2007 legrosszabjai azaz a 28. Razzies

Jönnek az Oscar jelöltek sora nemsokára, de a Razzies beelőzött a legrosszabbakkal. Itt megnézhető az összes. Én csak a legrosszabb filmre jelölteket tenném ide.

 • Bratz
 • Daddy Day Camp
 • I Know Who Killed Me
 • I Now Pronounce You Chuck & Larry
 • Norbit
human
írta
2008. 01. 21. 20:06
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “2007 legrosszabjai azaz a 28. Razzies” bejegyzéshez

 1. Az milyen már hogy az Oscar-díjas Cuba Gooding Jr. két filmben is képviselteti magát, meg amúgy az Amerikai Gengszterben is. Csórikám, évek óta szar filmekben szerepel, igazán kár érte.

 2. A Chuck és Larry-n én is pusztultam meg a röhögéstől, a végén egy csöpögős 7-8 perctől függetlenül szerintem bőven meg lehet nézni.

 3. Chuck&Larry egyáltalán mit keres az év shitjei közt?? Na tutira találok kukábbat..;) A Norbitot azt megértem…

 4. Szerintem a Norbit sem volt olyan vészes… Ellenben az ilyen “Epic Movie” meg “Meet The Spartans” (tudom, ezt még nem mutatták be, csak érzékeltetés képpen:), ezek hol vannak erről a listáról???

 5. Furcsa. Nekem a Motel II sokkal jobban tetszett mint az egy. Talán az ismerős arcok miatt? Mindenesetre sejtettem, hogy helyet fog kapni a listában:)

 6. Jah és most nézem h Diane Keaton mint legworszabb színésznő.. jah persze, nincs is nála rosszabb… leülhetsz, egyes.

 7. A Chuck & Larry ellen én is tiltakozok!
  Majdnem végig visítós, jó kis vígjáték volt a sok minősíthetetlen mellett… Szerintem…

 8. A Chuck & Larry szerintem is jó volt, én egy csomót tudtam rajt röhögni. Szerintem annyira a Norbit sem volt vészes. A Daddy Day Camp-et megértem miért van a listán, mert az első rész sem volt annyira nagy szám, de az még azt is kicsit alulmúlta. (Egyszer azért nézhető)

  Amúgy Cuba Gooding, Jr. csak olyan filmekben tud játszani, amilyenekben szerepeket kap, sajnos nem sok színész teheti meg, hogy válogasson aszerepek között.

 9. Persze hogy voltak ennél sokkal ratyibb filmek is ebben az évben, olyanok amelyekről nem is hallottunk.Csak hát valamivel fel kell tartani ez iránt is az érdeklődést és ezért ismert neveket pakolnak be.Ugyanígy a színészeknél.
  Nem mondom hogy nincs benne igazság hogy némelyik sux, de vannak sokkal gagyibb filmek sokkal gagyibb színészekkel.
  Én ezért sem szoktam ezzel a díjátadóval foglalkozni csak “átszaladás” szintjén mert igazából max poénra jó, másra nem.

 10. Egyszerűen nem értem, hogy a Bazi nagy film miért maradt ki a legrosszabb filmek listájáról, ráadásul a rendezőiről is megfeledkeztek (habár rip-off és forgatókönyv kategóriában szerepelnek).A Férj és Férjnek meg semmi keresnivalója nincs a legrosszabbak között. A Motel 2 abszolút nem hibátlan mű, de szerintem jobb lett, mint az első rész. Az Avp-R-t még nem láttam, de remélem nem lett az olyan rossz, mondjuk nem lepett meg hogy jelölték a vegyes fogadtatások után.

 11. Norbittal egyetértek, Epic Movie a másik amit 10 perc után feladtam, és nem bírtam rávenni magam, hogy folytasam.
  Legrosszabb folytatások kategóriában Hostel II és Even Almight tényleg elég szörnyű lett. AVP-R, hát várom, még nem láttam:S

 12. Hmm Férj és Férj szerintem simán az év egyik legjobb vígjátéka, norbit is elment, ezeknél sokkal rosszabb filmek is voltak én a bloodrayne2 -tés death proof.t jelölném még ide amik nem olyan régik.

 13. “sztem amúgy az i know who killed me nemvolt rossz.”

  Ugye? Én direkt a Falka után néztem, mert kellett valami még szörnyűbb csonkolós.

  Először éreztem úgy imdb komment láttán, hogy valaki a szívemből szólt :D

 14. “Egyszerűen nem értem, hogy a Bazi nagy film miért maradt ki a legrosszabb filmek listájáról”

  mert nem te jelöltál, hanem más emberek. mit nem lehet ezen érteni?

 15. Eddie Murphy azért tarolhat :)) jelölték a legrosszabb női, férfi mellékszereplő, férfi főszereplő, és legrosszabb pár kategóriában :) Lindsay Lohant meg kétszer jelölték ugyanazért a filmért, női főszereplő kategóriában….

 16. ami majdnem szornyubb, mint a motel: planet terror. bukas az a film, bun volt kiadni. a deathproof szerintem nem rssz.

 17. Gigaman: bloodrayne 2 csak DVD megjelenés volt. Úgy tom, mint az Oscarnál itt is csak a moziban bemutatott filmek vesznek részt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.