Christian Bale a Terminátor 4-ben?

Ez még kérdőjeles, mivel folynak a tárgyalások, de úgy néz ki korunk egyik színészfenoménje csatlakozik a Terminátor 4 projecthez. Kár, hogy McG rendezi. Komolyan, mennyire gáz név ez már? Egyszerűen nem lehet komolyan venni. A film meg elvileg a jövőbeli harcról fog szólni. Valaki kopogtathatna a stúdiónál, hogy van ez a Halálzónával kezdődő 4 részes könyvsorozat, amit baromi fasza lenne mozgóképen látni.

(Mint ahogy a Doomosoknak is szólhattak volna, hiszen Oleggel végiggyilkolva a marsot még talán tökös is lehetett volna a Doom film, szemben az elkészült művel, amiben csak az FPS rész ért valamit.)

11 hozzászólás a “Christian Bale a Terminátor 4-ben?” bejegyzéshez

 1. Ezt senki sem igazolta vissza és már megírták mint Terminátor, mint John Connor és mint egy teljesen különálló szereplő is. FORDÍTÁS: baromság az egész, abszolút fankitaláció
  Bale aligha társulna egy olyan rendezővel mint McG.

  Ha mégis igaz volna (mert ez mindig kiszámíthatatlan)akkor meg kiváncsi leszek vajon képes e Bale ebbe a filmsorozatba is friss életet lehellni.

 2. A variety a mai nap 100%osan megbinyosodott róla, hogy Bale lesz John Connor aki a 30as évei jár a film sztorija alapján.
  És már a studió is megerősítette.

  Ami még külön öröm, nézzétek a coomingsoom.net legfrisebb híreit.
  Aprilisban elkezdődnek a munkálatok Budapesten. Etyeken forog a film és Batman is itt lesz nálunk.
  IGEN!:)

 3. A variety oldalán van egy interjú Christian Bale-el, és ő maga is megerősítette hogy John Connort játsza a Terminator 4-ben.

  Szóval 100% biztos.

 4. Csak szólok, hogy az Oleg Gontaros Doom könyveket jegyző Damien Forrestal valódi neve Gáspár András, egyébként korrekt műveiről nyugaton szerintem nem tudnak semmit. Talán jobb is így, ellenkező esetben lehet, hogy kinézett volna neki egy-két védjegybitorlási vagy szerzői jogi per…

  Nem láttam a Doom filmet, de ha az ő sztoriját filmesítették volna meg, szerintem is százszor jobb lett volna.

 5. lelőjem a sztorit? connor lesz az, aki meghekkeli az első ah-noldot (a 800-as modellt), és visszaküldi a múltba. ez lesz a film vége, hogy szépen körbeérjen a tetralógia. csak előtte még megpróbálja szétcsapni a skynetet a cheyenne mountain alatt. lesznek benne robotokra ugató németjuhászok, hunter-killerek, meg mindenféle eyecandy ratatacsata meg ticsung-ticsung tölteléknek.

 6. Tudom, hogy a halálzónát és a doomot is magyar írta, azért kösz h újra beírtátok :) Épp ezért mondtam, hogy kopogtatni kéne, jelezni h van, ha hivatalos lenne akor nyilván tudnának róla.

 7. bachterman: most nagyon lelőtted :) amúgy trilógiát terveznek, szal talán annak a végén, ami terminátor 6.

 8. Király. Végre egy jó hír a Terminator körül. Cristhian Balenél alakalmasabb John Connort nem is találhatnának.

 9. Támogatom Human ötletét. A Halálzóna nagyon jó alapanyag lenne. Miért nem szólt már valaki Vajnának a 3. rész előtt, hogy milyen pöpec Terminator könyveket írnak ezek a magyarok?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.