Diary Of The Dead cuccok: trailer és poszter

Na, feltámadt a kézikamerás őrület, a Cloverfield épp kaszál a januári bemutatóhoz képest, Romero meg a képünkbe tolja egy dokumentumfilmes wannabe rendező szemszögéből a zombisereget. Nem mondom, hogy nem sikerült hangulatosra a trailer, mert van pár durva pillanat benne. Nos akkor tehát, ez van a Land of The Dead után, a Diary fo the Dead, azaz Holtak naplója. (magyar cím ez lesz, tippre, hiszen a Holtak szóval bűvészkednek mostanában a Dead-nél. Úgymint Holtak hajnala, Holtak földje). Azt hiszem ez is megy a nézős mappába, ahogy kell.

Ez meg itten a Diary of the Dead poszter nagyban

Diary of the Dead poster nagyban

16 hozzászólás a “Diary Of The Dead cuccok: trailer és poszter” bejegyzéshez

 1. Nagyon várom már, nekem mint megszállottnak kötelező darab. Bízom benne, hogy tetszeni fog, mert a Holtak földje különösen nagy csalódás volt a számomra. Ott túlságosan elvitte az egész filmet a már unalomig ismert ócska akciófilm klisék alkalmazása. Horrort akarok, nem egy egyszernézhetős akciófilmet. Én még reménykedem…
  Aztán ha minden igaz idén jön még a Day Of The Dead remake, szóval jó évünk lesz. :D

 2. Titokban nem romero rendezte a [REQ] című filmet? ugyanis az előzetes alatt sokszor látni a film logóját :)

  avagy kvázi tényleg sok kiskamerával játszott film készül mostanába

 3. Kicsit off, de senki nem tud semmit a [REC] című filmről? Elég rég lehetett bármit is hallani róla…

 4. A Night of… meg a Dawn of… (az eredetik) elég súlyos darabok, de cseppet sem ijesztők. Nem is ez a lényegük persze, mert sokkal mélyebbek (legalábbis a Dawn of… egyértelműen). Szóval ebből nem tudom mi sül ki, mennyire lesz kritikus de remélem az áthallásokatészre fogjuk venni azaz most (is) a jelenre reagál… Legalábbis erre számítok, az alapötlet fura, a kis kézikamerázás meg szerintem nem mozivászonra hanem tv-re való. De ez eddig is kivitelezhető volt így vagy úgy, szóval mindegy. :D

  AnonymusContent:
  A [REC] kijött már, olyannyira hogy “magyar” már… Egyébként jó. Nem kiugró, csak jó.

 5. A kézikamerára sokan fújnak, pedig ott van benne a lehetőség. (pl a hősök egyetlen jó jelenete: claire ugrási kísérlete)
  Szerintem akkor tud félelmetes lenni, ha minimál dolgokat mutogatnak neki. A néző tényleg hajlamos kicsit elhinni a látottakat. (ugyebár a blair wich hisztéria.) Ezenkívül a rendezőnek láthatatlanná kell válnia, mintha random követnék egymást az felvett anyagok. Na a promó alapján erről itt szó sincs. Robbanások? Kigondolt kommentárok? Hagyjuk már..

  Meg amugy is nyílván Romero nagy horror-rajongó, kultszemélyiség, külön zombitípust neveztek el róla, de azt senki sem állította, hogy jó rendező. Ami pedig most jól jönne.

  Előzetes alapján sehol nincs a [rec]-hez képest. Hallottam viszont, hogy a [rec]-nek (ami ugye spanyol) készül amerikai feldolgozása szóval gondolom erre fogták rá.

 6. pont ez a lényeg, hogy egy dokufilmwannabe szemszögéből látjuk, azaz egy “rendező” igyekszik majd a filmben mindent rögzíteni

 7. én most néztem em ga filmet angolul, szerintem nagyon hozza a hangulatot, Romero most is tökéletesen figurázza ki a jelen társadalmát, a zombik make-upja isteni, a helyszínek is jók.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.