Strange Wilderness bemutató cápákkal

Huhh, én tuti nem hagyom ki. Egyrész a fél Accepted krú miatt, másrészt meg Steve Zahn, harmadrészt mert olyan fárasztó poénok vannak már a trailerben is, hogy lezsibbad az ember agya. Hogy jó vagy rossz értelemben, azt döntsétek el. Ladies.

16 hozzászólás a “Strange Wilderness bemutató cápákkal” bejegyzéshez

 1. – Two weeks from now, the show is canceled.
  – Thank you very much.

  :D Jaj, könnyezek.

 2. a kameraman nem ernest borgnine véletlenül?
  amúgy az egész film egy redneck rampage, kezdve a mullet-ekkel meg a motorhome-okkal egészen a kockás flanell ingekig.

 3. Uh. Melóhelyen néztem a trilaert. aszem kell egy kávé, hogy újra munkaalkalmas állapotba kerüljek:) Ez nagyon pihent film lesz.

 4. Tartok tőle, hogy a cápás poénnal ellőtték a film legjobb részét, mint ahogy az szokott lenni sok vígjátéktrélerben. :)
  Viszont az nagyon betalált, még midig megkönnyezem ahányszor csak megnézem. xD

 5. Nekem már azon rögögnöm kell, ha meglátom a Steve Zahn arcát, sztem állati jó alakításai vannak, vagy csak én vagyok kisigényű…… Mindenesetre Jancsival egyetértek, félő, hogy ebből a filmből is kikapkodták a legjobb részeket. A cápás poén nagyon ott van:DDDDDDDD

 6. ‘sharks can only be found two places on earth, the northern and southern hemispheres’ :D:D Ez mekkora, magyarul a Föld egyik és másik felén :D

 7. szerintem jó lesz:) reménykedem benne, hogy nem lőtték el az összes poént, az Acceptedben sem tették… betegesen pihentnek tűnik a film. már jön is lefelé:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.