Walk Hard? Kösz nem kell!

Apatow mestert én olyan szinten tartottam aranycsinálónak, mint Bobot a Hősökben, csak filmek kapcsán, egészen addig amíg fel nem tűnt az első Walk Hard: The Dewey Cox Story trailer. Aztán a második trailer sem növelte az érdeklődést, és ez a jelenet a filmből pedig végképp nem győzött meg. Egyszerűen az érdekel a Walk Hard kapcsán, hogy csak én tartom-e gagyinak, vagy pedig a pénztárnál is hasalni fog, azaz Amerika is tolyik rá?

human
írta
2007. 12. 05. 16:18
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Walk Hard? Kösz nem kell!” bejegyzéshez

  1. Ezt tuti nem nézem meg, főleg nem moziban.
    Amerikában ettől még lehet siker…
    Pl ott volt a “Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” c. film, ami számomra egy 1/10-es kategória, tengeren túlon meg siker volt. Nekem egy arcizmom nem moccant meg a film alatt…

  2. kibaszott nagy jelenet. ezek a jó apatow-filmek: az anchorman és a talladega nights. mindkettő magasan kitűnik az amerikai vígjátékok közül.

  3. talladega nights bevétele nagyon beszédes.

    Domestic: $148,213,377 90.9%
    + Foreign: $14,752,800 9.1%

    de jogos. az üvegtigris sem robbanatana bankot az usában:)

  4. én szétröhögtem magam ezen a jeleneten, és a trailerek is bejöttek. az anchorman az egyik kedvenc vígjátékom. velem van a baj?

  5. Ez csak egyre rosszabb lesz. Please, don’t Walk Hard!

    Talladega Nights-ot nagyon bírom, de Apatow csak egynyári csodának tűnik (legalábbis rendezőként). Amennyire imádtam a 40 éves szüzet, annyira csalódtam a Knocked Up-ban. Superbad még kimaradt, de azt hamarosan bepótolom.

  6. Ez a jelenet benne van a trailerben, mi benne az újdonság. Amúgy ez tényleg nem vicces, viszont a Talladega Nights az az volt.

  7. na ilyenkor halok be, mikor beír egy ilyet, hogy toik…
    és még ő akar grécsiprofesszor lenni
    amúgy meg fojékony tolyást tolyik, nemtom mér kell ezen kiakadni

  8. A humor több úton juthat el odáig, hogy megnevettessen. A Walk Hard egy ironikus történet, egy ironikus humorú vígjáték. Erre általában azt mondják: fárasztó. Szerintem az USA-ban azért szeretik majd, magukra ismernek. Tele van olyan apró utalással, ami nekünk valszeg el sem jut odáig hogy feldobott labda legyen, nemhogy leessen, mint poén. Ráadásul a forgatókönyv saját maga paródiája jó értelemben. Megölöm a testvéremet véletlenül, de megígérem, hogy csomószor nagyszerűbb leszek, mint ő, és valóra váltom az ő álmait is. Az amerikai álom karikatúrája a walk hard. Az irónia sosem direkt csalja elő a nevetést, ezt érezni kell, összekacsintós. Egy ilyen filmet végigröhögni több koncentrációt ígényel, jó angol tudást, vagy normális szinkront, viszont nem kevésbé szórakoztató, mint az amerikai pite 9. Nekem példaképem Dewey Cox és rá akarok hasonlítani, beeeeeeeeee!!

  9. Egyetértek “mindígezvan” kollegával. Nekem nagyon tetszett a film, szerintem napjaink egyik legjobb komédiájával van dolgunk, amit vétek nem angolul megnézni. Pontos, precíz poénok, csodás színészi alakítások. Egy élmény volt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.