In Bruges bemutató

A bérgyilkost játszó Colin Farrell-nek Brugesben (Belgium) kell eltöltenie két hetet amíg lecsillapodnak a hullámok. Az eldugott kisváros pedig megváltoztatja a világnézetét. Vagy valami ilyesmi. Na jó, nem igazán, ezért van a trailer. Csekk.

human
írta
2007. 11. 26. 15:54
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “In Bruges bemutató” bejegyzéshez

  1. :D Ez mekkora. A Big Lebowski óta nem hallottam ennyi fuckin’-t, amin ennyire lehet röhögni.

  2. Dehát ez tök jó! =D
    Olyan tök randomnak tűnik az egész ötlet, hogy két bérgyilkos egy huszadrangó belga kisvárosban, de épp ezért fogott meg így elsőre. :)

    “Megváltoztatja a világnézetét” – wtf? xD

  3. Erőltetett? Szerintem Colin Farrell külön örült, hogy így beszélhetett, hát még Ralph Fiennes. Ő gondolom hatalmas vigyorral csinálhatta végig a forgatást.

  4. Hopp.
    Valóban nem huszadrangú… :)
    … és nem kisváros.
    Legközelebb több wikipédia, kevesebb fejfájás.

  5. azért 117 ezer emberre nem is nagyváros az is biztos, de igazatok van, tényleg nem eldugott és híres :)

  6. Jónak tűnik.
    Colin Farrell meg ír és ez elég ír akcentusnak tűnik. Szóval az erőltetett amerikai akcentusa más filmekben nem az igazi :D

  7. Azért a Pék (The Baker) vajaz vele kicsikét nem?!
    “Milo profi bérgyilkos, de kénytelen szembenézni azzal a problémával, ami a legtöbb hasonló “szakmát” választó ember vesztét szokta okozni: kiábrándul a munkájából, normális életet szeretne. … Egyetlen esélye, ha elrejtőzik mentora, a nyugdíjas életet nehezen viselő Lou (Michael Gambon – A nagy alakítás, Csodálatos Júlia) vidéki házában, péknek adva ki magát…” (port.hu) ami amúgy egy kellemes vígjáték

  8. nem tudja valaki megmondani, hogy mikor mutatják be ezt nálunk, illetve ha ezt nem, legalább azt, hogy melyik magyar forgalmazónál vannak a jogok?

  9. Kedves dhbazsi!

    Mi ebben az erőltetett akcentus? A trailerben szereplő minden szereplő a saját akcentusát beszéli: Ralph Fiennes az arisztokratikus angolt, Colin Farrell és Brendan Gleeson pedig az írt…

  10. CF tényleg igy beszél…(tessék megnézni a kényszerszünetben) nemvéletlenül választ magának ilyen szerepeket.

  11. Most néztem meg. A trailer alapján vígjátékra lehet számítani, de nem csak az. Komoly drámai pillanatok is szerepelnek benne, nem egyszer hördültem fel, hogy “uhh, bazzeg”. A színészek kiválóak, a karakterek is jók, a helyszín szintén remek. Párbeszédek királyak, a poénok finoman illeszkednek a történetbe, nem visszafogottak és nem is harsányak, mi kell még? Olyan film, ami után elégedetten bólintasz, igen. Hirtelen negatívumot nem is tudok mondani (Colin Farrell az elején kicsit erőltetetten hozza a figurát, de aztán nagyonis belejön).
    Egyszer mindenképpen kötelező. Részemről 8/10.

  12. bruges és brussel között 101 km a távolság autóúton… persze a franciáknál sosem lehet tudni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.