5 hozzászólás a “Egy Speed Racer és egy új 10 000 BC poszter” bejegyzéshez

  1. Hát a 10000BC-ből a legutolsó trailer után teljesen kiábrándultam, ez a SR meg… hát nem is tudom… olyan gagyinak tűnik.

  2. SR poszter olyan gagyi mint a trailer. Lehet ez volt a cél. Erre nem vagyok vevő…
    10k BC viszont érdekel, bár nem áll össze, hogy egyiptom, mamutok (meg mintha dino is feltünt volna benne) mit keresnek egy helyszínen…

  3. Gondoltam idejövök egy kicsit lejáratni magam, de úgy látom, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel. Engem nem a gagyiság zavar, hiszen nekem még a Narnia is eladható, hanem hogy ilyen cím, ilyen felfuttatás valami nagy, grandiózus dolgot ígértet, aztán valójában nincs másról szó, mint néhány szinészről kevés ruhában. Tudom, hogy eladhatatlan lenne egy összenőtt szemöldökű, kövér nő sztorija a mozikban, de azért azt se mondja senki, hogy 12 ezer éve minden olyan volt mint most. Hogy ugyanazok voltak az ideálok, csak más ruhamárkák különböznek, és persze a tigriseknek nagyobb foguk volt.

  4. de azért az remélem leesett hogy a film a ma emberének készült és nem a jégböl felolvasztott brendan frasernek. még azt várom hogy valaki beirja hogy az ösemberek nem tudtak angolul. ezek olyan dolgok hogy vagy elfogadod egy emmerich film elején vagy nincs is értelme elkezdeni nézni mert csak felbaszod magad.

  5. A 10.000 bc plakát gagyi, annak ellenére, hogy a kardfogú tigrishez már gyerekkoromban többször odalapoztam a Világ és az ember címü könyvben. Túlságosan profilból van mutatva. Speedracernél nagyszerű a betűkarakterek választása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.