Del Toro Pottert rendezne

Olyasmit szólott többek között a Pan’s Labyrinth rendezője, hogy szívesen rendezné a Harry Potter és a Halál ereklyéi filmet. Azt tudjuk, hogy már rég nem gyerekmese a Potter, de ezen a bemutatón én bizony ott lennék az első előadáson csütörtökön. Sajnos ezt még csak ő jelentette ki, a stúdió nem regaált, vagy szerzett be rendezőt, meg ilyesmi.

14 hozzászólás a “Del Toro Pottert rendezne” bejegyzéshez

  1. Ha jól tudom, akkor Rowling kikötötte, hogy csak angol színészek szerepelhetnek a filmben és szerintem ez vonatkozik az angol rendezőkre is. :(

  2. Rendezze ugyanaz aki az első kettőt, hamár megteremtette a vásznon harry pottyert aki fejezze is be azt( alias chris columbus).

  3. Szerintem hangulatra a harmadik rész volt eddig a legjobb, látványra meg az ötötdik. Én szívesen látnám Del Toro-t a 7. film rendezői székében.

  4. Rendezze ugyanaz aki az első kettőt, hamár megteremtette a vásznon harry pottyert aki fejezze is be azt( alias chris columbus).

    Na ettől legyünk megkímélve.

  5. Az első kettő film hányás volt, utána esetleg nézhető, bár tán a legutóbbit már meg se néztem.

  6. ha a grillcsirke-kommandó (Michael Moore, Peter Jackson, Guillermo Del Toro) 3 tagjából 2 rendezné az uccsó kettőt én teljesen meg lennék elégedve, de sztem Cuarón és Newell is jót alkotott. Sajnálom, hogy CC rendezte a 2-t mert a könyvek közül nekem az volt a kedvencem :S

  7. Én örülnék neki, ha ő rendezné a befejező részt! A komor világot jobban vissza tudná adni. Szerintem.

  8. Cuaron vagy Del Toro tényleg jó volna. Cuaron csinálta az eddig legnézhetőbb részt, de azért Del Toro is nagyon jó volna, remélem, szerződtetik.

  9. Tény, hogy az utolsó résznek megvan az a komor (és néha eléggé horrorisztikus) hangulata, amiből Del Toro ki tudná hozni a maximumot, én drukkolok neki. Ami meg CC-t illeti, első résznek még jó volt, de a másodikra már nagyon le kellett volna váltani, és akkor talán nem lett volna olyan nyáltenger az a rész. :S

  10. Csatlakozom daveyjones-hoz, rendezze Chris Columbus az utolsó részt! Ezt annak ellenére mondom, hogy én is az első két epizódot tartom a leggyengébbnek. Columbus megérdemel még egy esélyt és különben is: a zárodaram elég komor ahhoz, hogy ne csináljon belőle babazsúrt. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.