23 hozzászólás a “A Superhero Movie bemutatója feliratosan” bejegyzéshez

 1. Nekem kicsit erőltetettnek tűnik de a vége……
  Megmentette az idős hölgyet:) nagyon durva.

 2. A probléma az, hogy szó szerint semmi más csak a pókember trilógia parodizálása. Tudom, hogy az Epic Movie-val ellőtték a többit, de akkor inkább nem kellett volna ezt megcsinálni. B kategória max. Szerintem.

 3. egyetértek muhaddibbal, mi a fenének kell ilyen gyér dolgokat csinálni? és valaki világosítson már fel: a breakelés mióta ekkora poén??? a Meet the spartans c. remekmű (Kevin Sorbo…) trailerében is ez volt, mitől ekkora buli?? a szögpisztolyoson egy kicsit vigyorogtam, de egyébként meg…

 4. A breakelős jelenetben nem maga a break volt a poén… Ha megnézted volna figyelmesen akkor elvileg a falon nyomta… De megjelent a macska… na ez volt itt a poén… Amugy egyetértek azzal hogy már kissé elcsépelt, de hátha mutat valami újat Leslie Nilsennel… Már várom… XD

 5. Ez a film nagyon jó lesz föleg hogy a főhős DRAKE BELL.

  Nem tudja valaki hogy mikor lesz magyarországon a mozikba?

 6. Szerintem atom jó a film már most ezt mondom pedig csak a trailerét láttam, én se vagyok egy olyan figura aki mindenen röhögne de ezt a trailert végigröhögtem :D sztem aki ezen nem tud röhögni az vagy nagyon alter vagy nagyon befásult. Nekem spec ez a véleményem.

 7. Szerintem rohadt jó, én holnap nézem meg feliratosan az arénában. Majd infózok, ha láttam.
  Amugy ezen én is szétröhögtem magam.. a macskáson főleg xD Sztem ez a Drake Bell hasonlít a stílusával, és kinézetre is Ashton Kutcher-re. Ha az ő magyarhangjával szinkronizálnák akkor nagyon atom lenne!

 8. Sztem is jó lesz ez a film ezek a filmek nekem is bejönnek aki meg nemértékkeli az menjena …-ba de még az se baj ha feliratoslesz.

 9. áá ez kajaknagy film lessz..én már nagyon várom..nem tom sehonnan se letölteni az a baj:S

 10. nem tudom miről beszélsz _MC nekem megvan a film..sajna csalodás lesz , valahogy hülye amerikai gusztustalan pójénokra már nem vagyok vevő :S (fingások stb…) mondanám h egyszer meglehet nézni de kár a winchesteredre 700 mb pazarolni:( nézd majd tv-ben

 11. ez cupák. az a szögbelövős rész az egyetlen poén benne. trailerbe a legjobbakat szokták belerakni szal valszeg ezaz egyetlen poén a filmben. az amerikai humor meg kimerül a “falnakrohanokfingokbaszok”-ban. aki ezen kajak röhög annak anny ia humorérzéke mint egy csirkecombanak.
  szebb jövőt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.