Ajánlott filmek a beigli mellé

Egy vallomással kezdeném, nem vagyok oda a beigliért. Nem értem miért kajolja mindenki, főleg a boltit (néztétek, a nagy valamelyik élelmiszerellenőrző szervezet 10-ből vagy 1-et talált ami megfelelt alapanyagokban a tényleges beiglinek?). Viszik mint a cukrot, pedig íztelen sz*r szinte mind. A tényleges háziak között akad finom, de még az sem az igazi számomra, azaz igazibb nem is lehetne, csak nem ízlik.

Aztán pedig most rátérnék a poszt lényegére, azaz mikkel bombáznak minket a nagyobb tévék a 3 nap alatt, vagyis mit érdemes nézni belőle. (azt láttátok, hogy az RTL idén sem próbál meg szilveszterkor semmit? filmeket ad szinte végig. Hol van már a még tényleg vicces Heti hetes szilveszter, 2000 körülről.)

Hétfő

A délután szinte halott. AZ első Jerry Lee jó film volt amúgy, meg utána elment 3-4. ismétléskor is, de ez már hányadik? Kicseszet sok lesz ez már. A TV2 este sem igyekszik, így a nap programja mindenképp az Én, Pán Péter. Nyilván 10 óra utánra tették.. (talán a Pata csatát megnézném, meg fiatal Panettiere is van benne, szal a Hősök rajongók nem hagyják ki, de valahogy anno és most sem győzött meg). Ja a Pán Pétertől ne tartsatok, nem mesefilm, vagy Hook kaliberű flop, hanem egy érzelmes dráma, de a jobb fajtából.

Kedd

Kellett nekem szóba hozni a Hook-ot, be is dobta az RTL délután 4-re. Hihetetlen, hogy kedden is szinte üres a délután, mert hát német kalandfilm, Jerry Lee 2 és Hook egyike sem képvisel magas minőséget. Este? A rövid Shrekből az angyal után a TV2 gyorsan megismétli a Shrek első részét, biztos ami biztos, ami amúgy egyetlen tényleg jó Shrek, csak már sokszor látta mindenki, az RTL meg a Reszkessetek Betörők 4-el vág oda. Micsoda műsor.. És sajnos később sem lesz semmi. A 80 nap talán egynek, de inkább valami dvd-t kaptok elő szerintem, már ha filmnézés kell.

Szerda

Annyit mondok, hogy BMX Banditák! Hajnali negyed 10-kor. Aztán 12:40 Macskafogó, szintén az RTL-en míg, a tv2 nem hoz vele szemben semmit. Onnantól lehal a nap, egészen a Némó nyomában című animációs filmig, ami ugye a Pixar csapat utolsó jó cucca. Este 9 közelében a tv2 odacsap az utóbbi évek egyik leggagyibb magyar filmjével, ami még remake is egyben, és a címe Egy szoknya, egy nadrág. Na nem mintha a Dr Dolittle 2. része minőségben olyan nagy ellenfél lenne, amit az RTL vetít. Altatónak meg becsúszhat egy Richard Gere film az RTL-en talán, mert a Rin Tin Tin 2007 tévépremier nem néz ki valami fényesnek.

És akkor ennyi volt a karácsonyi műsor. Egyértelműen a családi értékek mellett tették le a voksukat a nagy adók, azaz sok időt töltsünk a család többi tagjával, a filmnézés helyett, nem pedig filmet nézve közösen. Lehet társasozni, Wii-zni (sem a filmbuzi sem a yummie szerkesztőséget nem ajándékozta meg senki egy Wii-vel, örök harag meg minden), kártyázni, ha esik hó akkor hogolyózni meg a többi ezer hasonló dolgot űzni.

human
írta
2007. 12. 23. 20:04
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Ajánlott filmek a beigli mellé” bejegyzéshez

  1. ugyan meg van vhs-en, de azért szerintem a macskafogóra rá fogom szánni azt a bő másfél órát.

    anyám diós bejgliéből azért majd küldök neked egy tányérral ;)

  2. Tényleg nem rossz a TV-s filmes felhozatal, párral azért még kiegészíteném:
    hétfő: m2-Tűzszekerek
    kedd: m2-Amelié csodálatos élete
    szerde: duna-Kóristák
    meg még TCM-en is lesz pár jó film…

  3. Az beigli!
    Nem baszogatásból… Én sem vagyok a helyesírás bajnoka, csakhogy én imádom a beiglit.

  4. Igen, nagyon nem lesz semmi a TVben, igy ezért inkább DVDket fogok nézni, mostanában szereztem egy kétt nagyon jó új filmet (feliratosan persze). Asszem azokat fogjuk názni TV műsorok helyett.

  5. hú vazze!
    BMX banditák? tudom hogy láttam anno, meg hogy nagyon tetszett, de nagyon nem emlékszem már rá :( Ezt fel kell eleveníteni, ha már ennyi év alatt a bringázás nem kopott el az életemből, akkor talán a filmnek se kell :D

  6. TP: Hogfathert nézem most ( köszi, hogy írtál róla, nagyon tetszik!), ez hozta a karácsonyi hangulatot! Ezen kívűl Home Alone 2 és Love Actually lesz itthon a műsor szokás szerint :)

    Happy Hogswatch mindenkinek! :D

  7. Hát igen…a kínálat magáért beszél, mint minden évben. Azt csodálom, hogy kihagyják idén a Bunyó karácsonyig címü filmet :) Eddig minden évben lenyomták, már utáltam mint a sz**t! :)

  8. Hétfő egyszernézős (Csak annak akinek edig kimaradt):TV2 Túlélni a karácsonyt(Surviving Christmas)
    RTLK Élet vagy valami hasonló (Life or Something Like It)

  9. Shrek The Halls-t nem gondoltam, hogy behozzák, megvan a HD verzió már egy ideje, de direkt vártam vele karácsonyig…

  10. Hehe, sejtettem, hogy ez lesz. Be ei szereztem előre pár dvd-t, hogy legyen mit nézni. Meg lesz pár ismétlés is.
    Az RTL szilveszteréről meg annyit, hogy a Blöff-öt adják ami igényesebb és jobb, mint az egész TV2-es felhozatal együttvéve. Az más dolog, hogy nem feltétlenül szilveszterkor kellene ellőni amikor alapból kevesebben tévéznek.

  11. Jó filmek tegnap voltak. A Tcm-en ment a Terminator 1 este király angol hanggal, zseniális volt :D
    Jó kis dvd-zős karácsonyunk lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.