Folytatások: Legend, T2

T2 mint Transformers kettő. Michael Bay a saját blogján még több egyedi robotot ígér a folytatásra. Amúgy mintha azt olvastam volna, hogy eltolták a bemutató és a forgatás időpontját. A WGA első filmes áldozata? (mondjuk ha Bay hivatalos blogja ez, akkor vicc, hogy kirakott egy adsense unitot)

Transformers 2 will be coming soon. The new robots are really really unique and there are a lot of them this time.

Az I Am Legend folytatás vagy előzmény még nem biztos, hogy lesz, viszont a jog már a stúdióé, megvették a Legend alapjául szolgáló könyv szerzőjétől, szal törik rajta a fejüket.

Végül bónusznak Jim Carrey bemutatja, hogy még mindig gumiarcú? A Yes Man-ből 1 kép. A film egy soros sztorija tetszik: “A guy challenges himself to say “yes” to everything for an entire year.”

Yes Man promókép Jim Carrey-vel

11 hozzászólás a “Folytatások: Legend, T2” bejegyzéshez

 1. Jim Carrey-nek volt már egy ilyesmi filmje. Ahol a fia kívánta azt, hogy ne hazudjon az apja. Voltak benne jó poénok.

 2. hát nekem ez nem is hasonlít arra, mivel az igazmondás és hogy minden képtelen ötletre igent ont az ember, az különböző dolog.

 3. “I want to thank Nelson for running such a good site!”

  valszeg a webmastere kis penzhez akar jutni ;]

 4. persze, nem ugyanaz. Csak ez ugrott be a leírásból. De, hogy “minden képtelen ötletre igent mond az ember”-t nem találtam benne.

 5. nem az volt h. mikey offolta a T2-t mert “csak” HD-ban adták ki a lemezt és nem blurayben.. mintha besírt volna a szája.. de lehet én emléxem rosszul vagy sikerült meggyőzni kurvasok lével :P mind1 remélem las vegas danny benne lesz :P

 6. Én úgy tudom, hogy az Angyalok és démonok forgatása is a sztrájk miatt tolódott el vagy nem?

 7. Anna!

  De igen.Sajnos nem csak az általad említett filmnek, de sajnos rengeteg kitűnő sorozatnak is betett a sztrájk.Ezáltal nekünk mozibuziknak is.

 8. Legend folytatás SPOILEREKKEL, VIGYÁZAT, ELMONDOM AZ I AM LEGEND VÉGÉT:

  felmerült bennem a kérdés, mivan ha W. S. nem halt meg, igaz elég furcsa lenne, de láttunk már csodákat…mert sztem előzményfilm nem lesz, az unalmas lenne, a folytatáshoz meg kell a színész karaktere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.