24 hozzászólás a “The Air I Breathe bemutató” bejegyzéshez

 1. volt (vagy van?) valami hasonló sorozat a tv-ben, csak sajna a nemtévézésem miatt nem tudom a címét. abban a fiatal ribé lát a jövőbe, avval kezdődik minden rész, hogy látja a balesetet, és utána megpróbálja megakadályozni. kórboncnokként dolgozik. és asszem sikerül megakadályoznia a baleseteket. nem úgy, mint kevin békának ebben a filmben.

 2. Na ez most kemény, durva krimi lesz. Ugye nemrég volt a NEXT – sokan fikázták – de egy picit hasonló a történet, attól eltekintve, hogy itt az illető nem tudja megakadályozni a történéseket, csak próbálhatja, és mintegy keresztet hordozza magán, hogy tudja pl. most téged el fog ütni a kocsi, hiába vár otthon az újszülött csecsemőd. Mikor megnézek egy trailert most már igen komolyan elemzem, hogy vajon csak összevágták pár jelenetből, vagy az egész film jó lesz? Ugye a 300 esetében nem volt könnyű megmondani, hisz a film szinte végig egy helyszínen játszódott, még a környezet is hasonlított, de a legtöbb filmnél azért elég sok minden változik 1-1 jelenet között, és ha figyelmesen nézitek a trailert észreveszitek, hogy mindaz ami az előzetesben van, legalább 10 helyszínen váltakozik, vagyis az egész film pörgős, vagy legalábbis igencsak elgondolkodtató lesz. Ezt a filmet nem ajánlanám tiszta akcióőrülteknek, mert keményen kell majd figyelni, és gondolkozni rajta! De jó lesz és megéri megnézni!

 3. Ja, next jó volt, de ez nekem nagyon-nagyon hasonlónak tűnik…

  De azért tuti nem fogom kihagyni.

 4. király. várólistára berakva. remélem a zene ami 01:35-től elkezdődik NEM része a filmnek… :S

 5. Amint megláttam Brendan Frasert tudtam ezt csak akkor nézem meg ha majd kiadják lakosságin 500 zlotyért DVD-n.

 6. Az utóbbi idők egyik legjobb mozija. Visszafogottan elegáns és kihívó egyben, mint amikor a végzet asszonya sétál a repülőtéren.

 7. Szép zene ígéretes kezdés, amcsi befejezés, kiszámíthatóság, bugyuta befejezés. 4/10.

 8. hát ez komoly volt. csak ülök és nézek magam elé. jó hogy nem néztem meg a trailert, iszonyat spoileres… brendan fraser meglepően jó, sőt, kb ő viszi a hátán az egész filmet.

 9. A stáblistát végigböngészve arra jutottam hogy Forest Whitaker és Andy Garcia miatt mindenképp megér egy próbát.
  Nem is csalódtam, ők ketten hozzák a tőlük megszokott színvonalat, ami azonban igazán meglepő az az, hogy Brendan Fraser és Sarah Michelle Gellar abszolút felnőnek hozzájuk ebben a filmben. Pedig Gellar (vagy inkább Prinze) kisasszonyról már kezdett lemondani az ember azokután, hogy eddig nem igazán szerepelt értékelhető filmben, a Sorrow című fejezetben azonban remek színészi teljesítménnyel rukkol elő. A szerepeket mintha a színészekre öntötték volna (pacsi a forgatókönyvíróknak meg a castingosoknak), számomra egyedül Kevin Bacon lógott ki egy kicsit a sorból, bár ő is az átlagosnaál jobb teljesítménnyel rukkolt elő. A történetről annyit hogy négy nagy fejezetbe szerveződik egy kínai mondás alapján, ami az életet ennyi részre bontja: happiness, pleasure, sorrow és love. A különböző fejezetek remekül kapcsolódnak egymáshoz, csak az utolsó 2 fejezet közötti átmenet tűnt egy hangyányit erőltetettnek. Összeségében must see darab azoknak akik a fenti színészeket kedvelik vagy a koncepciót érdekesnek találják. 9/10
  A befejezés pedig sztem nem volt bugyuta, egésszé tette a négy fejezetet.

 10. Kb. félévente sikerül elcsípnem a tévében egy olyan filmet, ami után még órákig sírok és elmélkedem a látottakon. Nah, ez olyan volt. 10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.