Reggeli a Sötét lovaggal

Még mielőtt bedobom az új képeket megemlíteném, hogy a The Dark knight oldalon elhelyeztek egy Heath memorialt, a színész tragikus és hirtelen halála miatt (reggel van, sorry). És akkor most jöjjön egy kamerával lekapott eddig nem látott poszter.

The Dark Knight new poster

Itt meg Bale amint épp nem a gúnyában van, de azért az is látszik lazán felakasztva.

18 hozzászólás a “Reggeli a Sötét lovaggal” bejegyzéshez

 1. A legjobb film lesz……A LEGJOBB!!!!Méltó emléket állít majd Heath Ledger tehetségének.Még egy oscárt sem sajnálnék tőle, az előzetest tekintve.

 2. A plakát így elég gagyi, de film biztos jó lesz.
  Márcsak Bale miatt is, sztem a legjobb Batman.

 3. Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg nincs annyira kigyúrva most?
  a 3:10 to yuma meleg éghajlati frgatásai betettek neki?:)

  Amugy még mindig le vagyok hűlve amit csinált magával a The Machinist film kedvéért. Addig a filmig egy sima lótifuti szinésznek néztem, de mikor megláttam… Pf. Simán feljutott a top-ba.
  Le a kalappal. Feszülten várom milyen játéka lesz ebben a filmben…
  Addig meg számoljuk a napokat:)

 4. zLk: Én is néztem a képen, hogy kisebb most. Egyébként a Batman: Begins-et közvetlenül a Machinist után forgatta. Közvetlenül. Kb. 45 kilósan lett kiválasztva a szerepre (bár szerintem nem számított az aktuális súlya semmit a döntésnél :-P)
  Tetszik, hogy Christian Bale-ről csak pozitív kritikákat olvasok mindenhol. Jó látni, hogy van valami, amiben a nagy többség egyetért (a többiek meg nem szítanak! :-))

 5. Én az American Psycho óta csak jó alakítást láttam tőle. Ott bekerült nálam a TOP10-be és azóta tartja is magát. Rendkívüli színész, de azért próbára tenném a komikusi oldalát is :)

 6. Most néztem meg tőle a Nehéz idők c. filmet. Sztem az is jó volt. Nem nagy story, de Bale egyedül is elviszi a filmet..

 7. Most néztem meg tőle a nehéz idők c. filmet az is jó volt. Nem nagy story, de Bale egyedül is elviszi a filmet..

 8. Szerintem ez az új Batman ruha szar!Nekem nem tetszik,hogy úgymond “barázdált”.Még szerencse,hogy főleg éjszakai felvételek lesznek,amiken ez úgysem tűnik majd fel nagyon.Az első részben szereplő ruha sokkal jobb volt,én azt tekintettem az eddigi legjobb Batman-kosztümnek.Majd azt követi a Michael Keaton-féle denevérjelmez,abban csak a sárga(de hű) denevérminta nem tetszett annyira!A mindörökké Batman,illetve a Batman és Robin jelmezek már nagyon elcsépeltek,inkább farsangi jelmezként dominálnak és nevetségesek is,akárcsak a filmek!
  Christian Bale amúgy lefogyott a Rescue Down kedvéért ismét.

 9. Nagyon állatok.

  Egyébként Ledger mint kiderült több magyar oldalról szívinfarktusban halt meg. Csakhogy ne tekintsétek megint öngyilkosnak néhányan.

 10. Adja az Úristen, hogy a Dark Knight végén meghaljon Joker, mert már annyira ráficcentem erre a Ledger-ös Bohócra, hogy már nem is tudnék mást elképzelni ebben a szerepben.

 11. A zöld háttér Batman mögött eléggé hasonlít a kiszuperált 89-es feldolgozásra. Fix pontot nem sokat tudni a filmről: lesz új páncél, új járgány. Batman élőben láthatja majd a tükörképeit, később pedig farkasszemet néz a motorján Jokerrel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.