Hellboy 2 teaser, immáron magyar felirattal

Egyszerűen annyira cool a filmbuzi.hu, hogy mammut hathatós segítségével szállítja is nektek a Hellboy 2: The Golden Army teaser videójának a magyar feliratos változatát. Booya! Cserébe kommenteljetek mammut kritikáinál néha, meg ilyenek. (Akit angolul érdekel, fehér felirat nélkül, vagy esetleg HD-ben, az itt tudhat meg mindent)

This is how we roll.

human
írta
2007. 12. 21. 00:49
megjelenés
54
hozzászolás


54 hozzászólás a “Hellboy 2 teaser, immáron magyar felirattal” bejegyzéshez

 1. úgy nyomattyátok itt ezt a hellboit. gondoltam letöltöm az elsőt… hát nem vok lenyűgözve. 1nek elment

 2. Kösz srácok! :)

  (nekem bejön a Rammstein is a trailerben, különösen amikor Red a zene ütemére lövöldözi a mechanikus monsztákat 1:40 körül :)

 3. film maga jólesz várólistát

  más:igen minnél több trailer hunsubot a népnek !
  esetleg külön is felrakhatnátok feliratot hogy a HD trailereket is lehessen nézni velük

 4. daNN igazából ha nem ismered a képregényt annyira nem tudod értékelni a Hellboyt, casulal nézők könnyebben elfelejtik, persze ott is van akinek tetszik. A kedvenc képregény filmem, erőteljes popcorn, minimális drámával ami kiemeli a többi közül, és többször is nézhetővé teszi, egy jópár képregényfilmnek adta az ívet.

  A képregényfilmeket meg ne utáljátok, nem szabad azonosítani a szarral, egyszerűen ez a képregény egy kevésbé ismeretlen kultúra a filmrendezők számára, ellenben a könyvvel, meg kell tanulni kezelni ezt is, ez van.

 5. Az az Awww Crap jobban hangzik fordításban úgy hogy Basszus, az eredeti filmben is marhajól hangzott, jó erről Revicki is tehet, jó volt Hellboy szinkronnak.

 6. Nem rossz, de a “Piros?” azért kicsit fájt.

  Amúgy meg olvasom Mammut-ot is, mert jókat ír, és hát aki a sárkányokat és a Hajszál híján hősök című filmet szereti, az rossz ember nem lehet! :D

 7. Basszus tényleg jó, bár szinkronnal nem láttam, a gyári felirat bakfittye meg nem tetszett sosem, úgyhogy visszanéztem, mit írtam régen rá, hát ezt, ami lett. De tetszik a basszus, megveszem :)
  Viszont Piros lett mindenhol a Red, sztem eléggé el is terjedt, úgyhogy azt kénytelen voltam átvenni.

 8. Nem szoktam senkitse gyözködni a magán véleményemröl, de aki a Hellboy-t fikáza azt lezuzom.

 9. Kösz a feliratot! Pukkandúr ritkán olvastam már a kutyaszar szót, örömmel tölt el hogy van aki még használja.

 10. Huhh. Először azt hittem így kissé agyilag elhervadva, hogy a filmbuzi már olyan szinten van, hogy bevásárlóközpontok támogatják magyar feliratos trélerekkel. Aztán rájöttem, hogy ez a Mammut nem az a Mammut. Illetve ez se mert ő csak a hátsó fele, ha nem tévedek ;) .

  Hellboy nem kutyaszar hanem pokolivadék. A pokolivadék ( Spawn ) az viszont tényleg kutyaszar. Mind film, mind pedig képregény adaptáció szintjén.

  Amikor néztem az első részt hirtelen a Return to Casle Wolfenstein jutott az eszembe és onnan már nem volt megállás :) . Jó kis film nya. A bemutató alapján nem lesz gond a második résszel sem.

  Csak ne lenne az az érzésem hogy a FőGonosz a Harry Potter történetek gonosz apukája Malfoy talán? Mármint kinézetre… Asszociálok össze és vissza :)

 11. A FőGonoszról (alias Prince Nuada) valamelyik honlapon kb ezt írták: “úgy néz ki, mint Lucius Malfoy és egy ráncos ősvámpír szerelemgyereke”. :D Nem emlékszem, ki és hol írta, de nagyon beletenyerelt! Egyébként én nagyon szeretem a fantasyket, és a Hellboy különösen előkelő helyet tart magának a listámon! Szóval a pukkandúrok legyenek szívesek megpukkadni a pipától!!!

 12. Nekem naon oda tett az első rész.Mint képregény-adaptáció nem tudom értékelni. Nem volt szerencsém a képregényekhez, azonban mint fantasy-akciófilm nagyon tetszett, bár negatívumként csak 2 dolgot tudnék felsorolni. Kicsivel többet is költhettek volna a vizuál effektekre és a szinkronban Piros elmés megjegyzései nyugodtan lehettek volna vulgárisabbak is. De így is ütött.

