Heti mozi bemutatók: december 20.

Hát igen, a premier amire marhasokan vártak. Macskafogó 2. A trailert itt megnézheted, ha érdekel. Én valószínűleg pénteken vagy szombaton megyek csak el rá, kivéve ha addig mindenki eltemeti. De azért lássuk a többieket is.

 • Alvin és a mókusok (Alvin and the Chipmunks) – Minden kritikus temeti, a közönség pedig meglepetéssikert csinált belőle a pénztáraknál a múlt héten amerikában. Részemről talán dvd-n kap majd egy esélyt. Előzetes.
 • P.S. I Love You – Nem kapott magyar címet, vagy én néztem be valamit? Utóirat: szeretlek ciki lett volna, senki nem menne el? Én modnjuk így sem megyek, mert Hillary Swank mint romantikus női lead, valahogy nem fér a szemembe.
 • Mária – Francia-német-román dráma. 5 éve készült, és most mutatják be. Tegye fel a kezét amúgy aki elmegy rá amúgy.
 • A nemzet aranya – Titkok könyve (National Treasure: The Book of Secrets) – Kalandfilm az ünnepekre, a bevált recepten nem változtattak, csak msot az elnököt rabolják el, meg ilyesmi. Többet megtudhatsz a trailerből.
 • Macskafogó 2. – A sátán macskája – Ezt pedig azt hiszem nem kell bemutatom.
human
írta
2007. 12. 20. 08:02
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Heti mozi bemutatók: december 20.” bejegyzéshez

 1. Figyu csak! Nem követtem az időpontot, de hol az American Gangster? Csak mert a Pesti Est-ben olvastam már kritikát, az ugye meg azt jelenti, hogy jön, van.

 2. az amerikan gengszter egy unalmas vontatott kiteljesedes nelkuli nyomott valami. denzel washington pedig messze alulmulja onmagat.

 3. mi tegnap néztünk macskafogót – nem volt rossz, de természetesen messze alulmúlja az első részt.
  a patkánytéma szerencsére ismét ütött.

 4. Mi is tegnap néztük meg és nekem tetszett. Az tény, hogy valamivel gyengébb az elsőnél, de nagyon jó lett. Rohadt jó szójátékok vannak benne. Spoiler nélkül annyi, hogy a pókeres résznél tapsolt a mozi… :)

 5. Gábriel: valamikor jön jövő év elején.

  boni: ettől tartok én is, ezért is nem néztem még meg.

 6. Én is tegnap néztem a Macskafogó 2-t. lurdyban volt elötte az első résznek ingyen vetítése, arra is bementünk. Így egymás után nézve mindkettő nagyon jó volt. Szóviccek tényleg nagyon jók! Szerintem hozza a régi hangulatát, szerencsére a karakterek nem lettek a mai divatos felturbózott plüss állatok.

 7. Alvin nem meglepetés amerikában, hiszen az amerikaiak nagy része az Alvin és a mókusok zenéjén nőtt fel… Számítottam rá, hogy sokan bemennek rá, de nekünk csak egy übergagyi hülyeség (mondjuk az is).

  Ebből a listából részemről Nemzet Aranya és Macskafogó lesz a nyerő.

 8. hidd el, hogy meglepetés bevételi siker, mert senki nem tippelte hogy 45 millát behoz. És nem az én tippemről van szó, vagy hogy én lpődtem meg, egyszerűen 20-25-re tippelték max, a boxoffice tudorok, szóval nem a levegőbe írok ám, el lehet hinni.

 9. American Gangster január 17-én kerül a mozikba.

  Egyébként elég gyér a felhozatal, popcornfilmek dögivel semmi említésreméltó alkotás.
  Alvin-t inkább hagyjuk, a hírek alapján a Nemzet Aranya is bőven alulmúlja az egyébként jól sikerült első részt, a P.S. I Love You nem mozgat meg különösebben és a várva-várt Macskafogó 2-ről is egyre rosszabb véleményeket hallani.
  Az jó, hogy jön a Karácsony és az emberek ilyenkor kikapcsolódni szeretnének, de ezek a filmek szerintem még a felhőtlen szórakozásra sem alkalmasak (persze csak így látatlanba).

 10. Macskafogó 2 közepes
  nagyon ígéretesen indul, de a végére szétesik. Túlzásba vitték a popkultúrális utalásokat és a számítógépes grafikát, ugyanakkor számos jó ötlet is van benne. 5.5/10 (ennek ellenére nem beszélnék le róla senkit)

 11. a macskafogó nálam legvégső esetben 5/10, ha már ez itt az elfogadott módja az értékelésnek. :) a patkányos és a már elsütött pókeres részen kívül még csak el sem mosolyodtam. kicsit fáradt voltam ez igaz, de ezt a filmet nem érdemes moziban nézni, annyira erőltetett.

 12. macskafogó 2 teljesen béna, moziban nem nézős, totál kidobott pénz. aki kemény gyerek, az nem rontja el az élményt, aki nem kemény, az majd warz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.