Avatar, azaz Cameron sem lógatja a lábát tovább

Vigyázat, pletyka — Elvileg így fog kinézni az Avatarban (új James Cameron film) Ney’tiri, akie gy idegen lény. Ez csak koncept art lenne, és nem tudom mennyire real, viszont le kell hozni, mert Mammuttal kb nagyon várjuk már a filmet, akkor is ha imdb szerint másfél év múlva mutatják be.

[KÉP LEVÉVE MERT ANNYIRA TŰZFORRÓ, HOGY A FOX LEVELEZIK MINDENKINEK – Azaz valszeg valós is. aki látta az örülhet] — IMAGE REMOVED

It’s still up here – itt még fenn van

human
írta
2007. 11. 27. 00:50
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Avatar, azaz Cameron sem lógatja a lábát tovább” bejegyzéshez

  1. A hírek szerint M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék rendezője is tervez jövőre egy Avatar című fantasy akciófilmet, van is valami vita a címadás körül…

    De ez a Cameron-féle film is ígéretesnek tűnik.

  2. farok adja magát, hisz 3d lesz a film és itt jön elő az a probléma, itthon kevesek láthatják majd így.

  3. Ezért mondta winnie hogy ‘Kevesen’, nem pedig hogy ‘szinte senki’… :)

    Ígéretes darabnak tűnik btw…

  4. Ha nem lenne Imaxunk, akkor is láthatnánk: csütörtöktől Real D a Westendben! 2009-ben pedig majd még több helyen. ;)

  5. ez nem imax lesz, hanem realD, ami a westendben lesz (csekk csütörtöktől a beowulfot) – csak ugye nem tud mindenki westendbe menni.

  6. vagyis alapból az, amitől persze lehet imaxben is vetíteni, de a lényeg, hogy nem kell hozzá feltétlenül.

  7. hát én tuti ott leszek valamelyik moziteremben, remélem, nem kell majd erre is heteket, hónapokat várni az amcsi premier után, félő, hogy nem bírom majd kivárni :)

    csak Michael Biehnt hiányolom a projectből, tudom, hogy Cameron nem akarta, hogy mindenkinek az Aliens jusson eszébe, no de Ripley és idegenek, ugyan már, máris sokaknak az jut eszébe úgyis :D

  8. Nem földi légkör és színvilág lesz a Pandora bolygón. Mérges gázokkal telített planétán fogunk látni és ha lehet hinni a régi, internetre kiszivárgott forgatókönyv-tervezenek, akkor a növények lilák lesznek, mivel a másmilyen fotoszintézis miatt nincs bennük klorofill, amitől zöldek lennének.

    Lila növények és kék élőlények. Ettől lesz különleges film. Mert már unom a zöld környezet:)

  9. ae! nem ronda, csak gyér a haja! :D
    már csak egy Starcraft film kéne, protosokkal meg zergekkel!

  10. ettől a farkincás neon izétől nem vagyok beindulva. szerintem qrva gagyin néz ki. és egy idegennek mi a jó istenért kell nagy mellű humanoidnak lenni? ez elég ötlettelen Cameron-tól.

  11. M. Night Shyamalan fogja rendezni majd de az az Avatar-the last airbender lesz, nagyon soká/szerintem/ de ez határozottan nem az az Avatar,ugyanis Aang /a shyamalanos film főszereplője/ egy 12 éves srác:). Amúgy nekem ez a kép kifejezetten tetszik kíváncsi vok.

  12. 9. winnie, ekkor: 2007. 11. 27. 13:25

    De van IMAX is, igaz még nem fejezték be mert a hírhedt Arena Plázában lesz. Arról meg tudjuk, hogy félkészen nyitott ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.