Kis Vuk poszter

Utcán fotóztam futólag, de nem értem, hogy ezt hogy gondolhatták komolyan. Annyira furán elnagyoltnak tűnik, főleg az alsó rész. Előzetes emitt.

Kis Vuk poszter

66 hozzászólás a “Kis Vuk poszter” bejegyzéshez

  1. tejószagú…
    azt hittem a trailer után rosszabb nem jöhet, de ez a poszter, mik ezek a gyerekfejek… hát szebbet faragok
    ez egy katasztrófa

  2. lesz itt amcsi motorok, géppisztoly… na meg ezek a fejek. jól látom hogy 12-es karikával fog menni? inkább 16-ossal kellene, ne okozzon maradandó károsodást. komolyan mondom gyalázatos.
    de ki az a barom aki erre rábólintott? jelentkezzen!

  3. Aha! Tehát erre kellenek a milliárdos állami támogatások, az ilyenekért lobbizik folyamatosan a filmipar!

    Nem hiszem el, hogy a magyar szakemberek, szakmabeliek, kreatívok, tehetségek mindig-mindig megelégszenek a középszerűnek sem nevezhető színvonallal!

    Én meg még azt hittem, fellnőttkori frusztrációim jelentős része gyermekkorom filmjeiből, gyerekműsoraiból ered. Hát egy fenét! A tudatosan végrehajtott emlék és nosztalgia rombolásából! :)

    A Macskafogóban nagyon bízok…

  4. Ez tipikusan az az eset, amikor a nagytudású producer meg van győződve róla, hogy egy CG film készítéséhez csak tologatni kell az egeret. Gombokat nyomogatni. Nagy összegben fogadok, hogy az animátorok az összes szereplőbe együtt nem tudtak annyi érzelmet és szerethetőséget vinni, mint amennyi 25 évvel ezelött a Pixar egyperces Luxo juiorjában volt.

    A Macskafogó pedig jó lesz. Különben ütök.

  5. “hogy az animátorok az összes szereplőbe együtt nem tudtak annyi érzelmet és szerethetőséget vinni, mint amennyi 25 évvel ezelött a Pixar egyperces Luxo juiorjában volt”

    vagy annyit, amennyi az eredeti vuk egyetlen rajzolt figurájában volt

  6. Hm, rosszul látok, vagy tényleg I-vel írták Reviczky nevét?

    Mindjárt belőlem is előbuggyan a kisvuk.

    (egyébként, ha lesz harmadik rész (neadjisten), nehogy TheKisVuk legyen, mer perelek, bazmeg.)

  7. Hát ez valami elképesztően undorító. Én még akkor sem fogom megnézni ha kényszerítenek rá.

  8. Desmond: ez érdekes kérdés. Viszont ez tényleges poszter, én fotóztam az utcán, olyna képanyag van rajta jó felbontásban amit nem láttunk a neten, stb. Lehet csak véletlenül került ki? :D

  9. Úgy hallottam, még csak decemberben kezdik a vágást, tehát a dátumokról ennyit. 2007 húsvétra volt ígérve eredetileg. Sztori, megvalósítás, no comment.

    (egyébként ügyes a Gát úr, mert a játéknagykerben jópár hete már minden tele volt KisVuk merchandisinggel, méghozzá elég kiemelt helyeken, polcvégek, stb… nemtom a ravensburgert hogy sikerült megdumálnia “habókra”, film híján…)

  10. Ez nem jó felbontás. A jó felbontás az lenne, ha 2×2 centis darabkákban heverne a kuka mélyén.

  11. Ha jól tudom, akkor a puszipajtásokon kívül szinte mindenki erőteljes ellenérzésekkel fogadta ezt a celluloidhulladékot, de ez valahogy nem lep meg. A véget nem érő fikázásokkal remélem sikerül elérni azt, hogy a mozikban mégse mutassák be, jó lesz az majd 990-es DVD-n a turkálókban. Hollywood ötlettelensége se semmi, de mi magyarok ebben is odaverünk nekik. Aztán meg sírnak, hogy kalózkodás ide, csökkenő DVD eladások oda. Csináljanak már végre normális filmeket! Miért van az, hogy a moziba kerülő magyar filmeknek (aminek legalább 2/3-a vígjáték) nagy része valami remake vagy ezerszer látott és elcsépelt ötletnek az újbóli megvalósulása? Ha ilyen szarokkal etetik a jónépet, akkor ne sírjanak, hogy az emberek nem járnak moziba és nem veszik a DVD-ket. Inkább adjanak pénzt Pálfi Gyurinak, Hajdú Szabolcsnak és Fliegauf Benedeknek, ők nem szórják el értelmetlen dolgokra, hanem FILMeket csinálnak (az már megint más kérdés, hogy nem nagy tömegeknek).

