54 hozzászólás a “Ez beteg: The Machine Girl” bejegyzéshez

  1. Birom ezt a nagy fikázást… Ha tarnatino vagy Rodrigez neve lenne elötte a hozzászolok legaláb fele istenitené, és teljesen el lenne ájulva töle. Kiváncsi lennék h ők ekkora költségvetésböl, mint amiböl ez a film készült, mit tudnának kihozni…

    Ez egy ilyen stilus, ennyi.

  2. dúmosra vette a ribé a figurát a gatlinggal. vagy ez lesz az első női főszereplős jappán wolfenstein film.

  3. én biztos a másik felébe tartozom… ami szar, az szar, kár szépíteni a dolgot. ez max a trailer erejéig vicces, nem hiszem, h bárki szívesen végignézné 90 percen keresztül

  4. Azért mondjuk ha lesz egy jó 75 percc, tele poénnal, akkor megválthatja a világot :D
    (azért még egy akkor isten, mint a Shop stop, nem fog születni)

  5. Lehet velem van a baj, de nekem bejön! Inkább ez, mint a Speed Racer. Igaz, hogy mindkettő gagyi, csak másképp. Na, lehet kövezni!

  6. hát az azér nem egyszerű ahogy a karokból meg a nyakakból egy kertilocsoló spricceli a művért :D
    ez annyira békat hogy egyszer végig kell röhögni :D

  7. azért a film részek gagyik, ahol nem valami őrült ötlettel írtanak. a véresek legalább viccesek.

  8. Wachowski brothers present: The machine girl.

    kb egy kategoria a speed racerrel. nem tudom hogy komoly-e vagy vicces. r rated trailer? :P

  9. Szerintem, szilveszter, szerintem.
    Nekem a kill bill jut róla az eszembe, abban is köbö ugyan ennyi tartalom volt, csak kevesebb vér, meg több pénz jutott rá.

  10. Hát a traileren látszik, hogy a trash kungfu klasszikusokból képben vannak a készítők (repülő gilloutine rulez), viszont Black Sheep s csak ey trailer erejéig volt vicces, de addig nagyon.

  11. hy
    A Wachowski fivéreket hagyuki mert adig vicelődünk amíg eről is csinálnak 1 kopintást és mindnki szeretni fogja mint a Matrix esetében… szépen lelopják az egész filmet efektestől mindenestől és majd akor szeretni fogják….

  12. felőlem az atyauristen neve is ott lehetne, akkor is azt mondanám hogy ez egy botrányosan ..ar film.. még poénnak sem lehet felfogni annyira gáz.. :D

  13. huuuu megnéztem…elég kemény.azért nem viccesnek találom, hanem brutálisnak!de benne van a top 10-ben nálam.

  14. hát szerintem egy nézhetetlen mocsok (nagyon finoman fogalmazva) volt, abba is hagytam egy óra után. Igazából ami egy Kill Billt vagy Planet Terrort szórakoztatóvá tett, az itt untatott, a színészek baromira nem voltak szimpik (pedig szeretem a japán filmeket), és úgy az egész rossz volt. És ráadásul a spec effectek is nagyon gagyik voltak.

  15. az a baj veletek srácok hogy túl komolyan veszitek az egészet, ez inkább paródia senki ne várjon túl sokat tőle,

  16. én 21+ életkor felett ajánlanám ezt a filmet
    lehet h gagyinak tűnik benne a sok vér de ez hozzátartozik ehhez a műfajhoz, nekem tetszett a ninja büszkeség és hasonló dolgok miatt ;)

  17. hát leszettem tegnap.. elmtileg hororr/eksön szektorba van sorolva , de aki érti egy filmbe a viccet , az tuti végig fogja röhögni magát rajta fölöttéb gonosz kacajjal.. (muha).. de tuti hogy a készitök erösen sasolták a kill bill-t , de egy ilyen verzió is baromi jó nekem naon bejön..

  18. hát ez hihetetlen XD ez a film annyira nyomin van megcsinálva h elgondolkodtam egyáltalán mire szánták de még a nyomi megvalósítás ellenére is oylan undorító h régen láttam már ilyet:D
    abszurdságában talán a TEETH-hez hasonlít XD nemtudom volt e hozzá szerencsétek de ha még nem akkor feltétlen legyen ha hüle agyszüleményeket akartok nézni

    szerintem ez a film így jó ahogy van és tökéletesen megállja a helyét XD tarantinoékat meg nem isteniteni… ezzel bőven felülmúlták őket:D

    még mindig a hatása alatt vagyok XD ez borzasztóóóó volt

  19. Srácok,lányok!

    Itt mindenki a Grindhouse-hoz és/vagy a Kill Bill-hez hasonlítja ezt a filmet,pedig fordítva kéne megközelíteni a dolgot.Tarantino nem csinál mást,mint összelopkodja a legjobb ötleteket totál gagyi és a legtöbb esetben ismeretlen filmekből,kicsit megfűszerezi a saját stílusával,és voilá,kész a blockbuster.Hadd tegyem gyorsan hozzá hogy imádom Tarantinot,de a tény attól még tény marad.Lényeg a lényeg,hogy az ilyen erősen Zs-kategóriás filmek nélkül egy igen tehetséges rendezővel lennénk szegényebbek.Én személy szerint már alig várom,hogy valahogy megnézhessem ezt a celluloid-félistent,ami nem is csoda,ha figyelembe vesszük,hogy a Hullajó a kedvenc filmem:)Na ennyi voltam,písz!

  20. A trailer alapjan tuti meg kell nezni :D
    Imadom az agyament keleti agyszulemenyeket sok verrel :D

  21. Szerintem olyan mint egy evésbé jól sikerült anime filmesített változata xD Azok a vérengzős jelenetek szerintem elég gyengén lettek megoldva. Biztosan van akinek ez a stílus jön be… Majd megkérdezem a japán bírátnőmet, hogy Japánban mi a helyzet. :)

    Amúgy meg human nagyon jók a leírásaid, ezentúl mindig elolvasom őket mielőtt moziba mennék :)

  22. Ó. Emlékeztek a hullajóra? ;)
    Megnézős, komolyan nem vevős, nevetős. Tényleg ne úgy nézzetek rá, mint egy Fűrészre (ha olyan lenne tuti nem nézném meg).

  23. Bár ez az én maszek véleményem, de ez a “machine girl” ismét bebizonyítja, hogy ezek az ázsiai népek elég ötletszegények a filmiparban.Basszus, tiszta Planetterror.A kör és a ringu-párhuzamról nem is beszélve…ez csak szerencsétlenkedés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.