35 hozzászólás a “Új Cloverfield trailer HD-ben!” bejegyzéshez

  1. nah jó hát ez most feliratkozott a moziban nézem meg filmjeim listára rögtöm az I am a legend és az American Gangster mellé. Aszittem ez a kézikamerázás szar lesz de ettől vhogy mégparásabb lett. ( már ha jól használják mindenhol )
    Szétlőtt NY yeah. I am a legendben meg kihalt NY yeah. :D

  2. Itt is van. :D
    Sztem jó lesz! Én bírom az ilyen Bourne-os, 28 héttel később-es kamera rángatós stílust. :D Bár nem tom h csak a trailerek lettek e ilyenek, de ha a film is, akkor érdekes lesz!

  3. Lehet már tudni hogy világpremierben jön-e a Cloverfield ? Mert ez az a film amit csak világpremierben érdemes vetíteni szerintem.

  4. Bejövős. A Szabadság-szobor fejvesztő jelenetén a teaser óta kicsit változtattak, ott nekem túl kicsinek tünt a hölgy kobakja.

  5. Bár a trélertől nem dobtam hátast, de marad a várólistán a film.

    danNN: mi bajod van szerencsétlen várossal? :)
    (csak nem túl sokat néztél Roland “pusztítsuk el New Yorkot” Emmerich filmjeiből?)

  6. Azért nem egy sima gondzilla klón lesz. A csaj a sátorban valamitől felpüffedt és szétrobbant (igaz csak a sziluetjét lehet látni). még mindig WTF nálam ez a film..

  7. a trailer alapján ez még olyan király film lehet, ami verheti az iam legend-et+ még amit ide lehet sorolni. Szerintem ez klasszikus ötlet, mindenképp moziba nézem meg, az érdekes kampányt követően kötelező! Cloverfield! Csak nehogy elszúrják a magyar címét pl. Megint menekülés NY-ból 2. címmel :)

  8. Nekem nagyon bejövős az ilyen jellegű film. Felőlem szőrös moncsicsik is darálhatják a várost, ha az látványosan van megcsinálva. Én tuti megnézem, de a kollégám egy f..z, úgyhogy ha ezt olvassa akkor tuti azt fogja erre a filmre mondani, hogy egy hulladék.

  9. Malibu nem tudom mi bajod Roland Emmerichel, én konkrétan nagyon csípem a ha már pusztítunk akkor sokat és látványosan elvet, és erre a fimlre is kíváncsi vok tegnap néztem meg moziban az i am a legendet és zsír volt na meg legalább 1 jól fodított címe :D

  10. Hát igen..érthető,hogy sokan félnek a filmtől,köztük én is mert igen sok ‘letardált nézök elönyben’stilusu film került ki ebben a témában a hirhedt HollyF**Wood-ból.Az az ugrándozó kamerázás amint mások is mondták lehet elönyös is mert jobban közvetiti a félelmet,izgalmat ha megfelelően és nem tulzottan használják, ellentkező esetben pedig hányingerkeltő lehet,és szétszortá,nehezebben érthetővé teheti a filmet.Attol eltekintve,hogy már sok városleépitős film van,ez egy elég jó sci-fi izesitésű akciofilmnek igérkezik az előzetes szerint.Személy szerint nem itélem meg,de felteszem a megnézésre váró filmek listájára,mert lehet hogy a jó reklámmanagementen kivül más nagyon sok nincs benne.Sajnos nem első alkalom lenne, és nem is utolsó.

  11. Régg láttam ekkora szarságot a Godzilla és a Ideglelés keveréke
    iszonyat tehetségtelen szinészekkel
    végig visitanak benne
    és persze a nem ösztönszerü mozgás
    ami az amerikai filmekbe megszokott
    pl (ha valami támad feléd akkor nem bámulod hanem menekülsz)
    na ennyit rolla
    akinek van felesleges kidobnivalo pénze nézze meg de
    nem ajánlom

  12. Genny ez a film, sajna az egész egy idióta rohanás-sikoltozás. A háznyi méretű szörny meg valahogy mindig ott van, ahol az ún. főszereplők.

  13. De bizony Amerikát fenyegeti, méghozzá New Yorkot (hacsak nem dobta át pl. Los Angeles-be a szörnyecske a szabadság szobor fejét)!!!
    És higgyétek el Vizilori, Hack, medvetakaro meg a többiek hogy bizony van kereset az ilyen jó kis filmekre!
    Pár millió jegyet csak el sóznak majd valahogy belőle, gondolom…
    Zsír kis film lessz ez, majd meglátjátok… ;)

  14. Ez a legsz***** film amit valaha láttam.
    Még szerencse, hogy nem adtam ki érte pénzt.
    20 perc alatt végigtekertem, de még ez is kár érte

  15. na végre egy jó film!!! hatalmas akinek nem jön be az nézze a bambi visszavág vagy vmi hasonlót a kézikamera sztem naon feldobja;) régen az alien 1,2 talán még a 3 és a predator1 filmeknek volt ilyen hangulata! godziláról meg annyitt h az egy rakás sz@r etetik halakkal meg csak fészket keres szegényke már majdnem halálra röhögtem magam mikor megdöglött:DD viziló ha a kis pitbull kutyám elkezdené szaglászni a tököd sztem nem futná te se hehe

  16. Megnéztrem a filmet!
    Katasztrófális!
    Még soha nen éreztem azt egy fiml megnézése után, hogy ezért bizony kár volt 1 Ft-ot is kiadni!
    Biztos bukás lesz!

