baj. Valami fekete srác fogócskát játszott az apjával, erre a fater átsétál a hajó burkolatán és szétfagyott odakinn. LaForge azt mondta, hogy fel kéne cserélni a polaritásokat a burkolatban, és akkor több ilyen probléma nem történik – ugyanakkor a döntéseiben egyre nehezebben bízok, nemrég azt állította,hogy a vizorján látta amint a zöldséges szendvicsemet egy szakállas férfi ellopja (persze rajta kívül senki se látta az illetőt). Azóta szegény gyereknek megengedjük, hogy néha feljárjon a hídra. Igaz, azóta furcsa mód eléggé megszaporodott a számítógépes hibák száma, meg valami Niki-ről is terjednek a webkamerás felvételek, de ezt betudom az egyedülálló tisztek szórakozásának. Például a múltkor elromlott a holodekk, viszont ettől függetlenül mindenki jól érezte magát és volt ott egy nő, esküszöm Vulkánra, hogy úgy éreztem mintha otthon lettem volna. Ott is hagytam a többieket a fenébe, elvégre akar a fene visszamenni abba a barlangba. Úgy érzem kezdek kikészülni, azt hiszem megyek meditálok egyet.

 4. Hát… egy vulkáninak így kell kinéznie nincs mit ezen vitatkozni :D Ez így jó. ha nem hát akkor is ilyen lesz.

 5. Hát “Slylerként” jobban nézett ki :D de ez a karakter és a külső is fekszik neki szerintem :)
  Mondjuk Star Treket utálom

 6. picard kapitány ifjú dublőre után végre spock is kap egyet, csodás.
  kíváncsi vagyok, mennyire korszerűsítik látványában a trek-univerzumot…
  V,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.