  Csak ennyit szerettem volna.Köszönöm.;)

  U.i.:izgatottan várom a júliust :)

 13. Király a vége felé biggyesztett Rammstein zenécske! Szerintem király lesz a film, vagy legalábbis remélem!

 14. nem akarok reklámot csinálni a filmnek.De aki szereti a fantazi filmeket,nézze meg mert tele lessz különleges lényekkel,fantasztikus díszletekkel és sok látvánnyal.
  Én már csak tudom! 2 hétig résztvettem a forgatáson és különleges élmény volt!

 15. helo..ez nagyon nagy film lesz..remélhetőleg:)..nem tudná valaki megmondani hogy melyik rammstein szám megy a trailer alatt?előre is kösszi

 16. Az első film tényleg nagy csalódás volt a számomra mert én olvastam egy keveset a képregényböl…
  A 2 rész azért is igéretesebbnek tünik mert az a lény a fehér hajjal ugy néz ki mint az R.A Salvatore álltal megalkotott sötételf. Nekem ez már bejön plusz még az h sok szörny van benne ez már elég oka arra h egy apritos jo film legyen. Ebben az évben már csalódtam egy második részben(AvPR) és ez igéretesebbnek tünik. Remélem nem lessz elrontva….

 17. Engem az a fehér hajú valaki a legjobban a Stargate – Atlantisból ismert lidércekre emlékeztet, nézzétek meg szerintetek nem teljesen olyanok ? :D

 18. a fehérhajú kapcsán a múltkor már páran egyetértettünk abban, hogy az Időgép című filmből hasonlít a Jeremy Irons által megformált lényre… de szóba került a sötét elf (né vszerint: Drizzt Dro’Urden) is. :)

 19. Én sokat voltam a film forgatásán, mondhatom hogy a díszletek nagyon szépek voltak és hatalmasak. Amit láttam belőle(digitális utómunka nélkül) már az is meggyőző volt . A forgó fogaskerekes díszlet nagyon komoly volt a Tüskés sportcsarnokban a szereplők ruhája és sminkje is nagyon jól sikerült. már nagyon várom hogy láthassam a filmet (és végén a nevem is). Ja és van pár kis apró szuvenírem is a forgatásról . bibi

 20. gyerekek ez naon jó meg minden…csak 1 felirat kéne a film alá….én sajna nem tudok olyan jól angolul h. értsem de a szinkronig sem bírom kivárni :D Mozira meg nicns időm :(:(

 21. Nekem nagyon tetszett az első rész is…és ezt is nagyon várom.

  Csípem ezt a keveredést (okkult fantasy).

  Ezt a kutyaszarozást nem értem. Izlések és pofonok, ha nem tetszik ne nézd meg. Én nem szeretem a művészfilmeket. ergo nem is nézek meg egyet sem belőle.

  Emlékeztek még a Bros nevü zenekarra? Na a főgenya volt a dobos: Luke Goss. A Penge 2-ben ő játszotta Nomak-ot.

 22. Ötzy!
  Egyetértek, mikor először megláttam nekem is a Stargate Atlantis ugrott be:)
  Nekem már az első is tetszett, ugyhogy ezt is nagyon várom :D

 23. Várom már én is, de csak azért mert én is részt vettem a forgatáson….XD am meg néztem az elsö részt is és hát nekem nem jött anyira be, viszont a 2.-ik rész sokkalta jobb lessz mind látványban, mind pedig storyban :) hát lassan jöhetne már :D hehe Kornél nekem is van beee :P:D am látom sok emberke volt a forgatáson….XD
  nahm további szép estét :)

 24. A főgonosz, Prince Nuada szerepében Luke Goss játszik. Emlékeztek a Bros nevű vérciki zenekarra? Na ő volt a dobos…:))

 25. Jajaja. Én is írtam, de nem volt az annyira ciki. Lényeg, hogy a Luke gyerekből egész jó zsínész lett.

 26. Én is azt mondom hogy a második rész az ütösebb lessz ha azt nézzük már láttam mert részt vettem a forgatáson és a diszlet épitésben nagyon király lessz

 27. csatlakozom pukkandúrhoz és kíváncsian várom faragö újabb kommentjét azzal a hellyel és idővel.
  Az egész film olyan, mintha egy 6éves első alkotása lenne, apuci pénzével telepumpálva, amivel látványelemek tömkelegét rakták egy harmat gyengén előadott történethez.

 28. Szerintem jó kis film, hétvégén néztük meg a moziban. :)

  Rég láttam már az első részt, de a szinkronok mintha módosultak volna, és az egyben jobb volt. :(

 29. Szerintem is nagyon jó lett a második rész:D, az viszont nekem sem tetszett h megváltoztatták a szinkronhangokat :S
  Néhány rész a filmben arra enged következtetni h lesz még ennek folytatása:):D:D

 30. Ez más lett, mint az első. Romantikus töltet is van benne. Nehéz osztályozni pontosan ezért. Rossznak semmiképp sem mondanám, de megnehezíti a minősítést a film összetétele.
  A kettős szerelmi szál emeli a film hangulatát.
  Színt visz bele.
  Még életemben nem osztályoztam 10-es skálán, de úgy érzem tudok rá adni 8/10et. Ez az érzelgős szál meg a terhesség dolog pont hozzájárul, h jobbat kap tőlem 6/10nél. Így tényleg jó film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.