Strange Wilderness bemutató cápákkal

Huhh, én tuti nem hagyom ki. Egyrész a fél Accepted krú miatt, másrészt meg Steve Zahn, harmadrészt mert olyan fárasztó poénok vannak már a trailerben is, hogy lezsibbad az ember agya. Hogy jó vagy rossz értelemben, azt döntsétek el. Ladies.

16 hozzászólás a “Strange Wilderness bemutató cápákkal” bejegyzéshez

  1. – Two weeks from now, the show is canceled.
    – Thank you very much.

    :D Jaj, könnyezek.

  2. a kameraman nem ernest borgnine véletlenül?
    amúgy az egész film egy redneck rampage, kezdve a mullet-ekkel meg a motorhome-okkal egészen a kockás flanell ingekig.

  3. Uh. Melóhelyen néztem a trilaert. aszem kell egy kávé, hogy újra munkaalkalmas állapotba kerüljek:) Ez nagyon pihent film lesz.

  4. Tartok tőle, hogy a cápás poénnal ellőtték a film legjobb részét, mint ahogy az szokott lenni sok vígjátéktrélerben. :)
    Viszont az nagyon betalált, még midig megkönnyezem ahányszor csak megnézem. xD

  5. Nekem már azon rögögnöm kell, ha meglátom a Steve Zahn arcát, sztem állati jó alakításai vannak, vagy csak én vagyok kisigényű…… Mindenesetre Jancsival egyetértek, félő, hogy ebből a filmből is kikapkodták a legjobb részeket. A cápás poén nagyon ott van:DDDDDDDD

  6. ‘sharks can only be found two places on earth, the northern and southern hemispheres’ :D:D Ez mekkora, magyarul a Föld egyik és másik felén :D

  7. szerintem jó lesz:) reménykedem benne, hogy nem lőtték el az összes poént, az Acceptedben sem tették… betegesen pihentnek tűnik a film. már jön is lefelé:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.