A Cloverfield szörny fúrótornyot pusztít

Ha egyszer útban volt? Vagy csak morcos, mert épp felébresztették? Ez nem lesz benne a filmben elvileg, még előzetes marketinghúzás. Bemutató odakinn már nagyon közel. Mo-n egyelőre febr 14-hez látom beírva.

human
írta
2008. 01. 08. 00:30
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A Cloverfield szörny fúrótornyot pusztít” bejegyzéshez

 1. lehet ráfurtak. azért vicces lett volna ha a furotorony utan az idojarasjelentest is elmondja

 2. Tud valaki spanyolul?

  Most büntiből megkerüli a kontinenst és nekimegy az amcsiknak? ^^

 3. Miért van az az érzésem, hogy a filmben nem fogjuk rendesen látni ezt a szörnyet?Ha már a lost produceréről beszélünk.Nagyon ért hozzá, hogy szivassa és az idegeit húzza a nagyközönségnek.

  MFP!!!

 4. Legalább egy német feliratot tehettek volna mellé!!!
  Ebből ugyanis csak az olajfúrótorony, a tenger és a személyzet szavakat értettem meg :D !
  Ez a film nagyobb lesz mint a Godzilla (?).
  Ötletes lenne ha a szörnyet nem mutatnák…
  Szerintem sokat dobna rajta. Bár nekem tetszene 1 olyan Michael Bay féle full kontakt full közelről kameramozgással ne lássál ki semmit semmit a lényből téma is!
  Azt hiszem ezt valaki itt előttem már jobban megfogalmazta :)

 5. az “incoming!” angolul volt a végén. am aki eszperantóul beszél, az érti a többit is. egyszer mondja a nő, hogy r’lyeh.

 6. Ez gagyi, nekem felejtős, már a Lostot is hülyeségnek tartottam, jegesmedvéstül füstöstül, de ez ráadásul még ronda is, ilyen béna CGI-t 6 éve használtak, még ha látnánk valamit a szörnyből akkor annak örülnék, de ez a “hatalmas dög megtámadja a szegény, szerecsétlen, hős amerikaiakat” ez annyira lejárt lemez, hogy lassan már sírok a röhögéstől.
  Cloverfield? Faszom! Az.

 7. ez a film akkora kamu lesz hogy hihetetlen. hónapok óta ezeken az elpergetett képfoszlányokon meg egyéb marketinges beetetéseken élvezkedik mindenki, annál nagyobb pofáraesés lesz majd a moziba.
  remélem ebben a filmben egy mp-re se lehet majd látni a szörnyet vagy mit, az lenne aztán a formabontó katasztrófafilm :-)

 8. Ötletnek jó, de csak 30 másodpercre. Az meg abszolút disszonáns, hogy a kép realisztikus, de a hang “popcorn mozi”. Fárasztó lesz a film szemnek, fülnek.

 9. req: igen, csak ez “nagyon nagyon titkos”, így nem szabad sehol említeni, vagy ha említik is, nem szabad komolyan venni, mert akkor bukik az egész viral campaign. ktulus mozi meg katasztrófafilmben egyenlő a katasztrófával.

 10. Továbbra sem értem ezt a hype-ot e körül a film körül. mi a jó farkam az, amit nem láttunk a mindenen átgázolós óriás szörny témában? a Godzilla is egy nagy marketing csomag volt. most ugynazt látjuk újra…

 11. Eleje,közepe,vége.Kb 9 perc alatt végignéztem.Idegesítő.Szegény amerikaiak,mindíg rábasznak.Unalmas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.