23 hozzászólás a “Idősebb és Ifjabb Indy is itt van” bejegyzéshez

 1. Hát engem megvettek.
  Szerintem még mindig elég hitelesnek néz ki Ford, a kora ellenére is.
  Azért remélem ezzel a Shiaizé gyerekkel sem lesz semmi gáz.

 2. Birom a kölyköt, de ez a hátranyalt haj meg mi?! pf
  Ford viszont öreg szegény. Látszik rajta az idő, össze van esve. De ugye ez természetes, hiszen mit is várunk…
  :( Kár.
  Azért várólistás a film.

  CSAK LEGYEN MÁR VALAMI! Ez a pangás nagyon szar.

 3. ejj, de öreg Ford, wazz, remélem, bírja majd a tempót, bár tuti kapunk poénos erőpróbát… vagy nem :D mindenesetre várom már ezerrel, és nem ma kezdtem a várakozást, szóval örülök, hogy most már hamarosan megérkezik

  “ez a hátranyalt haj meg mi?!”

  pont akkoriban kezdett nagy divat lenni ;D

 4. Szerintem felesleges már a negyedik rész, Lucas, Spielberg csak a pénzre utazik csak. Bár ki tudja, lehet, hogy tanulnak valamit Stallonétól.

 5. Igen, azért vártak vala 20 évet, mert csak a pénzre utaznak… ;) Emberek, miért kell mindig ennyire negatívnak lenni? Az egyik legnagyobb filmikon tér visssza a vászonra az első 3 rész alkotóitól, adjuk meg nekik a bizalmat!

 6. Fiatalúr! :D *pompomlányszmájlik*

  Amennyiben egy korrekt, szórakoztató, közepes kalandfilmet tákolnak össze, már azzal is meg leszek elégedve. Ha húsz évet nem is, de tizenötöt minimum vártam a folytatásra, ezek után egy “Indy és a többi egyetemi vén trotty nosztalgiázik” típusú filmnek is örülnék. :-)

 7. hadd aruljak el egy, talan sokak szamara ujdonsagkent hato tenyt: minden hollywoodi szorakoztato film keszitoi a penzre utaznak.

 8. Én mondjuk kétlem, hogy igazán csak a pénzre utaznának. Spielberg mai napig a legbefolyásosabb ember hollywoodban, több filmbe és cégbe van beleszólása mint bárki másnak. Nem igazán tart az éhenhalás szélén…
  Lucasnak is megvannak a maga milliárdjai, pláne hogy évente jó pár millával lesz teletömve a zsebe nem csak a star wars és indiana jones merchadisingből, hanem a cégein keresztül is (ILM, Skywalker Sound, THX).
  Szerintem ők már vannak olyan magasságokban és biztonságban, hogy igen is megtehetik azt hogy ne az anyagi oldalát nézzék a filmnek, hanem egyszerűen csak jól akarják érezni magukat a film készítése alatt. És a rajongóknak megfelelni.
  Ha bukta is lenne a film – ami eleve lehetetlenség ekkora törzsközönséggel – akkor se rokkana bele se a Paramount, se Spielberg, se Lucas.
  Szerintem többek között ez is rá a garancia hogy jó lesz a film, hiszen nincs mit veszíteniük, “csak” a rajongóknak kell megfeleniük!

 9. Ez tökéletesen olyan, mint amikor azt mondták, hogy Schumacher a pénzért vezet. Spielberg sem veti meg a pénzt persze és nem dobál ki dollármilliókat az ablakon, de nem hinném, hogy ez az elsődleges ok ami motiválná…

  A képekre térve. Szerintem tök hiteles Ford és egyáltalán nem látszik rajta a kor, vagyis látszik, de nem olyan mértékben ami ronthatná az Indy érzetet.

 10. Ők is tudják, hogy mi az amit szeretnek Indy-ben. A stílusra nagy hansúlyt fognak fektetni. Ha gondterhelten állán a sebbel előveszi azt a nézést az öreg, akkor jöhet a mehet. A jampi stílus is jó ötlet, nem lesz a sráccal gond. – Sya Leböff!

 11. Gratulálok a sminkesnek, tényleg jól néz ki ford. Bár a nadrágján már látszik… “nem szorul a szotyola”.

 12. “Szerintem többek között ez is rá a garancia hogy jó lesz a film, hiszen nincs mit veszíteniük, “csak” a rajongóknak kell megfeleniük!”

  Ja, persze, és az új Star Wars epizódok is tökéletesen hozták az eredetik színvonalát, és minden rajongó megnyalta mind a tíz ujját utánuk…

 13. Spielberg megmondta: ezt nem saját magának készíti, hanem kizárólag a rajongók kedvéért és végig az lebegett a szeme előtt, hogy minél jobban a rajongók kedvében járjon. Jó lesz ez nagyon.

 14. meglátjuk, kielégíti-e a rajongók kívánságait :)

  mindenesetre ha csak rajongóknak szánja, ez már legalább a 6. rész kéne, hogy legyen, mert indyből sosem elég :P tény, hogy akkor meg pláne úgy tűnne, hogy a pénzre megy :D
  de komolyan elég régen van már szó a folytatásról, és mindig voltak kósza hírek, a legtöbb rajongó felcsigázottan várja tizenakárhány éve a folytatást (velem együtt), és ez sosem tesz jót egy filmnek sem, hatalmas elvárásoknak kell már megfelelnie, sokkalta nagyobbaknak, mint ha anno az első híreknél (nemtom már, 90-es évek eleje? akkoriban volt szó még a conan 3-ról is, lehet, csak pletykák voltak mind, dunno) megcsinálták volna, és nem csak azért, mert pusztán a filmektől többet várnak el manapság az emberek, egyszerűen a rajongók most már többet kell, hogy kapjanak, ennyi várakozás után többet várnak legalábbis

  szóval kíváncsi leszek a fogadtatásra is, nem csak a filmre, én mondjuk remélem, megérte várni

 15. Én abban bízom, hogy az Indy részek sosem akartak (legalábbis az én szememben) nagyot durrantani, szerintem sikerült nekik a B-movie fílinget megtartani, ha ettől nem távolodnak el a 4. részben sem, akkor bye bye Múmia, Nemzet aranya, stb. Indy’s back! titidíííííííí

 16. á, én azért nem írom le a nemzet aranyát csak amiatt, mert jön az indy 4, a kalandfilm műfaja azért elég keveset termel ahhoz, hogy 20 évente kiszúrják a szemem egy indy filmmel :DD a múmia nem volt a legjobb, de a nemzet aranya nálam nagyon hasonló, rácsodálkozó és izgi feelinget hozott vissza, amit régen a frigyláda közben éltem át a Sport moziban :D vhol igaz, minden kalandfilmben ezt keresem :D

 17. Na ja. Múmiát szeretem (a kisgyerkőctől eltekintve), NA kólával elmegy (nekem túl popcornos). Indyvel meg elfogult vagyok, mert ezen nőttem fel. Meglássssuk mire jutnak.

 18. Gyerekek Ford papa még mindig a régi. Szerintem még Solo kapitányt is simán eljátszaná egy uj Star Wars filmben.
  Ki tudja lehet hogy ezek után Lucas is hasonloan fog gondolkodnio?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.