Terminátor 4 hírek

Semmiféle képanyag nincs még, viszont kijött jópár hír a filmből. Christian Bale lesz John Connor, ezt már tudjuk, viszont mint kiderült, a T4-ben alig fog szerepelni.

Azt is tudjuk, hogy T4-5-6 a stúdió terv, viszont John Connor csak az 5. részben lesz majd központibb. Ellenben a T4-ben valami Marcus nevű csávó lesz a főszereplő, aki amolyan “Riddick szerű” badass lesz, és a filmben többször összecsap a t-600-asokkal is majd. Meg ilyenek.

17 hozzászólás a “Terminátor 4 hírek” bejegyzéshez

  1. de még mindig jobb, mint mostow, a t3 holt mű lett, mcg azért jó képvilágot tud megteremteni a filmjeinek

  2. Volt T-600-as terminator? vagy ez ilyen kezdetleges skynet szar lesz akit még egy Marcus elintéz majd egy tárral?

  3. védjük meg a t3-mat! amikor a csaj a bazi kampós géppel átbassza az épületen arniet az ultrafasza

  4. nem tudom, örüljek-e ennek a hírnek vagy sem. egyrészt tetszik, hogy connor háttérbe szorul, mert legalább nem nyúzzák tovább ezt a szálat, másrészt viszont furcsa lesz, hogy elmaradnak a régről ismert karakterek…
    eric: ha jól tudom, az első filmben Arnie-szenátor T-600-as volt, csak a második filmben váltott T-800-ra (biztos a ráncok meg a tüsi séró volt az upgrade :D)

  5. Arni mindhárom filmben t-800 alfa, csak a harmadikban valami továbbfejlesztett egység. A t-600-osok elvileg meze kyoborgok, amik még nincsenek élő szövettel álcázva. Az álcázott gépek csak a 800-as szériától vannak, és ott is az alfa megjelölést kapják. Legalábbis könyvekben így olvastam, ami azért nemtom mennyire megbízható, mert magyar írógárda kreálta őket. De van belőle jó sok…

  6. McG??? Úristen. Mondjuk ő a producer a Supernatural-ban is. Szóval a képpel nem lesz gond. Christian Bale??? És hol van Nick Stahl. Ennyi váltást istenem. A T3 vége elég depressziós lett. T4-5-6??? Nem lehetne csak 4??? Remélem ez nem olyan mint a Jurassic Park 4 amit már több mint öt éve csinálnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.