  12. itthon nincs 50-80 millió dollár egy rendes CGI filmre (Shrek3) akkor miért kell erőltetni ?
    Mert most ez a divat ? Ki adott erre pénzt ? Ki bólintott rá hogy CGI legyen ?

    Pénzmosoda, az állami támogatást lenyúlták !

    Miért kell folytatás ? Nincs új ötlet ? Miért nem sima rajzfilmben jön ? Arra is úgyanóúgy beülnének a gyerekek karácsonykor … márha most egy mai gyerek tudja ki az a Vuk.
    Aki akkor gyerek volt, ma már 30 éves Apuka …micsod dillettantizmus …

  13. Az van, hogy Dargay Attila (szerencsére) nem adta oda a figurák jogait, így azokat csak Fekete István jogutódjától sikerült megvenni. Ezért is nem néznek, nézhetnek úgy ki a figurák, mint az elsőben.

  14. Ez egy szánalom lesz. Nem értem, hogy miért kell a régi király meséket átírni 3dbe, meg vegyíteni vmi új idióta történettel. Biztos bukta…

  15. Ostobáááák!

    1: Nem vagyunk olyan szinten, hogy cgi rajzfilmet készítsünk.
    2: Csak az eredeti rajzolt Dargay cucc hozhatná vissza a régi élményt, sikert, bájt, ha a sztorit el nem b@sszák.

    Buta, pénzéhes, összegányolt cucc. Olyan mint egy akciós pc-játék borítója, “Most vedd meg!” felirattal.

  16. Nem fake, magam is láttam pénteken egyet budán a petőfi hid közelébe.. mondtam is a munkatársaknak ,hogy mekkora égés a novemberben felirat, miközben lehet még 2007-ben se jön…

  17. Szegeden is van ilyen pl. a Tesconál. plussz a Belvárosi Moziban nov.22-re van KisVuk két hetes vetítéssel, nem írták még ki, hogy “elmarad” vagy “műsorváltozás”, azt meg nem vállalom fel, hogy bárkitől is erre kérdezzek rá… (de nyílván nem lesz)

  18. ez nem olyan viral szarság, mint a “még nem késő megvenned kedvenc lemezed!” reklám, amin trazan és banarne van? (http://href.hu/x/3zk5) láttam egy buszmegállóban, csak reklám mivolta miatt nem néztem meg tüzetesebben.

  19. Hiszen akkor múlt héten volt a bemutató! :D

    Viccet félretéve, azon is csodálkoznék, ha idén bemutatnák…

  20. Borzalmasak a karakterdesignok. Komolyan semmi stílus nincs bennük… Ha lerántanád a ruhát a csaj és a kissrác modelljéről alig lehetne megkülönböztetni őket :( Szomorú vagyok… Elég a szemükre nézni, ugyanaz a modell mindkettő. Nevetséges!

  21. Egy hatalmas hányadék az egész. Imádom a Vukot és nem a CGI miatt kell azt a mesét szeretni hanem a története és a bája miatt. A jó kurva anyját annak aki erre rá bólintott. Rohadt pénzéhes banda.
    Eh. Mindent el kell baszni.

