11 hozzászólás a “És új Forbidden Kingdom trailer is” bejegyzéshez

  1. Bazz, ha a film végén a fehér srác lekungfuzza a főgenyát, akkor kár a gőzért (pedig félek erre megy ki a játék). Amúgy már hamarabb kellett volna a Chan-Lee párost összehozni, szerintem jó párt alkotnának.

  2. Remélem jó lesz. Egyébként régebben vhol azt olvastam, h nem lesz Chan-Li bunyó, azonban a trailerben van egy pár jelenet, amelyikben bunyóznak. Remélem jó lesz.

  3. Nem tudom, Jackie Chan-nek régóta nem volt jó filmje. Talán Li ki tud majd hozni belőle valamit. Az a főgonosz csávó meg hogy néz ki már… Mint egy gésa.

  4. Nem hiszem, hogy érdekelni fog: alibifilm, hogy összehozzanak 2 kungfu sztárt, abból az okból, hogy ez a páros is ki legyen pipálva. Plusz beleraktak vmi idiótaképű fehér gyereket (minek?), ráadásul amerikai rendezője van, ami már eleve rosszat sejtet. Ja, és a kínaiak vért izzadnak az angollal :) Szvsz Jet Li és Jackie Chan jobbat érdemel(ne).

  5. Action… azért az az ember aki hozta nekünk a Stuart Little-t és az Oroszlánkirályt (rendezőre gondolok) több tiszteletet érdemel tehát ebből még bármi jó kisülhet … irónia kikapcs…:)

  6. Jó, az Oroszlánkirály tetszett, a Stuart Little meg nem volt rossz, szóval lehet itt még bármi is :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.