X-Files 2 képek

Én már a körmöm rágom, hogy mi lesz itt. Azért a Californication és a Tv Set után furcsa lesz a megszokott Mulder szerepben látni Duchovny-t. Gillian Anderson ugye adott, mint másik főszereplő. (Némá, Komputer)

X-Files 2 fotók

X-Files 2 képek - David Duchovny és Gilian Anderson

human
írta
2008. 01. 17. 14:57
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “X-Files 2 képek” bejegyzéshez

 1. én meg pont azt néztem h nem is annyira… kíváncsi vok mit hoznak ki belőle, remélem jó hátborzongató lesz:-) mint a kis zöld bogarak

 2. x-files első 4 évadja a kedvenc sorijaim közé emelte, és ugyan az egyre több főszál rész miatt már nem tetszett a többi (na jó, kifejezetten utáltam a többi évad legtöbb részét), kíváncsian várom azért az új mozit

 3. igen jó lehet a botox-dokijuk. meg a sminkesük is. remélem szivaros frici visszatér, és megint geci lesz.

 4. Bachterman elkell szomoritanom, de ö meghalt a sorozat végén. De a történetet én sem ismerem lehet h ez a film azelött játszodik.

 5. gV: igen, azt megnéztem, ahogy két (vagy csak egy) AH-64-es megszórja a pueblo-kat FFAR-ral, miközben a T-1000-es meg egy ribé bent vannak gégemetszettel.

 6. Azta, ez meghozta a kedvemet… :-)

  Amúgy nem öregedtek annyira sokat szerintem, Duchovny-n legalábbis egy picikét látszik, Gillian meg mindig, most is gyönyörű… :)

 7. Bachterman azért elolvastam vagy 3 szor a mondatot mire felfogtam:D
  Én is nagyon várom, pont most kezdtem el előről nézni az összes részt, így nagyon megörütem mikor megtudtam, hogy lesz egy új film belőle. (halkan megjegyzem, csak nehogy csalódjunk majd…:S )

 8. Ehh, én azon csodálkozom, hogy a képen megmutatják Gillian milyen kis kompakt. :)
  Úgy emlékszem volt régebben valamiféle törekvés arra, hogy ez a magasságbeli különbség ne látszódjon ennyire. /de okosan leírtam :S/

 9. Aki látta az összes részt,csak jó folytatásra számít,de szerintem úgy elb+sszák,ahogy azt csak lehet.Gondolom szánalmas világmegmentési akcióról lesz szó,nem pedig eredeti x-akta feelingel találkozunk majd.

 10. rickson,nehéz lenne megoldani,hogy scully egy széken álljon állandóan,ha mulder mellett van…amúgy ha egymagasak lennének,az túlzottan tökéletes lenne,minden szempontból:S

 11. Hát fiuk lányok 1-2 válasz
  A mozi a 2008-ban fog játszodni tehát a filmen is eltelt már 6 év
  A storyról annyit lehet tudni hogy egyik főszálhoz se fog tartozni hanem valamilyen farkasemberes rész lesz
  Tehát nagyábból ugy kell elképzelni, hogy nagyobb költségvetéssel C.C csinál egy 2 részes epizodot
  Nem lesz benne sem összeesküvés se gyarmatósító idegenek semmi ilyesmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.