Street Kings: Keanu Reeves kispisztollyal, és Dr Ház is feltűnik

Jön a Watchmen képregényből a film nemsokára, valószínűleg emiatt nevezték át The Night Watchman-ról a filmet Street Kings-re. Vagy csak mert a Night Watchman nem hangzott elég coolan. Viszont Keanu + akciófilm = bizakodás. Lehet, hogy nem színészisten a csávó, de az popcorn akciófilmek jól állnak neki. És hát ez olyasminek néz ki. Felesége halála után kikészült zsarut megvádolják, hogy egy másik zsarut kinyírt, ezért.. tudjuk mi lesz na. A tovább mögött nagyobb stukival is osztja, meg Dr Ház szembenézz Whitakerrel (kattintva nagyobb is kettő). Amcsi bemutató elvileg: 2008 április 11

21 hozzászólás a “Street Kings: Keanu Reeves kispisztollyal, és Dr Ház is feltűnik” bejegyzéshez

 1. Talan azert nem night watchman, mert hasonlit a kivalo day watch/night watch orosz akcio/fantasy trilogia eddigi reszeinek angol cimeire.. Tenyleg, tud valaki valamit a trilogia 3. reszerol?

 2. Talan azert nem night watchman, mert hasonlit a kivalo day watch/night watch orosz akcio/fantasy trilogia eddigi reszeinek angol cimeire.. Tenyleg, tud valaki valamit a trilogia 3. reszerol?

 3. Whitakert jó színésznek tartom. Remélem nem csak nyúlfarknyi szerepe lesz. Egyébként szerepel majd a Vanishing Point c. mozifilmben is.

 4. én meg remélem, hogy Laurie-nak sem nyúlfarok jut, olyan régen akartam már látni egy “rendes” filmben, ahol House-tól teljesen eltérő karaktert játszik. csini az a pisztoly az oldalán :)

 5. Hát ez a film számomra inkább Laurie és Whitaker miatt várós és nem Keanu “we know too much” Reeves miatt! :D

 6. by the way, Wittgen! Az nem Vanishing Point, hanem Vantage Point! Túl sok Death Proof-ot néztél mostanában… ;)

 7. Vicces, pont a napokban jött elő a téma, hogy sajnos (bár nem biztos, hogy sajnos) Laurie már nem fog tudni nagyon más filmben jót alakítani, mert nagyon sok ember (mint pl én) nem tud majd elvonatkoztatni Dr Ház karakterétől!
  Ugyan ez volt nekem Ed O’Neill-el, amikor láttam valami nyomozóként egy filmben, mindig amikor megszólalt már röhögésre állt a szám, meg furcsa volt keménylegénynek nézni Al Bundyt :)

 8. pedig rohadt jó volt o’neill a dragnet soriban is
  én megszoktam smg-t is buffyként, de simán néztem a filmjeit is, és örültem a más karaktereknek

  keanu reeves és akció, remélem egy újabb speed feelinget kapunk a képünkbe, az is hiányzik már, bár a tartalmából ítélve inkább nyomozós lesz a muvi
  whitaker meg bármiben jó, bármekkora szerepe is legyen :)

 9. nerazurri: majd meglátjuk. sok sorozatszínész kitud törni a karakteréből. nézd meg a korábbi sorozatát, a bit of fry and lauriet ott mennyi hülyeséget játszik, nem csak cinikus megmondóembert.

 10. Whitaker az “Air I breathe”-ben is lesz, nem?
  Az is jónak igérkezik….

  Egyébként meg remélem, hogy normális szerepet kap ő is meg Laurie is… Túl jó szinészek ők ahhoz, hogy csak egyestés nyavajában kapjanak 5 perces szerepeket.. :(

 11. nerazurri: ez szerintem abszolút nem így van… gondoljunk csak matthew perry-re a studio 60-ban… nekem egy pillanatig se jött elő chandler.
  Vagy courtney cox-ban se láttam soha mónikát. Nekem vhogy ez a beskatulyázás sosem történik meg igazán. Mondjuk ez főképp a színészen múlik.
  Persze mindkettőnk véleménye szubjektív vélemény és mindkettőnk oldalán van példa és ellenpélda. De én úgy gondolom, hogy azok akik beskatulyázták magukat és nem tudtak igazán kitörni, azokkal vmi baj van. (nem elég karakteres, nem elég jó színész stb…)

 12. Várós film:-)

  Eddigi felszólalók közt senki sem említette, de azért Keanut sem kell teljesen leírni.
  Néha rátör a merevség és a fapofa, de láttam én már nagyot alakítani (Ördög ügyvédje, Constantine) arról nem is beszélve, hogy legtöbb filmje valamivel több mint nézhető (Speed, Matrix).

 13. laurie meg whitaker, a két szépfiú :D
  amúgy laurie-ről nekem mindig a fekete vipera sorozat jut eszembe, mivel ház dokit nem nézek ezért én nem is asszociálok rá.
  keanut meg szeretem úgy ahogy van, pedig szerintem nincs benne sok karakter, valahogy mindegyik ugyanolyan nekem, ha a mátrixban látom, ha a ház a tónál-ban.
  persze ezt nem negatívumként mondom, mert bírom így is, csak ténymegállapítás volt

 14. csak nekem tűnik fel, hogy az első képek a pisztolynak nincs ‘kakasa’? amúgy meglátjuk, keanuban már nem bízom mostanság..

 15. Nem azt mondom, hogy minden sorozatszínész beskatujázza magát, nekem sem jött elő a chandler karakter pl a The Whole Nine Yards-ban, mert ugyan olyan idiótát játszik, nomeg láttam már matthew perry-t a való életven (valami amcsi kész átverés showban, asszem Punked, vagy valami ilyesmi) és ott számomra kiderült, hogy az életben teljesen más, mint a friends-ben és így mutatta meg számomra, hogy nagyon jó szinész…
  De nekem Laurie-nak azért lesz nehéz dolga, mert egy az, hogy imádom a Dr. House-t a másik meg, hogy sok hírt hallottam Laurie-ról, hogy igazából is ilyesmi, mint a filmbeli karaktere. És szóljatok meg, de én akkor sem tudnám elképzelni egy vicces szánalmas röhögős karakterben…

 16. Hát ez így már nagyon ki van facsarva :) Én nem mondtam, hogy Laurie rossz színész, sőt szerintem nagyon is jó, csak nekem, mivel nem láttam még se más filmben, se a Punked-ban (ahogy mondod), ez az egyetlen kép róla a fejemben, és mivel House addict vagyok nehéz lesz elfelejteni! Kb ennyit akartam kifejezni :)

 17. Én is imádom a Dr. House-t, és Hugh Laurie vallotta meg az egyik interjúban, hogy House karakterénél jóval visszafogottabb ember, viszont rendkívül intelligens és udvarias,pl rengeteget olvas a forgatási szünetekben.
  Szerintem nagyon jó karakterszínész, bármit és bárkit el tud játszani, méghozzá minden filmbeli szerepét tanulmányozza is.Pl House jellemét is ugy próbálta kiismerni, hogy Vicodint vett be a gyógyszer hatásásának megfigyelése érdekében, meg ilyesmik…szal én 1iküket sem féltem a színészi játékuktól…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.