Heti mozi bemutatók: december 13.

A héten nem lesz sok új film, viszont azok jónak néznek ki.

  • Az arany iránytű (The Golden Compass) – A bemutatónál már marha sokan leoltottak, kvázi ne ismerjem megnézni, nemhogy a film címét leírni a blogomba, amíg nem olvastam az összes könyvet. Ennek ellenére szerintem beiktatom.
  • Kalifornia királya (King of California) – Aki Michael Douglas, és azt mondják, hogy ebben a filmben megint jó. Ráfér, ránk meg a film. Szerintem nézős.
  • Töredék – a heti magyar film, ami fekete fehér is. Jaj, a fekete fehérséget nem negatívumként modntam, de a tömegek nem fognak tolongani rá így főleg, az is biztos.
human
írta
2007. 12. 13. 09:43
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: december 13.” bejegyzéshez

  1. jó ez a Golden Compass, aki nem bírja a “családi fantasyket” annak tényleg nemajánlom, de sztem kellemes szórakozás. Persze a legjobb effekt Nicole Kidman arcán van de, aki nem bírja várni a Narnia 2ig az nyugodtan megtekintheti sztem. Jah és mekkora már, hogy az egyház (amerikában hol máshol) bojkottálja a filmet mert az ateizmus felé hajtja elvileg az embert. Nemtom nekem valahogy a stáblista után sem jutott eszembe, hogy leváltsam Jézust egy durván páncélos jegesmedvére

  2. kalif királya nem nézős. totál középszer. jót akar, de nem mer.

    golden compass nézős. a könyv utána is olvasható, mert jó.

  3. Jah és mekkora már, hogy az egyház (amerikában hol máshol) bojkottálja a filmet mert az ateizmus felé hajtja elvileg az embert.

    Talán olvasd el a könyvet. Ja, hogy ezt már mondát? :(((((

  4. én felnött fejjel élveztem az arany iránytü sztoriját könyvben. mindenkinek csak ajánlom, bár a film sosem jön össze, de hátha…

    az egyház:)
    hát nemcsodálom
    SPOILER:
    ha vki a párhuzamos világok alapján el akar jutni a mennybe hogy megölje Istent…vagymi…na mindegy

  5. Én rendszerint szeretem elolvasni előre a könyvből film sztorikat, de ez most előbb lesz moziban, mert még nem volt időm a könyvre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.