Pirates 4 tervek

Vagy terv. Szóval egyelőre azt hallani, hogy Elizabeth meg Will kicsit félre lesz lökve, cserébe több Sparrow és Barbossa lesz. Valami természetfelettit kell lenyomniuk, ezért fognak össze végül. Remélem igaznak bizonyul ez a harasztzörgés.

human
írta
2008. 02. 08. 05:59
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Pirates 4 tervek” bejegyzéshez

  1. barbarossa kékszakáll, rútszakáll… anatole forog a sírjában.
    én úgy gondolom, hogy ez nem harasztzörgés, hanem pénzcsörgés. és arra kapva kapnak, mint a tyúk a takonyra.

  2. Hát nem tudom miben reménykednek, de a harmadik rész után rám ne nagyon számítsanak, pedig Depp filmet sosem szoktam kihagyni…

  3. a harmadik rész nekem pont azért nem jött be, mert sparrow háttérbe szorult, és willék rohadtul nem tudtak mit kezdeni a plusz perceikkel, vontatott volt a játékuk, semmi élet benne, halálra untam magam a film kb. felén
    szóval ha sparrow megint a középpontban lesz, engem simán megvesznek kilora

  4. Jah, egyetertek Mamuttal. Az elso reszt is csak Johnny Depp jateka mentette meg. Orlando Bloom meg befizethetne valami szinesztrenerre, mert egy nagy szanalom amit a filmekben alakit. Megertem, hogy csajcsalogato a mozikba, de akkor is.

  5. én meg utálom Johnny Deppet, mint kapitányt. annyira hájpolják, oScar meg hasonlók, hogy az már bőven túlértékelt kategóriát betölti számomra. A film szórakoztató, de nem a színészi játék vagy Johnny Depp karaktere miatt elsősorban.

  6. Az egész trilógia túlértékelt, szánalmas úgy ahogy van. Egy kalózos történetből akár jó filmet is lehetett volna csinálni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.