Terminátor pletyka

McG (igen, ez a neve!) Christian Bale, a fene sem tudja miképp John Connor szerepre való megszerzése, után most Josh Brolin-t (Nem vénnek való vidék, Amerikai gengszter) nézte ki Terminátornak, a jövőbeli harccal foglalkozó kiborgos filmben. Persze pár napja még Daniel Day-Lewis-t képzelte el a szerepbe. Lol. Szóval ez tényleg csak pletyka, aztán majd meglátjuk.

human
írta
2008. 02. 07. 14:11
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Terminátor pletyka” bejegyzéshez

 1. Hát kettőjük közül inkább Brolin, bár nálam a befutó…wait for it…Neil Patrick Harrs lenne! Nem tudom miért, egy éjszaka azt álmodtam hogy ő a Terminátor.

 2. Sztem meg klónozzuk schwarzit és a 20 éves önmagával forgassák. Bízunk McG-ben, hogy olvassa az oldalt.

  OFF: Miért akadtok ki állandóan a nevén? Ez a neve és kész. Nem az alapján szokás megítélni az embereket…

 3. edward furlongra szavazok. egy-két lövésnyi gorillahormonkészítmény és megvan az új arnie. ;)

 4. Engem inkább az érdekel, hogy Christian Bale mér vállal el ilyen fost? A Terminator számomra 2 részes film és slussz. Majd ha Cameron rendezi, akkor megnézem…

 5. ÉN meg még mindig azon nyavajgok, hogy mi a fenéért megint egy beszivárgó egység köré akarják építeni a sztorit. Ehhhhhhh….

 6. Josh Brolin terminatorkent??Inkabb szervezek neki egy nyilvanos gyujtest, ha annyira kell a penz, csak ne qrja el a nevet mint Al Pacino a 88 perccel. Amugy meg Actionnek teljesen igaza van:)

 7. Szerintem nincs teljesen igaza, mert nem csak Cameron rendezhet jó Terminator filmet. :) Tudom, hiszem ha látom… Én bizakodó vagyok – de az biztos hogy el fog térni az 1-2-től, ha jó lesz, ha rossz. És reméljük a 3-tól is el fog térni.

 8. Daniel Day-Lewis viszi a pletykapálmát! “Az utolsó Mohinátor!” :D Sőt! mér nem rögtön inkább Woody Allen? jácchatna vmi nagytudású Yoda szerű terminátort. Na? ő lenne a Yodaminátor! (jójó, ok, fáradt vagyok.. ez még poénnak is dzsenga.. megyek aludni:))

 9. A T3 szamomra nagyon nagy csalodas volt:( Foleg amikor a vegen a raketak visszaestek az USAra…pedig eppen az volt a lenyeg, hogy az USA a ruszkikra, azok vissza, kozben jut egyket raketa Europara is, Kinara is meg mindenhova, hogy a Skynet es katonai atvehessek az uralmat a Fold felett. Ez igy logikus (Es ne jojjon nekem senki azzal, hogy “ez egy mesterseges szuperintelligenciarol szolo film, ami atveszi a Fold felett az uralmat, gyoker aki itt logikat keres”:)
  Olvastam par Terminator konyvet, ami mar a poszt-apokalaiptikus vilagban jatszodik, na abban a kornyezetben eleg nagy koltsegvetessel bombajo T filmet lehetne forgatni…
  Gondoljatok bele, szetbombazott varosok romjai kozott emberek a hidegen csillogo fememberek ellen. Ugyanolyan forradalmi lehetne, mint anno a T2 volt…hmmmm…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.