Funk Soul Brother

Amikor írtam össze az idei top 10-et, tűnt fel, hogy kicsit sok film kapott 8 pontot és 6 pontot. Mármint utólag jó párnak eggyel kevesebbet adnék szerintem. Először arra gondoltam, hogy áttérek 5 csillagos pontozásra, a 3 a nézhető nem kidobott idő, a 4 a fasza az 5 pedig űber szerűen, hiszen akkor a 5/10 kvázi összeolvadna a 6/10-zel, és a 7/10 a 8/10-zel, mivel ezek között a legnehezebb dönteni.

Az újév pont jó lett volna erre, de egyrészt nincs kedvem átírni minden régi kritikát, hogy egységes legyen, másrészt meg nincs kedvem átírni minden régi kritikát, így azt hiszem megpróbálok kicsit véreskezűbben osztályozni. Aki szerintem 10/10 pontos filmre kíváncsi, annak elárulom, hogy például A jó a rossz és a csúf kapott annyit tőlem. A múltkori mammut féle AVP 10/10-nél volt felhördülés, hogy “ez az első 10/10 a filmbuzin”. Egyrészt ő máshogy osztályoz, másrészt pedig nem, csak ezért említettem most.

human
írta
2008. 01. 01. 17:16
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Funk Soul Brother” bejegyzéshez

  1. Heat is 10/10-et kapott. Az 5 pontos rendszer úgyis félpontozásba fulladna, sokkal jobb a 10-es.

  2. Engem a pontozás érdekel a legkevésbé a postokban, de a 10es rendszer sztem is jobb, finomabb pontozásra ad lehetőséget.

  3. Jó a 10es szerintem, de mintha mostanában túl sok film kapna magas pontszámot. Vagy csak olyan filmeket nézel meg?

  4. szerintem meg hagyd a francba ezt a pontozást, tök gyermeteg. tudsz te irni, meg tudod fogalmazni, hogy melyik film mennyit ér. inkább frappáns sztenderd jelzőket hozz létre, mint 10/0=celluloid égető stb:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.