Freddy visszatér, izé

Az ilyenen beszarok. Feltámasztják az Rémálom az Elm utcában frencsájzt, és persze prequellel tervezik, azaz előzménnyel. Ha jól olvasom. A producerek: Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form. Egyelőre még csak tárgyalnak, de a feltámasztás a terv báz.

Csak hogy tudjátok mi a dörgés, Brad Fuller és Andrew Form az egyedi ötletek mesterei, legalábbis támogatás szinten. Ilyeneket producáltak mostanában: The Texas Chainsaw Massacre (2003 – tehát a remake), The Amityville Horror (2005, remake), The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning és a The Hitcher(2007).

Tudom, nem a producer tesz főleg egy filmet, de ha ő szedi össze a pénzt és adja ezekre a projectekre, akkor…

human
írta
2008. 01. 31. 06:03
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Freddy visszatér, izé” bejegyzéshez

 1. Én anno imádtam a Rémálom sorozatot. Kár, hogy a 3. résztől kezdve hazavágták az egészet. De az első két rész szerintem jó. Valószínűleg ezt is meg fogom nézni, de bevallom én is félek, hogy mi fog ebből kisűlni.

 2. Én imádom mindet, a 3. után is. A második rész mondjuk kicsit eltér a többitől szerintem, mert ott az álmokon kívül is öl, csak a srácnak aludnia kell hozzá.

  Én nagyon várom az újat :)

 3. Már megint ez a folytatási kényszer…
  Ha mindenképp akarnak, akkor remélem legalább Englundot nem cserélik le.
  Mert hát manapság ugye…

 4. Marha rég nem láttam már a “Rémálom az Elm utcában” sorozatot,így nem tudom,ott elhangzott-e, hogy született Freddy!?Az écsanya egy elmegyógyban volt ápoló,ahol a legnyalánkabb gyilkos arcok voltak bezárva!Ezt a kecót éjjelente lezárták.Egyik este viszont ott rekedt Mrs. Kruger,és az összes gyógyi…khmm….hát..nem passziánszoztak az tuti!És lőn Freddy!Én normális(an hülye) embernek tartom magam,de ez egy nagyon durva alapszituáció,amit nagyon durván el lehet **arni(okádos gusztustalanság),vagy jól meg lehet gyomorforgatni a népet!Hátha jól használják fel!(NEM szeretném látni a konkrét mítinget,sőt!-elég,csak ha jól érzékeltetik a szituáció “lehetséges” kimenetelét!!!)

 5. Jajj, én imádom Freddyt! Olyan jó a témája, hogy akkor tér vissza, ha emlegetik és álmodban is meghalhatsz. :-) ^^ Tiszta alapfilm. XD

 6. Én igazán már nem is tartom horror filmnek ezeket, épp ezért imádom öket. Emlékszem pár éve valamelyik adó szombatonként leadta az összes részt szép sorban, mi meg a haverokal a törzshelyünkön a néztük és szurkoltuni az öreg Freddynek. Kár , hogy a Freddy vs. Jason nem volt köztük talán az a legjóbb.

 7. Az a gond az előzmenyékkel, hogy már mindent tudunk Freddyről…(SPOILER) 100 őrült gyermekeke ,láthattuk hogy született meg, hogy a suliban is már kissé őrült volt,aztán ismerjük a családját, lányát, stb+azt is vágjuk,hogyan tud visszatérni…ne csináljanak már egy újabb mindent elszarunk Hannibal ébredését…

 8. ,,Tudom, nem a producer tesz főleg egy filmet…”
  Ha a producer Michael Bay, és a rendező névtelen akkor igen.

 9. nekem bejött az Amityville…
  amugy meg már régóta sláger ez hollywoodban.
  nincs eredeti ötletük szal vagy:
  1, tényleges folytatás (egyre kevésbé)
  2, előzményfilm (mostanság egyre divatabb)
  3, remake

 10. ha jót akarnak, akkor a gyilkolászásaira mennek rá, nem a gyermekkorára, hanem arra a részre, mikor és amiért felégetik a szülők

 11. Egyetértek Mammut-tal, nekem is pont ez ugrott be, hogy nem az álmos sztorit kéne meglovagolni ezúttal, hanem amikor még “mezei” sorozatgyilkos volt. Lehet még belőle egy jó filmet is csinálni így belegondolva.

  Bocsi az OFF-ért de hallott valaki valami érdemlegeset a Hellraiser Remake-ről? (másik alapfilm :P) Mármint azon kívül, hogy nem Doug Bradley játssza valószínűleg Pinhead-et?

 12. Ahogy eddig láttam a remake/prequel dolgokat hááát.. (csak a horror berkein belül Hannibal Rising, Halloween 2007), nem biztos, hogy olyannyira jól járnánk vele.
  Ha pedig nem Englund kapja Freddy szerepét, onnantól az egész nem ér fabatkát sem…

 13. szerintem a fredy rémálom az elm utcában az egy beszarás olyan nagy horror film csak hogyha nem englund kapja fredy szerepét akkor nem ér semmit
  de a fredy mindegyik részét láttam és naon ott van a szeren és kiváncsi vok a fredy következö részére
  remélem az is ilyen álat lesz mint a többi

 14. igen? én úgy olvastam, hogy Robert Englund-tól származik az infó… bázzeg, ezt csúnyán benyaltam akkor. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.