Bolondok aranya (Fool’s Gold), teljesen fool bemutatója

Úgy tűnik ezt a filmet előre oltani megengedett csak komolyabb filmes körökben, de basszus ha egyszer a traileren lehetett vigyorogni, annyira hülye, akkor nem tudom. Valami kalandfilm-komédia dolognak tűnik, és az (szintem csak szerintem?) már a Sahara-ban is jól ment Matthew McConaughey-nek.

human
írta
2007. 11. 21. 20:30
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Bolondok aranya (Fool’s Gold), teljesen fool bemutatója” bejegyzéshez

 1. A Sahara jó volt, de ez. Az meg meg nem bíztató, hogy a Hitch rendezője (aki semmi mást nem csinált) rendezi, és ezt még ki is írják. (Tudom valamelyikőtöknek tetszett, de én akkor is egy nézhetetlen szarnak tartom.)

 2. Ez a két ember már egyszer jól megnevettetett engem egy limonádéval. Bugyuta kis romantikus vígjáték volt, de jókat lehetett rajta röhögni.

  “kalandfilm-komédia”? Erről a szóösszetételről nekem az agyatlan “Hajszál híján hősök” jut eszembe…

 3. “”kalandfilm-komédia”? Erről a szóösszetételről nekem az agyatlan “Hajszál híján hősök” jut eszembe…”

  vááá, almost heroes az nagyon király volt :D
  de azért a sahara szvsz inkább csak kaland, ha azt lekomédiázzuk, az indyket miért nem? kb. ugyanannyi poén van bennük, poénos ízt meg bármibe lehet keverni, attól még messze lesz a komédiától
  ez meg amúgy inkább egy kaland beütésű sima vígjáték, a trailerből legalábbis nekem ilyesmi jön le

 4. Mammut! Ha már az Indy filmek, akkor a Smaragd románca/Nílus gyöngye is jöhet.
  Almost Heroes-ból a mókusos meg a kakapudingos rész volt felejthetetlen…

 5. ááh, nekem ez tetszik :)
  Csaj hogy felszolgálja a kaját:) erre az öreg bauer:
  -I take it you’ve met

  viszont ez a freevlog sztem nagyon szar, van olyan hogy eleve csak szaggatósan akar bejönni a videó és másik böngészőben kell megnyissam, vagy ha vmi picit csinál a gép mellette akkor szaggat be(és nem gagyi gépem van)

 6. Nekem is a Smaragd románca ugrott be, ráadásul már a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattból is kiderült, hogy Matt és Kate között megvan az a bizonyos “chemistry” ami működhet.
  Úgyhogy én határozottan várom:) Jó kis szórakozás lesz gondolom majd valamikor februárban

 7. freak! pontosan. ezen még mi, férfiak is valamennyire jól szórakozunk és jányok is megkapják a romantika-adagjukat.

 8. Jamesh: az van, h nekem meg mindig megy, ellentétben a youtubeon pl minden második videó bufferelt folyamatosan tegnap, nézhetetlenül. + A freevlog nem törli cska úgy az accountom 1-2 filmtrailer miatt (csomó régi poszt használhatatlan…)

 9. Na akkor én szembe megyek az árral! Szerintem az egyik legjobb romantikus vígjáték volt az utóbbi időben a Kate Hudson és Matthew McConaughey által prezentált “Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?”. Ha valaki látta és nem emlékszik mind a mai napig Szófia hercegnőre és a szerelempáfrányra, az valami mást nézett ;) Persze elfogult vagyok, mert Kate Hudson nálam bármikor ki tudja vágni a biztosítékot, és bármit megkajolok válogatás nélkül, amiben benne van, de ez ugye az én hibám :D Szóval én az előzetes alapján egy hasonlóan kellemes filmet várok, mint a “10 nap” volt. Kate Hudson újra szanaszét szopathatja a kicsit hülye Matthew McConaughey fejét, mi meg majd hátradölve, párunkat átölelve röhögünk.

 10. Pizsama! Milyen igazad van! És természetesen az überdurva, gügyögős “Beni bubúúú” is ott volt a szeren :D

 11. Thank you ! köszönöm neked! Pá Dee ! én még elég fiatal vagyok és még nem vagyok olyan jártas a zeneszámok terén! kössszi:D hogy leírtad!!! THE POLICE forever

 12. A 10 napos film nekem is tetszett, majd ezt is megnezem egy unatkozos esten a TV2-n:) En amugy birom ezt a Matthew gyereket a Two for the money ota.

 13. a párommal “közös filmünk” a Hogyan veszítsünk…, így ez is megnézős lesz – nekem legalábbis :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.