  22. Annyira örülnék neki, ha 0 (igen: nulla) darab néző lenne a vetítéseken! A pénz szinte biztos nem fog visszajönni, de sajnos jóval többen fogják megnézni, mint amennyire megérdemelné ez a MOCSOK! Egyszerűen katasztrófa lesz ez a “film” – ilyen designnal nem lehet kijönni manapság, én már a Pirosszkát is utáltam, pedig annak vszínű 100x jobb sztorija van, mint ennek lesz (ha lesz).
    BOJKOTT! :)

  23. ha ez mondjuk egy román poszter lenne akkor csak simán szánalmat éreznék, de így meg már kifejezetten mérges vagyok azokra akik ilyet képesek elkövetni

  24. numberone,
    azzal ugye tisztaba vagy h a roman film/szinhaz merfoldkovekkel van a magyar elott?
    persze irhattal volna mas nemzetet is, csak na…

  25. Jaj, b*sszameg. Általában tartózkodom az előítéletektől, de valahogy itt már első pillantásra is készül feltörni belőlem a fejcsóválással kísért”ezt a sz*rt…..”. Igyekszek a macskafogóra figyelni ezt a nemistudommit pedig megpróbálom kitörölni az emlékezetemből/sajnos most újranéztem trailert….nem kellett volna…/

  26. Ezt a pósztert én láttam már a helyi tesco mellett buszmegállóban. Először azt hittem valami külföldi gagyi mesét fordítottak le kis vuk névre. Ere látom ez magyar lesz. TAlán így mégnagyobb a szánalom. Az eredeti Vuk gyerekkorom kedvence volt. Aztán el tudom képzelni jön majd hoho nagy horgász és a társai “feltuningolva” 3D-re, + akkor már legyen egyből cápavadász…ejnye.

  27. Méghogy a piros baseball sapis? És mivan a fogatlan kancsal főgonosszal? Hol van a fasza és kemény, habár arcát nemlátjuk simabőrű vadásszal aki elől nincs menekvés??

    De most tényleg, vannak olyan hülye emberek akik azt mondják, hogy csináljunk valami nagyon ratyit, verjünk el egy csomó pénzt rá, habár tudjunk, hogy kevés lesz, kapjunk egy csomó negatív kritikát, meg persze tegyünk tönkre egy régi magyar unikumot? MIÉRT??? Mert ok, hogy Amerikában vannak ilyen hülye emberek, de itt miért? A rendező ha még erősködik is, hogy neki Vuk kell, akkor legalább a producernek legyen esze (annak meg kell, hogy legyen, mert ha business ember akkor tudja mit nem lehet eladni)(meg vica versa, hogy ne csak az egyik oldalt szidjuk)
    (csak azért írtam a rendező-producer kapcsolatot mert ismerek olyan rendezőt aki ratyi filmeket szeret csinálni amit csak a “művésztársak” néznek meg, ha meg producer odamegy hozzá, hogy csinálj egy közönségfilmet nagynehezen a pénz miatt megcsinálja, de azt meg leszarja és így lesz még egy bukás a magyar piacon.)

  28. Laxa, több mint kínos. Gyanítom hogy modellapok még kínosabbak voltak, szvsz vért hugyoztak a modellezők hogy ezeket a fosmány karaktereket is összehozzák, szerencsétlenek. Az emberfigurákat amúgy Ivicz Rudolf tervezte grafikusművész úr, érdemes interneten rákeresni grafikusművészi munkásságára. Nem látod? Na látod.

  29. Ez legalább akkora elbaszásnak tűnik, mint a Garfield megfilmesítése… nem irígylem a mai gyerkőcöket.

  30. Mást nem tudok mondani csak azt hogy… ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

  31. Hmm, lehet hogy Ivitz Rudolf és nem Ivicz. Akárhogy is, ezen a néven sem lelem jelét annak hogy nem a Holdon volt említett úr grafikusművész.

    Ha grafikusművész egyáltalán, és nem csak egy féldilettáns kontár, a Pörkölt&Csusza botránykombó nagypofájú puszipajtása, akire rendkívül nagy szükség van a produkcióban: több gazemberrel pörgősebb a tolvajtempó.

