Cloverfield mozgókép cuccok

Rég volt Cloverfield poszt? Pont egy hónapja jött ki a végleges trailer. Mostanában meg Cloverfield TV-Spotok kerülnek ki, ez a beszúrt videó is ilyen 30 másodperc, amiben mellesleg baromi jól eltalálták a zenét. OMG OMG, üvölti a csávó. Látni akarom!

Viszont nem annyira akarom látni, hogy az “első 5 perc” videót megnézzem. Azért beteszem ide nektek, biztos van pár remegő kezű mozgóképdrogos, aki rányom a playre.

human
írta
2007. 12. 20. 07:53
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Cloverfield mozgókép cuccok” bejegyzéshez

 1. Áá nem lesz rossz! kiváncsi leszek nem lesz e “godzillás” .
  Simán megér egy jegyet. sztem.

 2. Hát, jó választás a zene, de azért elég elcsépelt már, meg Sunshine-nál nekem jobban ütött. Újra kéne mán azt is nézni.

 3. Kasszasikergyanús volt részemről eddig. Most már biztos vagyok benne, hogy nagyot szakít a piacon :). JJ és a team nagyon érti a dolgát :)

 4. sztem kurva nagy átbaszás lesz a film, zsiger szinten érzem. behülyítik a népet, hogy nézze meg, beülnek a premierre jó sokan a buták, megnézik, és köpködve kijönnek, hogy bedőltek a fenenagy hype-nak. buta, godzillás, városbontós sztori lesz. vagy valami olyan tucatszar, amit normális marketinggel nem lehetett volna eladhatóvá tenni.

 5. Sziasztok!
  Nekem nagyon UFO gyanus a film…nem is baj ha igazam lesz… :) Nagyon várom mindenesetre!

 6. Én tartom hogy a dögöt nem is fogjuk látnii az egész film alatt. De akkor is várom, ez mozibannézős lessz

 7. SPOILER
  Lesz benne dög, az író maga mondta, hogy nagyon jól tudja, hogy a nézők igényeit muszáj kielégíteni. És nem fel-felvillanó karmokra meg lábakra gondolt.

 8. SPOILER
  Az első 5 perces videoban nem igazán van újdonság. Ezt már látuk első trailerben + második trailerben…Szal, mindenki megnézheti jól.

 9. azzal meg nem értek egyet akinek mindenféleképpen “szörnyet kell látnia” nekem pl tetszett az ideglelés is, meg a gömb is (egyikben sem látunk rosszat/gyilkost/gonoszt stb.)

 10. Fos. Utálom a hype-ot. Ez a J J Abrams meg olyan szinten nem tett le semmit az asztalra, hogy ettől mindenki oda legyen.

 11. Nekem tetszik,csak kár h akadozott ez az 5 perces.Egy kicsit tényleg Godzillás beutése van,de sztem jó lesz.Kíváncsi leszek ez a szörny mért akarja lerombolni a várost:)meg remélem látszani fog a szörny mert azt én se bírom mikor nem mutatnak belőle semmit(ha már a származásást nem fogjuk megtudni)
  ui:elég fura h New York-ban este mindenki gyalog közlekedik:D

 12. megvan a megoldás a rejtélyre: cthulhu fog törni-zúzni a metropoliszban. poe mester forog a sírjában. :(

 13. elbasztam. nem poe, hanem lovecraft. hamu fejemre. :|
  a másik extra a filmmel kapcsolatban, hogy az egész a filmszereplők által készített kézikamerás felvételekből fog állni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.