Bemutatják Pacino 88 percét

Ezt csak azért írom meg, mert teljesen meglep. Ez az a film, amit már mindenki látott khm dvd verzióban (mondjuk én még nem, mivel azt mondják nem túl erős). Tökre azt hittem, hogy “egyenesen dvd-re” a forgalmazási stratégia, erre most olvasom, hogy április 18-án mégis bemutatják Amerikában. Ennek örömére van hozzá viszonylag jó poszter is.

A történet az lenne, hogy a Pacino által játszott pszihiáter és mellesleg egyetemi professzor Jack Gramm-nak 88 perce van megoldani egy gyilkossági ügyet. Azért csak ennyi, mivel a sajátjáról van szó, azaz az utolsó órája ketyeg.

88 Minutes poster

human
írta
2008. 01. 24. 01:13
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Bemutatják Pacino 88 percét” bejegyzéshez

 1. Bennem se nyomott tul mely nyomot a film. Amikor a porsche-t a levegobe kuldik, nah ott latszott milyen gagyi a film, mert csak egy placeholder kocsi robbant, kikockazva latszik, hogy atlatszo volt a kocsi……. ez igazabol meg nem is lenne gaz (lattunk mi mar knight rider “hogy keszult”-et), de akkor legalabb vagjak ki……

 2. Hát én konkrétan nem bírtam végignézni, full-unalmas, mind1.

  Biztos a Righteous Kill sikerében bízva, megy áprilisban a moziba a film.

 3. Csak Pachino miatt néztem végig.Nem egy jó film.Teljesen kiszámítható és nem is jön át a feszültség, ahogy azt az ember elvárná.Nekem kb 5/10 de csak Pachino miatt.Többször nem veszem rá magam, hogy megnézzem.De egy kritikát olvasnék róla, ha nem Mammut irja.

  MFP!!!

 4. egyetértek znono kollégával [legalábbis a filmmel kapcsolatban], Al Pacino neve miatt volt nézős… booooooriing!

 5. dehogy unalmas! egész kellemes, szorakoztato, van pacinonak ennél sokkal unamassabb filmje is ám!

 6. Valóban.. ha egy “ismeretlen” színészt képzelünk Pacino helyébe, már a 10-ik percben kikapcsoljuk.. rém gyenge alkotás, ahol Pacino színészi játéka zavaró. Zavaró mert túl jó ebbe a hulladék környezetbe..

  (Nézzétek a Porsche gyár high-end felfüggesztését és kipufogórendszerét…)

  http://img177.imageshack.us/img177/6717/88ab8.jpg

 7. Hát ezen a filmen vagy kétszer majdnem bealudtam, szörnyen unalmas volt, feszültség nuku, az tuti! Színészek, történet..ez a film minden szempontból szánalmas.
  Szintén csak Pacino miatt nem kapcsoltam ki, de ha megtettem volna sem vesztek vele semmit.

  Tic-tac doc!

 8. Az elobb fejeztem be, egy atlagos, gyenge labakon allo thriller. Ha nem Pacino jatszik benne, en is kikapcsoltam volna az elso feloraban. Dehat, dum spiro spero, Pacino jatszik benne, gondoltam, csak nem adja a nevet valami gagyi szarhoz. Pedig adja. 5/10

  Az egyetlen dolog, amiert megerte, az Alicia Witt volt, igazi voros eyecandy:)

 9. az iment vegeztem a filmmel, valoban nem, valtja meg a vilagot, viszont *annyira* tavolrol sem rossz, mint ahogy azt itt feltuntetik, igy estere kimondottan kellemes kikapcsolodast nyujtott
  az meg hogy egy replikat robbantanak fel (s _kikockazva_ meg latszik is), szerintem messze nem akkora bun, mintha egy igazi porsche-t tennenek tonkre ^^

 10. Sztem nem rossz film, az tény hogy pacino jelenléte sokat dobott rajta, amúgy én se néztem volna meg

 11. Érdekes ez a sok negatív kritika. Én nem rajongok Pacino-ért – viszont tetszett a film. Lehet, hogy sokaknál az elvárások ölték meg az élményt? Elvárások nélkül szerintem nagyon kellemes kis film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.