  32. Láttam a trailert moziban, szerintem nézhetetlen, nem tudom elképzelni, hogy ezt ki gondolhatja komolyan.

  33. Ez szánalom. Most mi köze lenne már az eredeti Vukhoz? Ez szánalom. Inkább csináltak volna valami medvés múvit de Vukkosat. fakk. Miért kell a régi szép emlékeket elcsúfítani? Már csak az kellene, hogy a Mézga család is 3Dben jöjjön vissza. Nem hiszem el, hogy annyira tehetségtelenek legyünk, hogy csak folytatásokból tudunk élni, pláne ha nem tudjuk hozni az előző szintjét. Remélem az MF2 kivétel lesz, annak a trailere felkeltette az érdeklődésemet és ott még többségében megmaradt a szabdkézi rajz és nem a CGI-s cucc vezet. A Gát meg mindig is a gagyiról volt híres [angyalbőrben, família kft, privát kopó] Ezeket sehol sem néznék… Annak idején nem volt más. ennyi. A másik meg hogy tuti hozza a zenész haverját [elnézést de nem jut eszembe], aki a gagyi nyikk-nyekk muzsikáját tolja a film alá… fujj

  34. na eszembe jutott a zeneszerző >> Döme Zsolt. hát olyan nyikk-nyekket én is tudok nyomni a szintimmel…áááááá

  35. Plakát szerint Som Krisztián a zeneszerző, érdemes a port.hu -n megnézni az adatlapját :D

  36. szerintem felesleges mindenkinek egyenként leirni ami napnál világosabb: szar és kész. mint általában minden ebbe a béna országban főként az utóbbi időkben. mondhatni tipikusan magyar.kár úgy kiakadni. fikázni mindenki tud és mindent lehet fikázni. aki tud jobbat ilyen körülmények között hát csinálja. mutassa meg hogy kell ezt jól csinálni.

    aki meg gyermekora mesevilágát félti, az meg ne nézze meg!! ilyen egyszerű. a plakát és az előzetes alapján mindenki felmérheti hogy meg akarja e nézni. de NEM KÖTELEZŐ megnéznie senkinek !! az hülye aki tudja hogy szar de megnézi csak hogy utánna lefikázza. vegye meg a régit és nézegesse azt. kész.

    majd ha ebben az orszában is azért dolgozzahatnak az animációs szakik hogy élvezzék amit csinálnak és nem a túlélésért hajtan, ha az apeh nem nyúzza le a bőrt is az emberekről, meg a politikusok…, meg a… stb. stb., akkor majd fog látszani hogy nem a zsére hajtanak.

    ami pedig a macskafogó 2őt illeti, kár ahoz hasonlitgatni
    a hagyományos rajzfilm kb 10szer könnyebb műfaj, és több 10 évtizedes hagyomány, kiérett tapasztalat, mifene megvan. de vuk2 stáb a semmiből indul és csak tanulják a múfajt, a produkcióval egy fejlesztik ki a munkamenetet, szernek tapasztalaot a maguk kárán stb.

    a két dolog egyáltalán nem összehasonlitható.

    további jó fikázását (ez jó magyar szokás)

  37. Itt nem azon háborodtak fel idiot, h szar meg minden. Hanem, h 1. miért nem maradtak a hagyományos rajzfilmnél (kb 10szer könnyebb műfaj, és több 10 évtizedes hagyomány, kiérett tapasztalat, mifene megvan.
    2. Miért a Vukkal kellett ezt csinálni, ha kezdők és a vuk2 stáb a semmiből indult és csak tanulják a műfajt?
    A világon 1 Pixar van, és főleg hollywoodban készülnek a 3D-s animációs filmek sehol máshol (és mégis vevők az emberek a japán, francia stb. 2D-s anime-ra), ezek mégis annak képzelik magukat? Ajánlom nézd meg a Pixar kezdeti filmjeit, akkor meglátod, hogy mit jelent az, h tapasztalat szerzés.

  38. arralszemben << jha most tanulják a 3D-s technikát akkor honnan veszik a bátorságot, hogy egy "Hungarikummal" kísérletezzenek? miért nem készítenek saját ötlet alapján? na erre adj választ. csak nem azért mert pénzéhes banda?

