My Blueberry Nights trailer, Portmannal

Ilyen nevek, hogy Norah Jones meg Natalie Portman meg Jude Law, és máris akad pár néző. Ha azt hozzáteszem, hogy Kar Wai Wong (2046, In the Mood for Love) első angol nyelvű filmje, akkor mégtöbb. Na akkor lássuk a bemutatót. (A kész filmről amúgy azt mondják, hogy Norah Jones nem igazán jó színésznő, de majd meglátjuk)

És akkor még egy promóképet is idedobok a két főszereplő hölgyeménnyel. Kicsit megdobták mellben Portman kisasszonyt szerintem.

Natalie Portman in My Blueberry Nights

11 hozzászólás a “My Blueberry Nights trailer, Portmannal” bejegyzéshez

 1. wong kar-wai.

  kíváncsian várjuk. gondolom nem sokan láttak tőle filmeket, de érdemes elkezdeni.

 2. norah jones “játéka” valóban kritikán aluli.
  a film pedig hatalmas csalódás, leginkább kar wai rajongóként mondom ezt. ami egy kulturális-vizuális környezetben működik, az az usában iszonyatosan nem. és erről a belátásról még ezer tanulmány fog születni. kár, h kar wai filmje (is) kellett ennek bizonyítására…
  (amúgy újabb a hazai forgalmazás impotenciájának újabb esetéről lenne szó? mivel finnroszágban már tavaly láttam a filmet (moziban..))

 3. Hát, számomra is elég csalódás volt. Nem volt rossz film, de ettől a rendezőtol, és ilyen a nevektől kicsit többet vártam volna. Pedig szerepel a két kedvenc csajom Natalie és Cat Power (Ő énekel a trailer végen) is. :)

 4. én ázsia-film rajongó vagyok, és abból még sok jó nem született, ha egy ázsiai filmes amerikába ment. azért lehet, hogy megnézem, de inkább maradok az említett filmeknél, meg a személyes kedvenc Csungking Expressnél

 5. ne felejtsük Rachel Weisz kisasszonyt se el :) remélem azért annyira nem lesz ehetetlen a dolog mint ahogy az eddigi kommokban állították. ilyen nevekkel elrontani több mint vétek volna – bár láttunk már ilyet is… (jesszusom srácok eza nataliportmen, pfff…:)

 6. off.

  Kereső téma: nem a te gépedben van a hiba, Firefox alatt freeblogkereső sajna erős közepes. inkább kettes, leginkább xar.:(

 7. Hmm, megnéztem. Igazából vannak jó részek benne, csak sok volt a valóban unalmas rész. Az elején azt hittem a falatozóba fog lejátszódni az egész. Én türelmes vagyok az ilyen lassú filmekkel általában, de most alig bírtam végignézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.