Heti mozi bemutatók: november 22.

Hitman-re még ma megyek. Mindenki igyekszik gyorsan negatív kritikát írni, de ez nem tántorít el, be kell vizsgálni akkor is, főleg mert akciófilm. Kritika majd este, addig viszont tartsátok vissza a bérgyilkos kommenteket! Na lássuk a heti menüt azért.

  • A bosszú asszonya (Sympathy for Lady Vengeance) – Odeon power. Lehet beiktatom egyik nap, csak kicsit későn van, a majdnem kétórás játékidővel 23 után van vége kb.
  • A bosszú ura (Sympathy for Mr. Vengeance) – Hopp erről még van egy korai kritika. Biztos jó lehet moziban.
  • Elizabeth: Az aranykor (The Golden Age) – Ez biztos marhajó film, a múltkor láttam az előzetesét is és beleadtak apait-anyait. Ennek ellenére én valszeg kihagyom, majd talán dvd-n. De nehogy kövessétek a példám, mert már a kommentek között is tuti sokan éltetik majd.
  • A falka (The Flock) – Fiatal lányok ellen elkövetett bűncselekmények, amiket a Falka visz végbe. Ez után nyomoz Richard Gere. Hát.
  • Halálos temetés (Death at a Funeral) – Erről egyelőre semmit, valszeg lesz kritika.
  • Hitman – A bérgyilkos – Mint a bevezetőben említettem.. amúgy itt a magyar nyelvű trailer.
  • Iszka utazása – na a heti magyar film. Szóljatok pár jó szót.
  • XXY – argentin-francia-spanyol filmdráma, valami fizizai elváltozott kamasszal meg mittomén. Ki nézi ezt meg?
human
írta
2007. 11. 22. 11:56
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: november 22.” bejegyzéshez

  1. szokás szerint Bp-n kívül semmi értelmes bemutató…
    csodálkoznak hogy üres a mozi amikor Görény Ricsárdon és egy béna kopasz bérgyilkoson kívül nincs új film.
    Pedig Sopron nem kicsi mégis min. 1 órát kéne vonatozni hogy az ember vmi értékesebb filmet megnézzen!
    Amúgy én is az Elizabethre lennék kiváncsi

  2. egy tanács. hitmant ne tessék nézni moziban az első napokon. az egy dolog, hogy szeirntem rém gyenge, de jobb bevárni 10-20 véleményt és, ha mindenki ezt szajkózza, akkor csak warez:)

    ami kötelező, az az iszak utazása, tényleg az idei év egyik legjobb magyar találata. az elizabeth-től nem várok sokat, de az első rész a 90-es évek egyik legjobbja volt.

    a koreaiakat pedig idee lenne bepótolnom.

  3. A Hitman nem volt olyan rossz film, nekem pl. sokkan jobban tetszett, mint a Resident Evil és Tomb Raider feldolgozások. A főszereplő választása is elég jól sikerült szerintem. Így legalább egy viszonylag ismeretlen (legalábbis a tervezett sztárokhoz képest ismeretlen) színészre tudnak majd a jövőben építeni, ha film sikerét meglovagolva filmsorozatot, vagy film-folyamot akarnak belőle készíteni.
    Tegnap volt szerencsém megtekinteni egy premier előtt vetítésen, de a saját blogomban nem írtam olyan színvonalú “kritikát” (vagy inkább véleményt), hogy azt most ide belinkeljem…

  4. Az Elizabeth 2 (hehe) a lehúzó kritikák ellenére egyáltalán nem rossz, Cate Blanchett zseniális, de a film összességében szerintem közel sem annyira jó, mint az első rész.

    A következő 4 hét nagyon jó lesz mozis szempontból: jövő héten Beowulf (Real D!), utána Enchanted (hihetetlenül hangzik, de imádják a kritikusok és a nézők is, a madarak pedig Amy Adams Oscar jelöléséről csiripelnek), majd Golden Compass, végül National Treasure 2!

  5. A Hitman-t én is biztos megnézem a sok negatív kritika ellenére is kíváncsi vagyok rá. A Halálos temetésről viszont elég sok jót hallottam, csak sajna valószínű időm nem lesz elmenni rá. (Na mindegy majd DVD-n) Ugyanígy valószínű az Elizabeth: The Golden Age esetében is megvárom a DVD megjelenést, de a trailer alapján szerintem jó lesz.

  6. Megnéztem Hitmant, szerintem jóra sikeredett…

    Bár valószínű, hogy aki nem játszott egy játékkal se, annak nagyon em fog bejönni és fikázni fogja, de aki kedvelte a játékot, annak be fog jönni.

  7. Már megint egy zsíros kis hét. :)

    2 Park Chan-wook film egy héten (és lesz még több), mindjárt magam alá vizelek. Természetesen ezek kötelezőek, a világ legjobb trilógiáját (hehe) mindenkinek látnia kell.

    Elizabeth szintén moziban nézős, elég grandiózusnak tűnik ahhoz, hogy otthon megtekintve fele akkora élményt se jelentsen.

    Andrew Lau legújabb filmjétől kicsikét félek, mert a Szigorúan piszkos ügyek-trilógia a pár sorral feljebb lévő férfis-öregfiús-nénis trilógia mellett a másik nagy kedvencem. A kritikák eléggé lehúzzák, ebből szerintem csak DVD-s megtekintés lesz.

    Death at a Funeral egy szerényebb héten befigyelne, de így szintén csak később nézős.

    Hitman nagyon elbizonytalanított, erősen dilemmázok, hogy megér-e nekem közel egy ezrest a kétes értékű produkció. Szerintem ez is marad későbbre vagy akciós napra.

    Az Iszka utazásáról sok jót hallottam, ha még vetíteni fogják később, akkor bepótolom.

    Az XXY egy hűvösebb téli estén még be tud vinni a Cirkóba, egyenlőre ez is parkolópályára kerül, de meg kell nézni.

  8. A Sympathy for Mr. Vengeance az egyike a legzseniálisabb filmeknek, amit valaha láttam, mindenképp éredemes megnézni. A Sympathy for Lady Vengeance nekem annyira nem jött be valamiért, annyira nem tudtam átérezni, szerintem a trilógia “leggyengébb” darabja, márha lehet ilyen filmeknél gyengéről beszélni =) És szerintem Mr. Bosszú még az Oldboynál is jobb (lehet kövekkel dobálni =))

  9. Szerintem nagyon gagyira sikerult a Hitman! Nem is a kivitelezessel volt a fo gond, egyszeruen a forgatokonyv volt pocsek!
    3/10

  10. személyesen csekkeltem ma a mr. vengeance kópiát: csudaszép, a hangja meg leevrte a dvd-ket a szomszédos boltban. :)

    (a két filmet kizárólag az odeon-lloydban lehet megnézni. reklám over.)

  11. Death at a Funeral szerintem szenzációs, én végig sírva röhögtem. Az év egyik legjobb filmjátéka :D

  12. A Death at a Funeral egy igazi kedves film. Eltalálták benne a nagyon finom humor szintjét. nekem egyedül a vége felé nem tetszett, túl harsány, túl hollywoodi kavarodás lett belőle. de ennek ellenére is nagyon üdítő élmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.