  39. biztos megnézem, a klasszikust is utáltam kölyökkoromban, ezek a 3D-s “alkotások” a b mozik új hulláma gyerekeknek.
    különb 3D-s vizsgafilmek vannak fennt youtube-on, mint ez a valami, de muszáj megnézni.
    kiváncsi vagyok terveznek-e valamikorra élő szereplős verziót, akkor hogy habzana a szája mindenkinek :D

  40. persze hogy pénzéhes. mint mindenki ebbe az országban. de az amcsik se jótékonyságból csinálják a shrek 3at meg a többi gagyit.

    a 3D jóval drágább műfaj mint a 2D.
    akik belefeccölték a pénzüket azok szertnék is ha megtérüljön valami belőle. és szeretnének biztosra menni. megaztán amugyis megszokott dolog, hogy manapság kevés eredeti ötlet van. (remake, remix, felújitás, folytatosok.)
    a macskafogó is folytás de legalább az eredeti gárda és stilus, minőség.

    az új, eredeti ötlet strapásabb és rizikós.

    az pedig úgy látszik itt luxus hogy előtte fejleszenek/tanuljanak/képezzenek, megteremtsék és kiépítsék a hátteret, még mielőtt bármi realitása volna egy olyan produkcióra ami esetleg majd valamikor pénzt is fog hozni.

    ami miatt minden joggal szidhatók az vezetőség dilletantizmusa. mindig a fejétől büdösödik az egész. az igénytelen előkészités. a figuraterveknél már az egész dolog sorsa gyakorlatilag megpecsételődött. ezeket a figurákat már hiába próbálják kipofozni 3Dben, ha eleve stilustalan bénaság. biztos koma volt az illető és inkább neki fizettek mint egy profinak, aki az egész film stilusát, alaphangját megadhatta volna.

  41. hát gyerekek… no comment…
    én ezt úgy kihagyom, ahogy illik…
    én a Vukon meg a macskafogón nőttem fel, nekem ezek voltak a “világ legjobb meséi” és ma is megnézem, ha van rá lehetőségem, de ez, hát inkább nem minősíteném, mert valakineke még ezen is nagyon sok munkája volt, de úgy elbaszták, ahogy illik.
    Mi ez a szar 3D-s kép?
    Úr Isten!
    Miért nem tudták úgy megcsinálni, mint a régit?!
    A Macskafogót miért tudták?
    Ez az, amit soha nem fogok tudni megérteni…

  42. Szörnyű, rettenetes. És akárki tudja, mondja csak ki bátran. Nem lesz indokolatlan. Ha egyszer minősíthetetlen valami, akkor nem lesz jobb attól sem, ha megvonjuk a vállunkat, hogy: hát, Istenem, így sikerült. Nem jó, nagyon nem jó.

  43. Itt nem az a lényeg, hogy mire van pénz vagy mire nincs. Az Egon és Dönci állami támogatás nélkül 120 millióból készült. A minősége??? Veri az eddigi animációs filmeket…de toronymagasan!!

  44. Ln csak annyit szeretnéktudni hogy mikor kezdik vetíteni? Mert hallottam meg láttam már egy rakás időpomtot , de azok már rég elmultak.

  45. Fikázzatok csak! Máshoz úgysem értetek. Ebben legalább jók vagytok. Végre valami, amivel Ti is kitűnhettek középszerű szürke posványotokból. HAJRÁ!!!

    Mellesleg a sokat dicsőített Macskafogó 2-t eddig még mindenki utálja, mindenki minimum ötször aludt el a zseniális alkotáson. Mert ugye szerintetek valamiért roppant fontos 2D-ben megmaradni.

    Azt meg honnan vettétek, hogy most tanulja a stáb az animációt? Érdekes, én úgy tudom, hogy az animációs stábnak több híres amerikai 3D-s animációs filmes referenciája van. Érdekes.
    Hogy Ti milyen okosak vagytok! Meg ügyesek! Meg minden! Meg igenigenbizony. Mikó…

  46. Fikamatyi: nem tom mér nem alszol, de a M2-re csak annyit h nem a 2D miatt szégyen az a film. pont.

  47. Mennyire egyet ért itt mindenki abban, hogy szar lesz…
    Csak nem láttátok már?????
    Amúgy az Egon és Döncinek is sem nagy durranás a sztorija a Macskafogó 2-ről meg talán ne is beszéljünk……

  48. Gátlástalan pénzorientált és viszolyogtatóan igénytelen munka ez a mese. A neve sértés a néhai Fekete Istvánra nézve, a pénzbefektetés pedig a magyar adókötelesekre nézve. Gát György úr minimum annyit érdemelne ezek után, hogy a háza előtt obszcén feliratokkal teli tüntetők jelenjenek meg a milliós beruházás visszaadása végett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.