17 hozzászólás a “Horton Hears a Who bemutató” bejegyzéshez

 1. Még szép, hogy “grincses” a karakter, mert a Grincs is egy “Ki”(Who)!Csak ezek a Kik nem egy hópihében laknak, hanem egy virágporban!Amúgy nagyon jónak tűnik a film!!!

 2. na akkor lehet én vagyok már csöppet kukafáradt, de megint azt látom h az animációk kidolgozottsága egyre brutálisabban életszerű. ezalatt értsd azt h egyes környezeti elemek és már a figurák is totál reality. jó persze, gyurmabábu színház, az igaz, de akkor is! tiszta tim burton csilivilibe!! vagy nem??

 3. Jézusom. Tegnap megnéztem moziban. Rettenetes. Sajnálom a pénzt amit jegyre költöttem, pedig ilyen még nem volt.
  Egy-két vicces jelenettől eltekintve szó szerint visszataszító az egész. Undorító karakterek. Az “állatok” nagy része nem is állat, hanem valami gusztustalan színes micsoda. Talán a keselyű volt szépen megrajzolva és animálva. A “Ki”-k meg egyszerűen undorítóak. Nem hiszem el, hogy ennek aranyosnak kéne lennie. Ha kiskoromban ilyet nézettek volna velem, megállok a fejlődésben.
  Olvastam sok helyen a mondanivalójáról, de miután megnéztem, nekem az jutott eszembe, hogy ez csak kínlódás. Legalább vicces vagy aranyos lenne, de nem. Az eddigi legrosszabb animációs film amit láttam. Ezt is csak az adja el, hogy “a Jégkorszak alkotóitól.”
  (Erről eszembe jut, hogy láttam két fergeteges trailert a film előtt: A róka és a gyerek, valamint a Speed Racer : Total Turbo filmekét. (Utóbbi a Matrix trilógia alkotóitól :D )Elég szarul állunk, ha ilyen címeket kell adni egy filmnek…)
  Szóval aki teheti NE nézze meg, legalábbis mozijegyre ne pazarolja a drága pénzt. Várjátok meg DVD-n, és kérjétek kölcsön valakitől. Még a kikölcsönzést sem éri meg…
  10/1 az is a kábé 3 viccesnek mondható jelenetért

 4. Horton…..gyerekfilm, max 8 éves korig ajánlott….
  aranyos, de a Grincsmásolat szöszlakookban csaloodtam….

 5. Szerintünk aranyos volt, és gyerekfejjel még viccesebb lehet. Nem értem, hogy akik leszólják, azok mire alapoznak. Megkérdeztek erről egy hozzáértőt (gyereket)
  Bár nem volt egy nagy durranás az igaz de attól még nem rossz!

 6. Sokkal többet vártam, ha poénosabbra vették volna az sem baj, vagy ha komolyabbra az sem. De a kettő közt lézengve hagyták, se ennek se amannak nem felelt meg, nem tudtam vele mit kezdeni. bachterman írta volt erről egy jobb novella (én inkább maradok annál, még jó, hogy csak itthon néztem meg -párom elaludt rajta) Nálam ez: 2/10 (csak azért nem 1/10, mert a 3D grafikusok azért dolgoztak rajta rendesen).

 7. Hé halihó!!:):)
  Nekem rettenetesen elnyerte a tetszésemet!Nagyon tanulságos és rengeteg mondani valóval bír!
  Ehez csak is gratulálni tudok!
  Pusssz:Vica

 8. Egyszerűen fantasztikus.Én úgy szeretem a filmeket és egyszerűen nem értem,hogy miért kell az ilyen aranyos filmekhez durva kritika.

 9. Kivancsi vagyok hogy az Ice Age keszitoitol, ami valjuk be nagyon is jol sikeult, milyen mas stilusu alkotassal drukkolnak elo….mindenesetre en megnezem. A trailer tetszik, de majd kiderul….

 10. Szerintem nagyon aranyos film:)
  Inkább poénosra vették a dolgot mint a jégkorszakban is.
  Végül is a stílus ugyanaz csak a történet más.
  Az eleje annyira tényleg nem az igazi de amikor beindul az nagyon tetszik a vége meg egyszerűen fantasztikus.
  Szerintem aki fikázza, nem nézte végig vagy minden rajzfilmhez így áll hozzá.

 11. Én most néztem meg és nagyon bejött a néhol már beteg humorával és az amúgy, olykor háttérbe szoruló, mondanivalójával. (27 évesen…)

  A Grincs-másolásról meg csak annyit, hogy mindkét történetet ugyanaz a személy írta, szóval hol van itt a lopás?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.