A TCM meglátta a sztrájkban a potenciált egy reklámhoz

Még tart a WGA-sztrájk, így jelenleg aktuálisnak számít ez a reklám. A TCM amúgy olyan adó, ami régi filmeket vetít, és nem szakítják meg őket reklámokkal, cska közéjük raknak, gondolom. Bár megértem a sztrájkot, de ez a reklám akkor is marhajó. Kattintva nagyobb.

Lefordítva nagyjából ennyi: “A TCM üzenete a sztrájkoló íróknak: Csak így tovább. Végülis a legjobb filmeket már rég megírták.” Vagy ilyesmi.

human
írta
2008. 01. 31. 12:14
megjelenés
22
hozzászolás


22 hozzászólás a “A TCM meglátta a sztrájkban a potenciált egy reklámhoz” bejegyzéshez

 1. Hehhe! Teljesen korrektek, szeretem az agyafúrt reklámokat, és ez tényleg az, grat a Marketingeseknek, a Volvo magyarul éneklős reklámja ami még oda*basz, csak az negatív értelemben, az ritkaszar:)

 2. Iszonyat nagy! Szarkasztikus és pimasz, egyszerűen zseniális! Azt nem értem, ha vannak olyan agyak, akik egy ilyet kitalálnak, akkor hogy lehet létjogosultsága azoknak, akik azt a sok ….-t megpróbálják lenyomni az ember torkán.

 3. @5,6 Most ez kicsit off, de mi értelme a káromkodásba pontot és csillagot rakni, ha egyszer azzal nem egy betűt helyettesítetek? :)

  Egyébként tényleg nagyon ötletes a reklám, rakhatsz ki gyakrabban is ilyeneket

 4. Ez tényleg jó:)

  Más.

  Szomorúan konstatálom, hogy amikor egy küldöldi szinész eltávozik tőlünk akkor vagy 30-an irnak be egyből, de amikor egy magyar (ma halt meg Selmeczi Roland autóbalesetben) akkor senki meg se mukkan. Ha nem is őt magát de a hangját mindenki hallotta már szinkronként, így -bár nem akarok beleszólni, de- szerintem megérdemelne egy hirt itt… :(

 5. @10 Azért, hogy felhívjuk a figyelmet, hogy csúnyán beszélünk, így megóvjuk a galamblelkűeket:)

 6. Dupladurr: ok, my bad. A junkie-t ma pont kihagytam…
  Viszont szerintem inkább a filmbuzihoz tartozna a hir.
  (lehet törölni a postot human ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.