What Happens In Vegas: Aston összeházasodik Diazzal

Na jó, csak a karaktereik, de ki nem állhatják egymást, a film szerint. Viszont a válást megakadályozza egy bíró, aki “6 hónap házasságra” ítéli őket. Értitek, de vicces büntetés? És persze az a klisé is közbelép, hogy az Aston által játszott karakter nyert 3 milliót. Emlékezetből írom, mert most nincs kedvem újranézni a trailert, amiben 1-2 kínos pillanat is akad.

7 hozzászólás a “What Happens In Vegas: Aston összeházasodik Diazzal” bejegyzéshez

  1. Az nagyon bejött mikor bejönnek a “szomszéd” jócsajok és a havernak mondja telefonba, hogy “This happens” vagy ilyesmi

  2. Nagy összegben fogadnék rá, hogy a végén rájönnek, hogy őket egymásnak teremtették. És mivel a bemutatóból is kiderül, hogy a Diaz karaktere egy pénzéhes lotyó, így nem is tudnám ezt a filmet úgy nézni, hogy ne annak drukkoljak, hogy a végén üres kézzel maradjon a csaj. Ami persze nem fog megtörténni… Szóval. A poénok miatt egyszer majd úgyis megnézem nagy unalmamban.

  3. jaaaaj igazi csajos film nagyon állat volt!! 3 bnőmmel néztem meg, és Ashton is egyszerűen elképesztő félmeztelenül. Meg a nézése… ÁÁÁÁ (L)

  4. Elképsztő film… nagy laza, fiatalos téma. Ashton és Cameron nagyot alakítanak benne, gyönyörű benne Cam, mint minden filmjében :P :D. Ajánlom mindenkinek ;D. Am. a pénzéhes lotyó nem jött be ebben a filmben:D, mint pl. az In Her Shoes- ban. Két más egyéniség, karakter. Nah csocsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.