Hírek a Terminátor Salvation filmről

Azon már túltettük magunkat, hogy McG rendezi, és hogy Christian Bale játssza John Connort, viszont most felfedtek plusz infókat. Egyrészt, hogy a forgatást áprilisban kezdik Budapesten (ha jól értem). Hell Yeah. Másrészt pedig, hogy nagyon őrzik a forgatókönyvet, mert van a végén egy hatalmas fordulat. Itt felhozták példának a T3 végét, azt is nagyon őrizték.

Aztán mondta azt is a producer, hogy az Arnold model még nem létezik, de előfordulhat, hogy előkerül majd a következő két részben valamikor (trilógiát terveznek ugye), ha Swarci véletlen ráér. Na ennyi, bemutató 2009 nyara.

22 hozzászólás a “Hírek a Terminátor Salvation filmről” bejegyzéshez

 1. Ja, simán, Schwarzi helyet szívesen beugrok ha kell! :D Egyébként engem is érdekelne, a HB2-re is mentem volna.

  A fordulatra kíváncsi leszek mert az volt a t3 egyetlen említésre méltó erénye.

 2. dragon1986: Ja volt valami. Állítólag hihetetlenül “kiszámíthatatlan” volt az, hogy mégis megtörténik az Ítélet napja és Jhon Connor lesz az ellenálás vezére.Én meg is lepődtem a végén majd ásítottam egyett és döbenetemben kikapcsoltam a dvdt és 10 másodpercig hánykolódtam az ágyban mire megemésztettem ezt a fordulatot:)

 3. Ha nem akarják a fanokat magukra haragítani (mikor érdekelte ez a pénzéhes rendezőket?), akkor követniük kell a könyveket. Valami halvány remény van, az a bizonyos “fordulat” ugye, hogy SkyNnet öntudatára ébred a T3 végén (najó, ezt már az első rész óta tudtuk hogy be kell következnie) és legalább innen nincs hova tovább, csak előre, a radioaktív portól telített jövőbe. De tényleg csak remélni tudom, hogy elolvasnak pár Terminátor regényt mielőtt belekezdenek ebbe a filmbe, és nem badass jenkik fognak benne rohangálni, akik sorra kapkodják le a T600asokat… És félreteszik az időutazást is. És Neo-t sem próbálják meggyőzni hogy törje fel a SkyNetet, és pusztítsa is el egy ATM terminálról.

 4. Én anno az ajkai művközpontban néztem a T3-t, de ott volt öcsém is, így aztán végigbarom(arc)kodtuk. Az óriási fordulatból nekem annyi maradt meg, hogy amikor Nick Stahl körülnéz, és megdöbbenve azt susogja: “itt nincs… semmi” – öcsém válaszul felordított: “de van, de vaaaan! az anyád pitsáját!”
  OFF: http://www.apple.com/trailers/magnolia/thesignal/trailer/
  Ejnye, Human, erről a filmről nem láttam itt semmit se nem, de pedig ígéretesnek tűnik. Vagy van valami szabálya, hogy miről teszel fel infokat, és ez meg csítel?

 5. Efti:
  “a végén majd ásítottam egyett”
  ugye neked sem az volt az első ásításod a film alatt? :D

 6. Épp most olvasom a “Halálzóna” tetralógiát. Ennél jobb és izgalmasabb sztorit a jövőben játszódó harcokról soha az életben nem fognak összedobni ott Hollywoodban…

 7. aranyhaj: Svarci volt már BP-n forgatni 1988 körül amikor a Vörös zsaru egy részét nálunk forgatták. pl: a film első 5-10 perce.

 8. Hi.
  Emberek nem tudom hogy ez valakinek jelent valamit….. de Etyekwoodon elvileg februártól kezdik forgatni. A Nagyfater ott dolgozik.
  Üdv mindenkinek

 9. Látom mindenki ásítozott a T3-on! Ejnye! :D Hát nem tetszett senkinek :P pedig olyan jó volt az összhatás :D:D:D… Abba viszont vakon is 1000% ig biztos vagyok az olvasottak és a kis infók alapján, plusz az az egy kép alapján amit jóváhagytak, hogy a t3tól 1000szer jobb lesz. Legalább visszakanyarodtak a Cameron féle feeling felé és nem pedig egyéni maszlagokat találnak ki. Christian Bale meg szerintem egy nagyon jó választás volt Connorhoz…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.