  17. Most néztük meg! Szánalmas!! Meneküljön mindenki! Sok barom kézikamerás komment után csak annyit, hogy akinek még látványra sem futja, azok csinálnak ilyet. sztori nulla, látvány 0, dramaturgia 0. Viszont van benne Romantika (minek?) ötletlopás (godzilla, starship troopers, blair witch)
    Nekem ne mondja ezek után senki, hogy van benne legalább ötlet. Szánalmas film, szánalmas embereknek. Ha az életem feltenném ennek a bojkottjára, az is érdekesebb és izgalmasabb film lehetne!!

  18. szuper hogy személyeskedés is kellett a végére. Még ha igaz is amit a filmről írsz, akkor is nevetségessé teszed ilyen baromságokkal mint a szánalmas embereknek.

  19. Érdekes, nem egy hatalmas alkotás, de szórakoztató. Jó a befejezés is, és a fentebb említett romantikus részek sem annyira zavaróak.
    Van akinek persze nem jön be az ilyesmi, de azt mondom, azért egy mozijegyet megér.
    Az viszont tény, hogy nem az a “fúú, ezzel még napokig álmodni fogok” film.

  20. Megnéztem. Tipikus sorozat előkészítő film, mint a serenity.
    A kicsi költségvetés, ismeretlen színészek stb. nekem ezt sugallja. A technika aránylag jó, nagy szerencséjük van, hogy a sok apró és gyors kameramozgás miatt az effektek eléggé elkenődnek ahhoz, hogy olcsón meg lehessen úszni a látványt. Látszik ez, mikor a főszörny megcsócsálja szegény kamerást a végén, hogy mikor szépen látszik a monster akkor eléggé szarul van renderelve. Pedig valszeg arra a részre költöttek legtöbbet.
    Izgalom végülis van, így szórakozni lehet rajta. Csak az volt zavaró, hogy amcsiban nem ismerik a képstabilizálást a kamerák. A kézikamera kezelését meg az 5 éves unokaöcsém is jobban végzi. Túlságosan direkt van rángatva az a rohadt kamera.
    Várom a filmsorozatot :)

  21. Nézd, a Serenity mozifilm az lezáró volt, nem indító, főleg mert meghal az egyik főkarakter..

  22. Tegnap nézztük meg a filmet.A mozi teremben 5-en voltunk összesen ,abbol 4-et a mi csapatunk tett ki:( Jah én beszéltem rá a többieket,azt hiszem sokáig fogom hallgatni.
    Szerintünk Pocsék :(
    Csak fanatikusoknak.De abbol is a durvább fajtának.

  23. Srácok nem értem miért fikázzátok a filmet! Én most jövök a moziból, és beszarás dúrva volt a film! Kevés mozi van, amire ezt mondom, mert nagyon finnyás vagyok ezen a téren, de nálam ez elvitt mindent! A kézikamerás megoldás baromi jó választás volt, teljesen életszerűvé varázsolta a hangulatot. A metrós résznél azt hittem én is ott vagyok, annyira el lett találva. És lehet, hogy a végén a szörny egy kicsit gagyin volt megoldva, de még az elviselhető határon belül maradt. Ezt leszámítva, rángatás ide-oda a látvány is baromi jól sikerűlt, a befejezés pedig tökéletes, máshogy nem is lehetett volna megoldani.

    Nem szarták el a “sztorit” valami hablabla vírusfertőzés/atomsugárzástól mutálódótt/marsról jövős infóval, egyszerűen csak jött a szörny, senki sem tudja honnan.

    Nekem bennt van a top10 filmek között, és várom a folytatást/folytatásokat.

    Végre egy film, amit tényleg élveztem, és nem folyt a nyál a számból, mikor vége lett.

    Lehet, hogy lopott ötleteket dolgoz össze, de legalább nem tucat film, és nem egy ősrégi film 200. része.

    Valaki írta, hogy 20 perc alatt végigtekerte. Hát neki üzenem, hogy ezt a filmet moziban kell megnézni, és nem otthon valami gagyi kamerás változatot a 14 colos monitoron..

  24. QVA Szar volt! Életem legrosszabb filmje! A moziban minkdenki kibukott rajta és anyáztak! Szal ne nézzétek meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.