Sunshine HD

8 hónap telt el a bemutató óta, és az, hogy újranézem biztos volt, de áldom a türelmem, amiért megálltam a dvd verzió kikölcsönzését. Merthogy ez valami csodálatos HD-ben, cso-dá… izé. Mozi utáni kritika itt van. Nem emelném a 9/10 kategóriába azért, hiszen az egyik legjobb jelenet (pajzsjavítás) felvezetése valami katasztrófa, ellenben csomó helyen most is tátott szájjal bámultam. A film beli tempóváltás? Gyerekek, úgy tűnik azt tipikusan házimozi élménykor lehet jobban élvezni. Előre tudtam, mi történik, mégis megemelkedett a pulzusom. És a furcsa kamera-effekketezés, ami a hatalmas vásznon nagyon érdekesen hatott, most még talán dobott is az élményen. Meg a hangok és zenék is…

– My God.
– Not your God, mine!

human
írta
2008. 01. 02. 20:17
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Sunshine HD” bejegyzéshez

  1. Hogy érted, hogy HD-ben nézted? Már van HD lejátszód otthon, vagy leszedtél egy x264-es verziót, a gépet meg kikötötted a HD tévédre?

  2. Na végre megszületett. Sajnos az űrruhát még mindig nem sikerült elfeljetnem, az valami ótvargagyi lett.

  3. Gondolom coll/inch/hüvelyk akart lenni. Hát HD-ben én is szeretném újranézni majd egyszer, ha már moziban nem láttam 5 méter átmérőben a haldokló napot, legalább félméteresen lássam :)

  4. HD-s proji? Az elég csúnya árban lehet :D
    Én arra fogadnék, hogy szgépen nézi és jó nagy monitoron :P
    Kérjük a téteket :)

  5. yano mesélj kérlek mi ingerelt mosolygásra? :) ha a kicsit leegyszerűsített nyelvtani szerkezet, ne aggódj.

  6. HD projik nincsenek horror árban, illetve pontosítanék a HD Ready már simán elérhető, a Full HD az viszont még durva. Nekem 720p-t tud a proji, a gond hogy nem tudom egyelőre kihajtani mivel nincs HTPC-m. Próbaképp rátettem az asztali PC-met egyszer, már a 720p is állkeresgetősen durva a sima DVD-hez képest. Megnéztük COD4-et 3 méter széles képpel :)

  7. még mindig azt mondom h. ez a film 2 óra alblakon kidobott idő volt az életemből és sajnálom h. megnéztem :( ( volt benne 1-2 jó cgis cucc amúgy értelmetlen zagyvaság imo )

  8. Hát nekem benne volt minden idők első három SF-jében, és 2007-ben az év filmje volt számomra…

  9. Szerintem se több 5/10-nél, de ha ennyire megosztó egy film az mindenképpen jelent valamit.

  10. toomy kérdésére asszem még nem kaptunk választ, pedig engem is érdekelne. Úgy tűnik elkerülte a figyelmemet a HD-verzió.

  11. Én is hd-ben néztem, istenem, de vacak film volt, elrabolt 100 percet meg egy fikányi blogbejegyzést az életemből. Ennél még a Red Planet is okosabb és szórakoztatóbb film volt.

  12. Számomra is 2007 egyik legjobb filmje volt. Kell ide nekem is HD mostan. Olyan film volt amire beültem a moziba, kinyitottam a szemem, elkezdtem bámulni a vásznat, és a csak akkor vettem le róla a szemem mikor vége lett. Mozivarázs. Csak egy ilyen film volt még 2007ben, mégpedig a Stardust <:D

  13. számomra ez volt az utóbbi idők legnagyobb filmes csalódása! már az első harmada után lestem mennyi van még vissza. aki a 2001 hez meg a solarishoz hasonlítja annak nincs ki egészen a négy kereke! nem mostanában láthattam ilyen rossz filmet. valószerűtlen akciók, hiteltelen tinédzser karakterek (tudósok! hm), zavaros-zagyva történet, a science and fiction-höz absz. semmi köze, nevetséges dialógusok, ráadásul nem elég h a cél: megmenteni a föld lakosságát, még “isten” (vagy mi a faszom) akarata ellenére is sikerül ezt megtenni?! a hős, a tengerkékszemű sármőr, Capa! az utolsó pillanatban beindítja a bombát! na neeee!!!!!!? ennél még egy knight rider is meggyőzőbb! áááááá, nem is érdemes róla beszélni… :( egy pillanatra semindította be a fantáziámat, személy szerint nagyon sajnálom az erre szánt időmet! … (egyedül a zene kárpótol talán)

  14. Hm hát én szerdán néztem meg HD-ban, igaz csak 720p-ben, viszont nekem már a moziban is baromira tetszett, úgyhogy… :) A fikázókat mondjuk nem teljesen értem, gondolok itt elsősorban avatar-ra, aki nemtom minek rángatja ide az Isten témát, netán úgy gondolja, hogy a filmkészítők !SPOILER! Pinbacker álláspontját osztják, vagy mi? Az a manus sziplán megkattant. Illetve hogy hol zavaros-zagyva a történet, azt sem értem… Na mindegy, tudom, a filmkritikánál kell az ilyesmit kitárgyalni, csak gondoltam reagálok (így 1,5 év távlatából) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.