A Cloverfield szörny fúrótornyot pusztít

Ha egyszer útban volt? Vagy csak morcos, mert épp felébresztették? Ez nem lesz benne a filmben elvileg, még előzetes marketinghúzás. Bemutató odakinn már nagyon közel. Mo-n egyelőre febr 14-hez látom beírva.

human
írta
2008. 01. 08. 00:30
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A Cloverfield szörny fúrótornyot pusztít” bejegyzéshez

  1. lehet ráfurtak. azért vicces lett volna ha a furotorony utan az idojarasjelentest is elmondja

  2. Tud valaki spanyolul?

    Most büntiből megkerüli a kontinenst és nekimegy az amcsiknak? ^^

  3. Miért van az az érzésem, hogy a filmben nem fogjuk rendesen látni ezt a szörnyet?Ha már a lost produceréről beszélünk.Nagyon ért hozzá, hogy szivassa és az idegeit húzza a nagyközönségnek.

    MFP!!!

  4. Legalább egy német feliratot tehettek volna mellé!!!
    Ebből ugyanis csak az olajfúrótorony, a tenger és a személyzet szavakat értettem meg :D !
    Ez a film nagyobb lesz mint a Godzilla (?).
    Ötletes lenne ha a szörnyet nem mutatnák…
    Szerintem sokat dobna rajta. Bár nekem tetszene 1 olyan Michael Bay féle full kontakt full közelről kameramozgással ne lássál ki semmit semmit a lényből téma is!
    Azt hiszem ezt valaki itt előttem már jobban megfogalmazta :)

  5. az “incoming!” angolul volt a végén. am aki eszperantóul beszél, az érti a többit is. egyszer mondja a nő, hogy r’lyeh.

  6. Ez gagyi, nekem felejtős, már a Lostot is hülyeségnek tartottam, jegesmedvéstül füstöstül, de ez ráadásul még ronda is, ilyen béna CGI-t 6 éve használtak, még ha látnánk valamit a szörnyből akkor annak örülnék, de ez a “hatalmas dög megtámadja a szegény, szerecsétlen, hős amerikaiakat” ez annyira lejárt lemez, hogy lassan már sírok a röhögéstől.
    Cloverfield? Faszom! Az.

  7. ez a film akkora kamu lesz hogy hihetetlen. hónapok óta ezeken az elpergetett képfoszlányokon meg egyéb marketinges beetetéseken élvezkedik mindenki, annál nagyobb pofáraesés lesz majd a moziba.
    remélem ebben a filmben egy mp-re se lehet majd látni a szörnyet vagy mit, az lenne aztán a formabontó katasztrófafilm :-)

  8. Ötletnek jó, de csak 30 másodpercre. Az meg abszolút disszonáns, hogy a kép realisztikus, de a hang “popcorn mozi”. Fárasztó lesz a film szemnek, fülnek.

  9. req: igen, csak ez “nagyon nagyon titkos”, így nem szabad sehol említeni, vagy ha említik is, nem szabad komolyan venni, mert akkor bukik az egész viral campaign. ktulus mozi meg katasztrófafilmben egyenlő a katasztrófával.

  10. Továbbra sem értem ezt a hype-ot e körül a film körül. mi a jó farkam az, amit nem láttunk a mindenen átgázolós óriás szörny témában? a Godzilla is egy nagy marketing csomag volt. most ugynazt látjuk újra…

  11. Eleje,közepe,vége.Kb 9 perc alatt végignéztem.Idegesítő.Szegény amerikaiak,mindíg rábasznak.Unalmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.