Folytatásokban a pénz

Nyilván senkit nem lep meg, de azért meg kell említeni őket.

 • Hibába esett egy szépet a Cloverfield a második hétre bevételileg, a belekerülési költségeket simán visszahozza, főleg hogy DVD-n szerintem tarolni fog. Tehát a folytatásról már megy a duma, a rendező vállalná, Abrams meg max adja a nevét. Itt említeném meg, hogy elég sokan rosszul lettek a moziban a film megtekintése után, annyira zavaró a kézikamerázás. Figyelmeztetésekkel fedezték magukat a forgalmazók, azaz ki volt írva, hogy előfordulhat hányinger meg ilyesmi. Külön cikket nem ért meg, de ide elfért.
 • Nemzet aranya 3-4. Bár tart a sztrájk, így a forgatókönyveket még el sem kezdték írni, de mostmár szinte biztos, hogy lesz 3. rész, és egyben 4. is. A történetről azt hintették el, hogy Húsvéti szigetek, meg atlantisz keresése, és egyben egy tiszta energiaforrásé is. Mellesleg innen azért grat a készítőknek, hogy jól belefűzték a 3. rész felvezetését a második filmbe. Nem lesz kínos a csapat újra összetrombitálása, mivel le sem tesszük a fonalat. Üdv a 100 milliós TV sorozatok világában. (itt még olvashattok a folytatásről)
 • És még ide jön, hogy Stallone azt mondta, öreg ő már a Rambo folytatásokhoz. Pedig visszhangilag a tömegek imdáják a Rambo 4-et, annyira zabolázatlan erő, meg oldszkúl. Igen, volt olyan, hogy a producer már “utalná is a költségekre a pénzt”, azaz beszállna, de hát Stallone nélkül ez nem fog menni.
human
írta
2008. 02. 01. 19:50
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Folytatásokban a pénz” bejegyzéshez

 1. “…elég sokan rosszul lettek a moziban a film megtekintése után, annyira zavaró a kézikamerázás.”

  Viszont, minden kedves mozinéző, évesbérletet kap kárpótlásul bármely IMAX moziba! :P

 2. Sziasztok

  A Cloverfield nagyon szépen hozott a második hétvégén: 12 milliót. A Rambonak volt akkor a premierje ami 18-at hozott. Előtte végzett a Meet the spartans.

  Jelenleg a szörnyfilm 82 millánál tart. És hétfőn jönnek a komolyabb európai bevételek hozzá.

 3. hát 70% fölötti esés a második hétre nem számít jónak, szerintem. De tényleg ki lehet javítani, a boxoffice annyira nem mozgat.

 4. “A Cloverfield nagyon szépen hozott a második hétvégén: 12 milliót.”

  észnél van?:)

  a cloverfield (ahogy várható volt) pocsékul teljesített azzal a 68%-os eséssel.

  lehet, így nem lesz meg a 100 milla, ami 2,5-esnél kisebb szorzót mutat, ami überrossz, de ez szokott lenni az efféle marketinggel felfuttatott filmeknél, úgyhogy az összteljesítmény teljesen okés, de a 2. hétvége az nagyon nem. (az,hogy 12M, az a 40M-ból fakad, de a kalóz 44 milliós 2. hétvégéje is nagyon gyenge volt.)

 5. Winnie, nagyot esett (magához képest), de ez nem olyan mint a sorozatnézettség, hogy nagyon gáz az esés. Itt ami már befolyt az a zsebben van.

  Szerintem az összeadás után kiváló az eredménye.

 6. én nem hiszem, hogy a blikk félreértett valamit, hiszen ők sosem tájékozódnak, saját kútfőből írnak, és a cikkeik igazságtartalma általában 0 körül mozog, néha minuszba csúszik

 7. “Winnie, nagyot esett (magához képest), de ez nem olyan mint a sorozatnézettség, hogy nagyon gáz az esés. ”

  ezzel nem tudok egyetérteni,

  az esés az gáz, hiszen a közönség reakciót mutatja.

  ne mondd, hogy akkor minden filmnek, ami 20M fölött nyit csak jó lehet a 2-3-4. hétvégi eredménye, 70% esés ide vagy oda.

  és, amelyik 4 millióval nyit, de utána 5%-okat esik, vagy ott a sikoly, ami 6M-ről 10M-ra nőtt, annak meg rossz, mert alacsony számról indult?

  a cloverfield 2. hétvégéje gyenge szerintem.

 8. Nem csodálom, hogy ekkorát esett a Cloverfield. Egy szar az egész, bőven elég megnézni a trailert, annál többet az egész film sem kínál. Nagy csalódás…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.