Speed Racer képek (A mátrix készítőitől)

Ez valami vicc? Gondolom vígjátéknak készül, vagy valami ilyesmi, mert néhol oltári gagyin néz ki, ha a Csokigyár színezéstől eltekintünk. Itt most vagy nagyot szakítanak, vagy végképp lenullázák magukat a Wachowski tesók (a Mátrix 1 és a Fülledség kurvajó filmek, akárki akármit mond, és még a mátrix 2 is egy olyan akiójelenetet tett az asztalra, hogy nem bírom utálni).

Elvileg holnap jön a teaser trailer.

Speed Racer

Speed Racer

Speed Racer

Speed Racer

Speed Racer

Speed Racer

Speed Racer

Speed Racer

human
írta
2007. 12. 06. 17:25
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Speed Racer képek (A mátrix készítőitől)” bejegyzéshez

  1. Hmm! Hát eléggé gagyinak tűnik. Nekem úgy rémlett, hogy a rajzfilmsorozatban aszfaltpályán és nem neonreklámokon versenyeztek.

  2. Tényleg tiszta Csokigyár :) Az első kép még elmegy, de a többi… Egyenlőre röhejesen néz ki a dolog, de majd meglássuk.

  3. Ennek pont így kell kinéznia szvsz, ha a forgatókönyv rendben van, szerintem nagyon szakítanak a fivérek. ;)

  4. nekem a spy kids jutott róla eszembe első ránézésre
    no sebaj, azzal se volt bajom, a maga műfajában simán nézhető volt

    a matrix nem jött be, de a fülledtség tényleg jó muvi volt

  5. Nem, én nem láttam az anime egy részét sem, de képek (mármint az anime képei) és a sorozatról hallottak alapján ilyesminek képzeltem a filmet. Felülről a 4. kép a legjobb: tényleg mintha egy animéből lépetk volna ki a szereplők. :)

  6. Én láttam belőle pár részt gyerekfejjel, de valahogy nem fogott meg, inkább Robotech/Voltron/G.I. Joe/M.A.S.K.

  7. Szerintem hú az eredetihez és ha a sztori nem szar, akkor baromi nagy szakítás lesz kéremszépen…reméljük!

  8. húú, ez vmi 70’s like retro cucc lesz. nekem bejön. nem hinném hogy szart hoznak ki belőle… tuningolt ‘B’ lesz ez.

  9. Rákerestem jutyubon erre a speedracerre, és hát, meglepő a hasonlóság a rajzfilmhez képest! De annyira nem fogott meg…

  10. Jabba: a mátrix kettőben szerinted vajon melyik akciójelenet az, ami után egy akciórajongó megnyalja a 10 ujját?

  11. ne szivassatok már: az egész autópályásra gondolok. lövöldözés ügynök ráugrik a kocsira az behorpad, morpheus bunyózik. Egészben, vagy 30 perc akcióorgia. A játszóteres rész fos volt.

  12. a Mátrix 3 simán jobb a 2-nél, ez egyértelmű, a 2 egy elnyújtott akció film kevés lényegi résszel (bár így is kurvajó), a 3 meg a buta dialógok ellenére is egy klafa cyberpunk akció-scifi(dráma, vagy mi)

    főleg mikor Neo kilép a Deus ex Machina-hoz, az a látványvilág ami ott elénk tárul pár másodpercig az többet mond 100 hasonló jövőbeni sci-fi filmnél (még jó hogy meg is van képen a filmzene belső borítóján – én azt a helyszínt és atmoszférát jobban kihasználtam volna az alkotók helyében)

    MATRIX Rules!

  13. Na ja az autópályás kissé bezúzott, most így hirtelen nem is jut eszembe jobb akciójelenet.
    Mondjuk nem is volt olcsó.
    Amúgy nekem nagyon tetszett az egész Mátrix trilógia és a V for Vendetta is jó volt, vágom hogy mind nyúlás meg nem is trú blabla, de ha egyszer jól megcsinálták. (az amcsi Kör is jobb mint a Ringu)
    De ez mondjuk fura tőlük, nem komálom az ijen Burton, meg Amélie jelegű rágógumiképeket.

  14. Jamesch:

    Abban egyetértek, hogy a végeredmény számít, de nem vagyok biztos benne, hogy pl. a mátrix esetében olyan könnyen kijelenthetnénk, hogy nyúlás.

    Szerintem nem szabad ilyen szigorúnak lennünk a filmesekkel. Semmi bajom azzal, hogy egyes elemek, jelenetek újra előfordulnak, amíg az összhatás más. Hiszen előfordul, hogy az egyik művész ihletet ad a másiknak. Kíváncsi vagyok, nézhettünk volna-e Firefly-t Cowboy Bebop nélkül.

  15. A Cowboy Bepop tényleg nagyon jó! A mátrixokkal már más a helyzet.
    A 2-ben az egyetlen “használható” rész egyértelműen az autópályás üldözés, leszámítva a végét. Nekem azt nem fogadta be a gyomrom. Nektek? Klassz üldőzés után, 100%-osan látszik a számítógépes beavatkozás a végén! Én ezen csak röhögni tudtam. Nem lehetett volna azt másképp csinálni?

  16. keihun!

    Azért a Matrix és a Ghost in the Shell feltűnően sok hasonlóságot mutat egymással. Félre ne érts, nagyon kedvelem a Matrix trilógiát (igen, így egyben, nem csak az első részt), de elég nehéz lenne letagadni, hogy honnan is merítettek a tesók. Nem is tudom, hogy létezik-e egyáltalán olyan filmes, aki ne kölcsönzött volna innen vagy onnan, esetleg ne merített volna valamelyik másik kollégájának munkásságából, de hát ez nem újdonság.
    Ez a Speed Racer pedig vagy hatalmas kultfilm lesz, vagy egy embertelenül nagy bukás. Majd meglátjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.