Ez ismerős lesz: Awara Pagal Deewana

Mondjuk sokszor kell látni hozzá a mátrixot, hogy azonnal szembetűnjön. Gondolom. Jó képmanipulálás.

human
írta
2007. 12. 08. 20:47
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Ez ismerős lesz: Awara Pagal Deewana” bejegyzéshez

 1. Bollywood sosem nyugszik, mindenből megcsinálják a sajátjukat. Jó lenne egy kis per a nyakukba, mert valahogy az eredeti alkotókat elfelejtik megkeresni a “kölcsönvétel” miatt. Persze a legtöbb átdolgozott alkotásból csak a lényeg veszik el, de nem baj, mert ezeket pótolják remek táncbetétekkel. :)

 2. de nem megcisnálták, hanem rátolták az arcokat :) amikor szétnyitja a kabátját ott alig cserélték ki a fejet, ott látszik legjobban keanu :)

 3. Szerintem ezt leforgatták egy az egyben, csak kisebb költségvetéssel és jóval bénább trükkökkel. A csávón valami béna surranó van, nem az Airwalk csizma, nekem csak ez szúrt szemet.

 4. nem nem, nézd meg jobban. Van amit átszerkesztettek és profi viszonylag, ellenben tisztán látszik amikor a saját felvételük van.

 5. Nem láttad alégszer a mátrixot…:D
  Mondd már el mikor volt rövidkard Keanu kabátjában?XD

 6. Végre valaki más is megszólal. :)
  Én még mindig fenntartom a saját verziómat, de majd a többiek eldöntik.

 7. lehet igazatok van, nekem akkor is túl profi párnál a cucc, de pl amikor fut és potyognak a töltényhüvelyek az kilóg, meg ilyenek.

 8. Nézd meg kicsit alaposabban. Amikor mászik a falra és rugaszkodna el, kicsit később van a vágás és láthatjuk, hogy taknyolna egy nagyot lefelé. :)

 9. így könnyű mondjuk, mert ott van a kész film storyboard-nak. csak trinity hiányzik a képből, a jellegzetes indiai ‘reset gombbal’ a homlokán. és hol van a kézitáska, benne a detonátorral?

 10. Indiai Mátrix.. szerintem egyébként szimplán újraforgatták, de jelenetről jelenetre.
  A párbeszédek itt hatásosabbak:
  – Freeze, hábelehabla..
  – …

  BANG-BANG!

 11. Persze, hogy egyes részeket ők forgattak le, az említett falra ráugrik résznél tényleg látszik, hogy csúszik le róla, de amikor lövik a falat a kommandósok, azokat az effekteket simán átvették.

 12. Totál újra lett forgatva. Más fegyverek, csávó mozgása is eltér az eredetitől, meg a csarnok márvány színe is teljessen más is. Nem linkelek, mert spamnek néz a rendszer, de keressetek rá imdb-n, van csarnokos jelenetből kép.

 13. Sőt, youtubeon is fent van ez a jelenet az eredetiből ‘Matrix Best Scene’ néven…Hasonlítsátok össze, teljessen más.

 14. Alien: nyugodtan linkelj, ha valaki nem a saját blogját spammeli szinte minden poszthoz, az tuti kikerül (ha normális hozzászóló, akkor a saját cucca is sokszor). Naponta 2-3* nézem mik keültek a moderálandó listába.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.